Wpisy 1 289 699 – 1 289 798
21 grudnia 2012 14:44 → 21 grudnia 2012 16:17, 100 wpisów
co wy tak na ten bonus - niby okazja ale w zasadzie to nic wielkiego dla np amerykanina
Witam .Mam pytanie do Pana Janusza
Może warto byłoby wprowadzić bonus czyli dodsatkowe punkty za trafienie plusa w typowaniach
Może warto byłoby wprowadzić bonus czyli dodsatkowe punkty za trafienie plusa w typowaniach
angierskisam kombinujesz jak koń pod górę - programiki piszesz....a po co
angierski najlepszy program do lotto to zdecydowanie.... metoda na ch-trafił
drapek rownie dobrze mozna sprawdzac typowania metoda ch-t i testowac generator losowy - czyli to co ja robie np
z tymze obiektem badan jest maszyna losujaca, a generatorem moja statystyka
angierski
ja się opieram na tym, że większość 6/6 pada ponoć z cht, natomiast TS nie podaje jak jest w przypadku gł. wygranych w np. mini, mm
ja się opieram na tym, że większość 6/6 pada ponoć z cht, natomiast TS nie podaje jak jest w przypadku gł. wygranych w np. mini, mm
drapek no tak nawiasem mowiac, juz mi sie nie chce nic robic w programie
drapek ale u mnie losowy generator slabo typuje na poziomie sredniej
co innego jak duzo ludzi pusci losowo - to wtedy jeden moze wpasc na 8 mln np
drapek ale to nie takie proste moze sie mylic np +- 30 losowan
DariuszW
tylko teraz 84 zlote podziel na 5 = 16 gier - tyle mozna grac bez straty
ja tylko na chwile... nie wiem czy wiecie, ze prezesem ts-a zostal wojciech szpil... absolwent akademii sztuk pieknych...
czyli mozna powiedziec wraca stare... bedziemy mieli nadal g..no opakowane w sreberka
czyli mozna powiedziec wraca stare... bedziemy mieli nadal g..no opakowane w sreberka
unhappy
angierski ja nie gram na jedną liczbę +; tylko na 9/9+ lub 10/10+ - no a wiesz trafiona liczba + zawsze podnosi wartosć wygranej
ciekaw jestem, jakie to zalety pana szpila przesadzily o 'jednoglosnym' wyborze i przez jakie to okulary rada patrzyla, ze pominela fakt, ze byl on czlonkiem poprzedniego zarzadu...
ale w sumie nie chce sie denerwowac
ale w sumie nie chce sie denerwowac
drapek
jak cos unhappy to pisz bo po nowym roku wpadam do wawy i okolic na pare dni chyba
drapek no chyba że tak z + MM daje z 5-20 % większy zwrot w moim programie
z tymze ja niegram z plusem - gram tylko z mysla na duza kwote bez plusa
typowanie z + lepiej sie oplaca dlatego nie dalem tego w wersji niezarejestrowanej
Dzisiaj powtórzy się bardzo dużo liczb. Koniec bonusa jest bliski
W mapie jest jak najwięcej wskazówek
Minimum osiem liczb powtórzy się wieczorem
Należy dobrać dwie swoje liczby i nastąpi koniec bonusa
Przekonacie się ile liczb będzie powtórzonych wieczorem
Łobuzy zabrali mi pieniążki wczoraj wieczorem i dzisiaj o 14tej,teraz boję się dalej grać:
A mają zebrać 100 miliardów z mandatów od kierowców,a jak im nie wyjdzie to rzucą się na pieniążki z ts,by zapełnić dziurę budzetową: