Wpisy 1 290 199 – 1 290 298
21 grudnia 2012 21:26 → 21 grudnia 2012 21:47, 100 wpisów
andrula....ale tak to jest jak nie dostały bonów świątecznych z pracy
heloł emoty mi cienko wchodzą lila,andrula,mag,profesor,maxior,gala, witam
na 22
18,20,21,22,24,25,27,28,29,32
i 22,77,78
na 22
18,20,21,22,24,25,27,28,29,32
i 22,77,78
Lila.....raczej na niby
Adaś.. co tam obok... czasem czytaj chat pasko... boki można zrywać z takich fikcyjnych ślubów i bliźniaczych ciąży hahahahhaha 24//24.. chat ajajajaja to chyba 2 lapki wypadną.. a gdzie ojciec tych... no tych... hahahah
MAX...a taka jedna Palce lizac,pierwszorzędny towar z Paryżanormalnie mucha nie siada
od Twoich wpisów i twojej bandy niby którą tu wpuściłaś na MP musk się lasujedobre sobie,ma swoich ludzi
mag nie są pierwszymi bajkopisarzami i nie ostatnimi,nic sie nie poradz na to taka ich osobliwosc
inni mnie nie interesują i to co mówią.Zreszta kto coś może mówić ,chyba tylko Ty gadasz gówno wielkie wiedząc
andrula...skasuję bona w autobusie,specjalnie do niego wsiąde bo juz dawno autobusem nie jechałam
rustu ..medusia wczoraj napisała że udaje sie do sypialni ..może jeszcze nie wyszła
i tralala....... a Norbert?? i Dominika??? to co nie rodzina ...panno LILU???
lila rozwikłałem zagadkę i sylwię też poznałem w latach szkolnych a chodziłem z jej siostrą do ...podstawówki do jednej klasy
losowanko
PANNO MAG nie znam żadnego norberta i zadnej Dominikinikt w mojej rodzinie nie ma takiego imienia
maxior to meduśka z pod znaku niedźwiedzia bo one tak długo śpią w zimie
http://www.youtube.com/watch?v=zXhD6aVq7eI
coś się nieciekawie zaczyna robic
a tak poza tym to czego szukasz? Chcesz kłotni,zjebki ,szukasz dymu,czy amaggi do zupy a może c***a do dupy?
kuśwa już dymu szukają admin niech obserwuje
andi ..widziałem i odpowiedziałem ale może nie zapisało w takim razie przepraszam
andi ..
andi ..
kuźwaaaaaa święta idą spokój i nie kłócić się!!!!
No sobie pokrzyczałemtrolololo
No sobie pokrzyczałemtrolololo