Wpisy 1 289 399 – 1 289 498
21 grudnia 2012 13:18 → 21 grudnia 2012 13:49, 100 wpisów
lila..nieeeeeeeee
medusia...
medusia...
siemanko witam typujących
Lila...
po pierwsze była... apo drugie to moja kumpela bliska.... opiekuje sie teraz jej córka
Już pusciłem mm w zółtej budzie
tylko troszkę zimno -13stopni
senna...
Lila...
andro...
andromeda a u korna meczy na krzywy{{krzywy} ryj to już nie będzie można oglądać?
Lila...no to jeszcze tak nie zimno
Lila...własnie losowanko
zatypuje w profilu
Lila...
Lila...2,4,6,8,12,15,22,23,25,35
5,8,31
Poznała podobo jakiegoś gościa przez neta zakochałasię,on jej nie chciał i strzeliła sobie samobuja podobno/Pasko a skąd ta oliwija jest luknąć możesz?
na nie--1,10,19,25,36,45,80--
andra...teraz jesteś zdrowa umiesz pisać ..śśśś ...a wcześnnie miałaś zmeczona leniwa luka ..pisałaś ...sssss...
ale u mnie słoneczko świeci aż mi normalnie kutwa się humor poprawił
Pasko a czy Sorelka i Oliwija nie występowały na tym samym IP?
zaprosiłem Dariusza Witkowskiego na chat, który ma kontakt z oliwiją
generalnie osoba ta 20 kwietnia prosiła mnie o usunięcie konta na multipasko, potem przeszła chyba na goldenlotto
moze się myle, ale o śmierci tak lekko sie nie mówi, wiec dla mnie to podejrzane
kondi1...
Siemka, chciałbym się dowiedzieć od Was na jakiej stronce można sprawdzić ile osób brało udział w danym losowaniu lotto?
sprawdziłem raz jeszcze i faktycznie IP się krzyżują chwilami... więc albo to ta sama osoba, albo faktycznie taka kumpela, że pisały czasem razem na multipasko z tego samego kompa
Pasko: Czyli grało
Ja zawsze i od zawsze wiem i to mnie cieszy.
KŁAMSTWO na krótkich nóżkach do celu zapintala.
KŁAMSTWO na krótkich nóżkach do celu zapintala.
Lionel2012: myślałem, że oglądało losowanie na żywo (bo tutaj mamy też transmisję zawsze).
W dziale WYGRANE (link po lewej stronie) dla każdego losowania masz informację o ilości zawartych zakładów. Dla Multi Multi i Kaskady jest to wartość szacowana (ale dokładnie), natomiast dla Lotto, Mini Lotto, itd. jest podawana bardzo precyzyjnie.
W dziale WYGRANE (link po lewej stronie) dla każdego losowania masz informację o ilości zawartych zakładów. Dla Multi Multi i Kaskady jest to wartość szacowana (ale dokładnie), natomiast dla Lotto, Mini Lotto, itd. jest podawana bardzo precyzyjnie.