Wpisy 1 300 587 – 1 300 686
29 grudnia 2012 13:31 → 29 grudnia 2012 13:56, 100 wpisów
Lili..widziesz ten leń nie poda pewniaka ..taki teraz sie zrobił ..nawet xxx juz nie wysyła
KRZYSIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dupa sina rura odpadła
lila..no dobrze ..
13maxa...no jak nie umiesz szuka pewniaka ,, widzisz profil..nic nie nie namawiałem ani kontakty ani gg ..ja nie chche otwiera gg
MAX..dzisiaj mi się śniło że siedziałam na tarasie a za oknem ocean i statek podwodny się wyłonił i szkopy z automatu do mnie strzelali
Lili..trzeba zrobic najazd na J i zrobic z pintolem porzadek bo nawet się juz nie wita
HWDP
mala...albo chciałam się wydostać z nad jeziora i karwa obojętnie którą drogą bym nie poszła zawsze lądowałam w tym samym miejscu
lilka no po takim śnie to nawet się nie dziwię
Max 68 zrobi zamieszanie
Max 68 zrobi zamieszanie
Witajcie wy wszyscy przybyli na losowanie o 14 00 aby dziś bonus wpadł do kogoś z was !
13maxa ..no ok ..jak wczoraj ..jeden robala sam złapa 3..1/1 i reszta sam szukałem wiecej pewniaki ..ja wiem mózguu i uciekam..
Lila:miałem sennego koszmara,gonił mnie wielki pies ledwo wyszedłem z tego cało,jak włożyłem mu kołek między zęby a wtedy przemienił się w grubą kobietę,czy jest wykładacz snów,jak to się przekłada na liczby?
trisetum
aby poszedł i nie wodził na pokuszenie ?
dzień dobry wszystkim dobrych kuleczek
aby poszedł i nie wodził na pokuszenie ?
dzień dobry wszystkim dobrych kuleczek
hipcio jak zgarnę bonusa to mogę poczekać nawet dłużej, a co mi tam
rustu2009
teraz tak patrzę i - walnąłem się
cztery zakłady puściłem dwa razy
teraz tak patrzę i - walnąłem się
cztery zakłady puściłem dwa razy
hejka wszystkim, ja tylko na losowanie, bo dzisiaj sie puściłem
Lilka, widze, że masz podobne liczby do moich, a wiesz, co to oznacza
Lilka, widze, że masz podobne liczby do moich, a wiesz, co to oznacza
Brakuje mi już połowy zębów i mam dużo siwizny,a mało oleju w głowie:i krótką pamięć: