Wpisy 1 289 799 – 1 289 898
21 grudnia 2012 16:18 → 21 grudnia 2012 18:28, 100 wpisów
23 razy chyba nie idzie 61,to jeszce nie rekord,bo czasami niektóre kulki trzymają w worku,nawet więcej niż 30 losowań:
Kasia ts mnie wykonczy,muszę krople na serce,zioła na nerwy zażyć:nadal od 7miesięcy tylko 12zeta najwyższa wygrana:
A jeszce już dwa razy o mało nie wywinąłem orła na schodach w drodze do kolektury:
to mówicie kol.
hipopotan,
że uśmiechanie się do ludzi jest, może być podejrzane ?
hipopotan,
że uśmiechanie się do ludzi jest, może być podejrzane ?
nie "z" tylko "do", ale ...
...faktycznie, w tym może coś być
to, co ?
uchował się
... to pod wieczorne ? ?
...faktycznie, w tym może coś być
to, co ?
uchował się
... to pod wieczorne ? ?
Siemka, gracie troszkę w zdrapki?
mirnam61 albo nie grać i odkładać kasę na konto
i to mi się wydaje że lepszy sposób na wygraną
Ile można czekać? Ale jak trzeba to poczekam jeszcze.
Dziś nie wyslalam,ale miałabym 3/5
Dziś nie wyslalam,ale miałabym 3/5
Dostałem przed chwilą meila od info@premium o kumulacji w Euro Minionos 100 mln
Pasko
1 289 646.
być może była to pierwsza odsłona
i pytanie nawet zadałem... powtórzę -
czy widzisz możliwość ustawiania map nie w regularnych krokach, tylko jakby z dowolnych losowań - no nie wiem - wpisane numery choćby tych, które chciałbym zobaczyć
1 289 646.
być może była to pierwsza odsłona
i pytanie nawet zadałem... powtórzę -
czy widzisz możliwość ustawiania map nie w regularnych krokach, tylko jakby z dowolnych losowań - no nie wiem - wpisane numery choćby tych, które chciałbym zobaczyć
Gdzieś zaglądałeś, gdzieś zostawiłeś namiary na siebie i masz...
Robal: byłaby taka możliwość. Musiałbym dodać kolejne pole do wypełnienie... do tej pory nikt nie pytał o taką możliwość i w sumie nie bardzo wyobrażam sobie co byś za mapę chciał w ten sposób uzyskać?
nie chciałbym dodawać rzeczy i komplikować mapę specjalnie dla jednej osoby szczerze powiedziawszy
Pasko
umieszczałbym tam ew. losowania, w których padło coś "z mojego", lub z jakoś "ciekawszymi" wygranymi, czy ilościami, czy kwotami
spoko
oczywiście rozumiem - nie zaprzątaj tym sobie głowy
umieszczałbym tam ew. losowania, w których padło coś "z mojego", lub z jakoś "ciekawszymi" wygranymi, czy ilościami, czy kwotami
spoko
oczywiście rozumiem - nie zaprzątaj tym sobie głowy
...
Po liczbach - "moich" - jest,
bardziej chodziło mi po ilościach, kwotowo, czy ilościowo - w znaczeniu - rekordy trafień w stopniach, ale naprawdę - nie widzę problemu, nie ma sprawy, nie było tematu
Po liczbach - "moich" - jest,
bardziej chodziło mi po ilościach, kwotowo, czy ilościowo - w znaczeniu - rekordy trafień w stopniach, ale naprawdę - nie widzę problemu, nie ma sprawy, nie było tematu
Sposób na wygraną jest zawsze,trzeba tylko prawidłowo przeczytać mapę
Witam wszystkich ponownie pod koniec bardzo pracowitego dnia pracy
W szoku jestem przyszło co prawda zamiast umówionych wcześniej 10 osób tylko 3, ale za to z takimi sprawami, że od czternastej do teraz nawet nie miałam chwili przerwy. Jeszcze 50 minut i ... święta
W szoku jestem przyszło co prawda zamiast umówionych wcześniej 10 osób tylko 3, ale za to z takimi sprawami, że od czternastej do teraz nawet nie miałam chwili przerwy. Jeszcze 50 minut i ... święta
trisetum
Dzięki sprytnie rozplanowanym ostatnim trzem dniom urlopu do przyszłego piątku
Na sylwestra już mi dni nie starczyło
Dzięki sprytnie rozplanowanym ostatnim trzem dniom urlopu do przyszłego piątku
Na sylwestra już mi dni nie starczyło
------
Dobry wieczór.. .
Następny ...Koniec Świata bedzie w roku.... 2060.
------------------------
Dobry wieczór.. .
Następny ...Koniec Świata bedzie w roku.... 2060.
------------------------
Medea.. .
--------------------
--------------------
Trisetum.. .
..................
..................
mirnam
A, czy na końcu nie masz przypadkiem takiego -> >> Otrzymujesz ten mail, gdyż zapisałeś się na jednej ze stron należących do Premium Elite LTD. << ??
A, czy na końcu nie masz przypadkiem takiego -> >> Otrzymujesz ten mail, gdyż zapisałeś się na jednej ze stron należących do Premium Elite LTD. << ??
W wieku 84 lat koniec świata nie będzie już dla mnie żadnym problemem w porównaniu z przypomnieniem sobie gdzie na Boga Ojca schowałam swoją sztuczną szczękę no i kim są ci obcy ludzie mówiący do mnie babciu
-13,5. Zimno.. .
-------------------
-------------------
Medea.. .
-------------------
-------------------
Greg.. .
-----------------
-----------------
Dolny Śląsk ma pewne zalety o ile nie mieszkasz w Sudetach lub tuż pod nimi
Zmykam, bo koleżanka, która sprząta też człowiek i dobrze by było by mogła wyjść razem z nami z pracy.
Do zobaczenia później w domowych pieleszach
Do zobaczenia później w domowych pieleszach
Liczby " mrozowe ".
14 >> 01, 04, 05, 10, 14, 15, 40, 41, 45.
.............
14 >> 01, 04, 05, 10, 14, 15, 40, 41, 45.
.............
greg
Moim zdaniem 3,8,10,18,19,78,79 są
Jeśli chodzi o 22,46 to mi nie wychodzą na wieczór
Dzisiaj grają Lwy i ich liczby dały o 14-stej 3/3 czyli może postawić na Strzelce czyli 3,20,37
No a teraz znikam już definitywnie
Moim zdaniem 3,8,10,18,19,78,79 są
Jeśli chodzi o 22,46 to mi nie wychodzą na wieczór
Dzisiaj grają Lwy i ich liczby dały o 14-stej 3/3 czyli może postawić na Strzelce czyli 3,20,37
No a teraz znikam już definitywnie
Ludzkość przeżyła już tysiące przepowiadanych końców świata. O tegorocznym, wyznaczonym na 21 grudnia, od wielu lat mówiło się jednak najgłośniej. To właśnie tego dnia, w przesilenie zimowe, kończy się kalendarz Majów. Według niektórych, zakończenie trwającego 5125 lat cyklu w majańskim systemie Długiej Rachuby zwiastuje przebiegunowanie Ziemi o skutkach, jakie znamy choćby z zainspirowanego przepowiedniami filmu Rolanda Emmericha "2012".
Czy 21 grudnia 2012 r. Ziemia zacznie się kręcić w przeciwnym kierunku? Czy oceany zaleją lądy? Czy biblijny Potop miał miejsce właśnie, gdy kończył się poprzedni kalendarz Majów? Czy lądy zapadną się pod morza, jak mityczna Atlantyda? Odpowiedzi na te pytania możemy szukać w tysiącach książek i filmach poświęconych przepowiedniom związanym z przesileniem zimowym. Jednak, o ile nie lubimy dreszczyku emocji i tajemniczych historii rodem z dalekich, zapomnianych już czasów, wystarczy, że zapoznamy się z oświadczeniami NASA w sprawie 21.12.2012 r. i zagwarantujemy sobie spokojny grudzień w tym roku.
Czy 21 grudnia 2012 r. Ziemia zacznie się kręcić w przeciwnym kierunku? Czy oceany zaleją lądy? Czy biblijny Potop miał miejsce właśnie, gdy kończył się poprzedni kalendarz Majów? Czy lądy zapadną się pod morza, jak mityczna Atlantyda? Odpowiedzi na te pytania możemy szukać w tysiącach książek i filmach poświęconych przepowiedniom związanym z przesileniem zimowym. Jednak, o ile nie lubimy dreszczyku emocji i tajemniczych historii rodem z dalekich, zapomnianych już czasów, wystarczy, że zapoznamy się z oświadczeniami NASA w sprawie 21.12.2012 r. i zagwarantujemy sobie spokojny grudzień w tym roku.
1 289 867. greg 2012-12-21 (17:38) Vinco ! Vinco ! Vinco ! Płock
robalku jak po losowaniu nasze typy ...
............................................
tak jest
precyzyjnie i dokładnie
robalku jak po losowaniu nasze typy ...
............................................
tak jest
precyzyjnie i dokładnie
to co w profilu i jeszcze trochę... co wyszło ?
prawie, jak zawsze
prawie, jak zawsze
Najpierw, na cześć pewnego /w sumie odnoszę wrażenie niestety byłego użytkownika tej strony/ Heniuś
i co by tu skreślić ?
i ok - prawie z sufitu
3,8,13,14,19,22,36,55,61,69
i poowwwooo
i co by tu skreślić ?
i ok - prawie z sufitu
3,8,13,14,19,22,36,55,61,69
i poowwwooo
Dziśiaj miał być Koniec Świata... .
Prawdziwy koniec swiata mógł być w latach 80 ubiegłego stulecia.. . Ruskie zamierzali zaatakować Europę Zachodnią, a Polska miała uderzyć na ...Danię. Miała być użyta broń atomowa.. . Ale na szczęście do tego nie doszło.. .
----------------------------------------------
Prawdziwy koniec swiata mógł być w latach 80 ubiegłego stulecia.. . Ruskie zamierzali zaatakować Europę Zachodnią, a Polska miała uderzyć na ...Danię. Miała być użyta broń atomowa.. . Ale na szczęście do tego nie doszło.. .
----------------------------------------------
Dobry wieczór.
Zyjemyi nawet bonus żyje.
Zyjemyi nawet bonus żyje.
Cd. O tym zamiarze napadu na ...zachód opowiadała mi pewna osoba, co była na szkoleniu szefów obrony cywilnej w ośrodku wypoczynkowym " Knieja " koło Rajgrodu.. .
-----------------------------------
-----------------------------------
Wędrowco. Były takie plany. To fakt.
Ale to taki tylko niewinne zabawy wywiadow NATO i Ukł. Warszawskiego były.
Ale to taki tylko niewinne zabawy wywiadow NATO i Ukł. Warszawskiego były.
Nabrawdę gorąco było około 17 października 1962 roku.
Konflikt na Kubie Z zaangażowanymi weń Amerykanami i Ruskimi tak się nadymał. że i wtenczas i teraz uznawany jest za
" najbardziej niebezpiecznym momentem w historii ludzkości".
Walizki już były pootwierane i klucze w gniazdach.
Konflikt na Kubie Z zaangażowanymi weń Amerykanami i Ruskimi tak się nadymał. że i wtenczas i teraz uznawany jest za
" najbardziej niebezpiecznym momentem w historii ludzkości".
Walizki już były pootwierane i klucze w gniazdach.