Wpisy 1 289 299 – 1 289 398
21 grudnia 2012 12:53 → 21 grudnia 2012 13:18, 100 wpisów
tak, dobry link, bo tak właśnie się cały, no prawie cały, czas zastanawiam - nie - nie nad różnicami - nad podobieństwem
oliwija znowuniedziela, czy kto tam tym razem
A taki 'Ireland' ? - też przecież budził/o/a wątpliwości, u prawie każdego i po kiego grzybka taka, jeszcze na tym etapie nieszkodliwa, ale już bliska wybuchu zabawa ?
mało to wejść - nieszkodliwych, nikomu nie szkodzących, bez gróźb, bez wulgaryzmów, itd oczywiście sami wiecie kogo ?
lila , pozostali - dobrego spokojnych
oliwija znowuniedziela, czy kto tam tym razem
A taki 'Ireland' ? - też przecież budził/o/a wątpliwości, u prawie każdego i po kiego grzybka taka, jeszcze na tym etapie nieszkodliwa, ale już bliska wybuchu zabawa ?
mało to wejść - nieszkodliwych, nikomu nie szkodzących, bez gróźb, bez wulgaryzmów, itd oczywiście sami wiecie kogo ?
lila , pozostali - dobrego spokojnych
robal
dzisiaj atakuje bonus
Lila
senna
robal
wojtas
jackwar
i wszyscy pozostali nie wymienieni z imienia
senna
robal
wojtas
jackwar
i wszyscy pozostali nie wymienieni z imienia
lila
nie lila z małymi byłem, bo trochę kaszlą i żona mnie w nimi wysłała,
2 godziny w poczekalni, 1 minuta u lekarza żeby się dowiedzieć że nic im nie jest, następnie 50zł w aptece na syropki wydałem
nie lila z małymi byłem, bo trochę kaszlą i żona mnie w nimi wysłała,
2 godziny w poczekalni, 1 minuta u lekarza żeby się dowiedzieć że nic im nie jest, następnie 50zł w aptece na syropki wydałem
Objedzona jak bąk pysznym ciastem zakończyłam spotkanie wigilijne w pracy. Teraz jeszcze trzech klientów z dziesięciu zapisanych, którzy nie odwołali dzisiejszej wizyty no i święta
medea
medea-jakie liczby na dzisiaj przewidujesz??
wojtas198721002
medea
...
szlag by trafił - po 12-ej, a ja nie puszczony, no przynajmniej nie całkiem...
ale - jedną korzyść widzę...
medea
...
szlag by trafił - po 12-ej, a ja nie puszczony, no przynajmniej nie całkiem...
ale - jedną korzyść widzę...
robal dla Twojej wiadomosci oliwija jest juz po drugiej stronie wiec watpie zeby tu pisała
wojtas
Moim zdaniem powinny wpaść 17,51,39, ale zastanawiałam się też nad 19 i jej rodzinką czyli 44,49,34,4 poza tym w moich dziwnych metodach przewija się albo 51-55 albo 57,58,59
Moim zdaniem powinny wpaść 17,51,39, ale zastanawiałam się też nad 19 i jej rodzinką czyli 44,49,34,4 poza tym w moich dziwnych metodach przewija się albo 51-55 albo 57,58,59
lila
małym, bo 3 kobiety mam, 1 dużą i 2 małe
a syrop z cebuli to może być dobry pomysł
małym, bo 3 kobiety mam, 1 dużą i 2 małe
a syrop z cebuli to może być dobry pomysł
senna...aha teraz czas na synkasok z cebuli na pewno pomoże i na pewno nie zaszkodzi
medea-4 mampowinna wpaść
Słońce już w znaku Koziorożca to powinienem od dzisiaj wygrywać
sorelka
Przepraszam - co Ty w ogóle opowiadasz ?
Teraz niestety akurat już muszę iść, ale - opowiedz Nam tu tą swoją, czy Jej historię - dla ostrzeżenia, czy coś ...
Przepraszam - co Ty w ogóle opowiadasz ?
Teraz niestety akurat już muszę iść, ale - opowiedz Nam tu tą swoją, czy Jej historię - dla ostrzeżenia, czy coś ...
robal jeśli łaczysz oliwije z m77 to sie mylisz to dwie rozne osoby. moja historia juz była jej- chyba nie bede opowiadac....
lila ..mówisz i masz nie ty chcesz 11 ..ja wezme
nie, nie łączę
ponad jazdę, jaką urządziły i tu i u pana tombaka
miłego dnia
ponad jazdę, jaką urządziły i tu i u pana tombaka
miłego dnia
senna.....to był ktoś hmmm nie wiem,ale też szukała dymu no chyba że.źle pamietam
czyli już po wszystkim? Po końcu?
Można już wypełznąć spod łóżka i oczy otworzyć????
Można już wypełznąć spod łóżka i oczy otworzyć????
lila...ja tak 11 ..ty to nie ...i jeszcze 58..2/2
sorelka..w sumie to już nie wiem jak tamten nik był.oliwia czy oliwija kij wie
lila...zapomniałem mam mówi witać ..czesc cucu
moze podobny... na pewno nie oliwija\
co jej sie stało?
pisałam odebrała sobie zycie przez jedbnego idiote
co jej sie stało?
pisałam odebrała sobie zycie przez jedbnego idiote
Chciałbym zakomunikować, że dzisiaj po 21:00 postaramy się zrobić wideo transmisję na żywo spotkania multipasko.
Więcej szczegółów dla tych, którzy chcieliby dołączyć i brać udział, a nie tylko oglądać: www.multipasko.pl/spotkania
Więcej szczegółów dla tych, którzy chcieliby dołączyć i brać udział, a nie tylko oglądać: www.multipasko.pl/spotkania
monet
prezes pis pewnie powie, że brak końca świata to wina Tuska
prezes pis pewnie powie, że brak końca świata to wina Tuska
sorelka...teraz przypomniałam że pisałaś,faktycznie to szokA ona tu na MP tez bywała?
sorelka ja pamięam ze jakiś nil pisał ze z nią pisał i ona popełniła samobójstwo?
Pasko pisał ze pisała jako znowuniedziela i to dawno to było?
Pasko pisał ze pisała jako znowuniedziela i to dawno to było?
Lila chyba też powinna to pamiętać bo to wtedy tu pisał na formum
nie wiem... nie znam nila..... dobra zostawmy rten temat... bo nie robi sie swiatecznie tylko konco swiatowo
jesli nil był z warszawy to jesgo poznała
i przez niego ta tragedia
i przez niego ta tragedia
mirnam
Ja 16,61 wieszczę od jakiegoś czasu a ta franca nie ma zamiaru wypasć
Ja 16,61 wieszczę od jakiegoś czasu a ta franca nie ma zamiaru wypasć