Wpisy 129 997 – 130 096
13 lipca 2010 17:41 → 13 lipca 2010 21:20, 100 wpisów
Czyli przed 22 nie ma co liczyć?
W takim razie w przypadku MM zainwestuję w Twoje typy 
W takim razie w przypadku MM zainwestuję w Twoje typy 
Kathy swędziało Cie dziś coś? Mnie nic ,ale śniło mi sie kreślenie kuponów
jak nigdy dotąd !
jak nigdy dotąd !aaa a bonus dzielimy na pół wtedy tak? 250 000zł plus na pół bonus?
jakbys był uprzejmy bonusa jednak nie podbierac to byłabym wdzięczna

ja teraz czytalam inna metode,ale od juta wprowadze na kilka losowan
dziesiec tabel po 8 liczb czy ktos z tego wykreslal liczby?
dziesiec tabel po 8 liczb czy ktos z tego wykreslal liczby?
jacek1550 zobacz mape ,bedziesz wiedzial o co chodzi , wczoraj o 22 padlo 5 takich liczb.
tola ja kiedyś próbowałem z tym ale mi nie wyszło, ale próbuj może Tobie sie uda
Siema Ricardos ! Myślałem ,że Cie nie będzie i wysłałem typy Kathy ,coś Cie dziś swędziało ?

tu sa opisany metody wyboru liczb do MM :http://typowanie-strategia-technika.beepworld.pl/multilotektypowanie.htm
Allocha jacol900.Swędzi mnie na pleckach bo komar mnie w nocy dziabnął.Numerki dopiero będę nanosił

kathy...kasioreczka została przeznaczona na Tajlandię,więc tylko kupiłem maślankę w Tesco

kathy..jajka mi stwardniały,znaczy jajecznica za twarda przez ten gmail gdzie nie mam wiadomosci na poczcie

W Gdyni już u góry "beczki z piwem toczą" czyli burza nadciąga i jest wesoło
i do tego ciemnogród
i do tego ciemnogródWitam ponownie.
Kathy- "Z wielkiej chmury mały deszcz"- tak teraz jest chyba w Gdańsku.
Hey yo! jak tam w typowaniach udało się komuś wygrać coś?
co wy tak mało rozmowni wszyscy ostatnio mnie dożywotnio zbanowano na 2 forach internetowych i to za niewinność ale postaram się chociaż z tego nie wylecieć
Dzięki pilka za cyferki ostatnio trafiłem 5/5

1 mecz podobny jak zero 0zl
2 mecz jak zero 0zl
3 mecz jak trójke 20 zl
4 mecz czworke ok 150 zl
5 mecz piatke ok 5000 zl
6 mecz szostke 1000000 zl
2 mecz jak zero 0zl
3 mecz jak trójke 20 zl
4 mecz czworke ok 150 zl
5 mecz piatke ok 5000 zl
6 mecz szostke 1000000 zl
Jutro muszę wygrać sporo kasy , żeby pomóc bratu spłacić zaległe alimenty - bo harpia straszy komornikiem i na spłatę swoich długów..ma ktoś jakiś pomysł , bo mi się już skończyły

Mysia -pysia ,jeśli Ty nie masz długów to weź kredyt na małą sumkę .
Niestety nie moge , bo samam jestem obłożona kredytami ...zreszta kredyt to nie wyjście z sytuacji - jego tez trzeba splacać , a jak on w tej chwili nie ma żadnego dochodu to z czego bedzie spłacał? a alimenty wysokie bo 2200 zl miesięcznie !!!!! a rozprawa o zmniejszenie alimentów dopiero na koniec września jest wyznaczona !!!! sezon urlopowy w sądzie jest teraz !!!1
jakbym miala milion pln to dałabym jej i kazała podpisać zrzeczenie sie praw rodzicielskich i niech znika z naszego życia ...ale niestety nie mam taki mozliwości !!! a szkoda !!!!
na dwoje , po 1100 pln na jedno
Panie Pasko może w wakacje zmobilizował by pan społeczność multipasko do spotkania towarzyskiego w celach zapoznawczych
a jeszcze nie zrobił podziału majątku - a jest współwłaścicielem mieszkania i samochodu ......
bartek lista chetnych juz jest...neptun,kathy,ja i zapewne Ty.kto dołączy do spotkania?
lila to fajnie
ja mam zamiar sie przejechać na wycieczke
kraków. ojców.częstochowa. gniezno w tym roku chyba zalicze
z krakowa zrezygnuje ze znajomych względów
pozdrawiam i celnych typowań

ja mam zamiar sie przejechać na wycieczke
kraków. ojców.częstochowa. gniezno w tym roku chyba zalicze
z krakowa zrezygnuje ze znajomych względów
pozdrawiam i celnych typowań

panowie a gdzie to spotkanie i kiedy.ja chetnie moge sie spotkac i postawic wam tarota
już trzeci miesiąc nie płaci
to nawet dobrze sie sklada.w wejherowie mam rodzine i mam zamiar ich odwiedzic
Pewny byłbym gdybym wiedział kiedy będę mógł chodzić
Rok temu na motorze miałem wypadek nie z mojej winy i zerwałem więzadła krzyżowe w lewym kolanie ,później niby było ok ,ale czasami mi coś wypadało i przez kilka dni mnie bolało ,aż do 2 czerwca kiedy dostałem kamieniem w kolano i się okazało dopiero ,że mam wyrwane te krzyżowe (wcześniej to miała być rzepka niby) i mam mieć operacje w czwartek lub piątek ,więc z 1-1,5 miesiąca nie będę hasał 
Rok temu na motorze miałem wypadek nie z mojej winy i zerwałem więzadła krzyżowe w lewym kolanie ,później niby było ok ,ale czasami mi coś wypadało i przez kilka dni mnie bolało ,aż do 2 czerwca kiedy dostałem kamieniem w kolano i się okazało dopiero ,że mam wyrwane te krzyżowe (wcześniej to miała być rzepka niby) i mam mieć operacje w czwartek lub piątek ,więc z 1-1,5 miesiąca nie będę hasał 
jacol900 a miałeś kolizję z innym pojazdem mechanicznym ?