Wpisy 1 287 627 – 1 287 726
20 grudnia 2012 13:57 → 20 grudnia 2012 14:40, 100 wpisów
panie robala...sam oberjrzeć mój profil @ i zaraz zamykam za 5 min
Lila
Ja żartuję wydaje mi się, że może być dawno już nie widziana para 32,35 choć 34,36 też nie bez szans. A jakby wpadły wszystkie cztery to jakiemuś miłośnikowi gry na ciągi lub piątki i dziesiątki gęba się uśmiechnie od ucha do ucha
Ja żartuję wydaje mi się, że może być dawno już nie widziana para 32,35 choć 34,36 też nie bez szans. A jakby wpadły wszystkie cztery to jakiemuś miłośnikowi gry na ciągi lub piątki i dziesiątki gęba się uśmiechnie od ucha do ucha
lila może Ty wiesz kto się ze sobą kłócił i wychwalał bardzo interesujący temat
kondi 46,57 powtarza się w tych moich wschodach i zachodach planet a one coś wczoraj nie szły
LIzka proszę do mnie nic nie pisac nie jestem zainteresowana twoimi wywodami
Lila
Wiemy, wiemy max chciał mnie wyświęcić za twierdzenie, ze wpadnie
Wiemy, wiemy max chciał mnie wyświęcić za twierdzenie, ze wpadnie
284
dżem dobry i powodzenia
kondi
No ja profilaktycznie nie grałam dzisiaj w realu bo może i czwartek ale za to reszta wskazań do gry
No ja profilaktycznie nie grałam dzisiaj w realu bo może i czwartek ale za to reszta wskazań do gry
369
lila ale Ty jesteś fajna babka z tego co czytam
http://www.youtube.com/watch?v=cUseYQgnjPA
http://www.youtube.com/watch?v=cUseYQgnjPA
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
02,07,09,10,13,14,21,33,46,52,55,56,57,64,68,72,74,76,78,80
Plusem jest liczba: 72
02,07,09,10,13,14,21,33,46,52,55,56,57,64,68,72,74,76,78,80
Plusem jest liczba: 72
Użytkownik zbigniew trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
robal..ok..
krzyś mam wirusa to jest babylon byłem u machera i dowiedziałem się ,że trzeba wgrać nowego windowsa a dysk trzeba wyczyścić
Oj,Oj,należą się czy nie ??
a też mi ostatnio wirus na kompa wszedł i opisy w gg i mojej córce zmienia a dziwne , bo numer gg miała tylko jedna osoba
marek..nie trzeba,ja też miałam babylon i wywaliłam go z kompa.Odinstalowałam z wszystkich programów bo tam menda siedzii odinstalowałam google i ściągnęłam nowe google
Profilaktycznie.
Hura.. . Test na ...NIE... 4/20.
----------------------------
----------------------------
z mojej ulubionej trojki nic ni hu hu zajmiemy się nią po świętach jak i innymi zestawami cierpliwość to nie jest moja mocna strona jednak
marek... wyczyścić jak masz normalny pulpit ja nie wiem ..jak nie moze usunąć jaki masz babylon tak wirus wyrzuć .. ..zrób tryb awaryjny łatwo usunąć programy...
Lila wysle do ciebie na meila
jocia
medea76
i no dobra pintol uciekam ..ja głowa mnie boli nic nie idzie złapać wygrania...
Wędrowca netowy
jocia to wyslij do mnie meila
No jak na tak paskudny czas astrologicznie to typowania tragiczne ale nie beznadziejne. Zestawy z forum 0/6-1/4-1/7-4/5-2/7-0/5-1/9-2/5 czyli w realu wynik byłby na zero
emerytka 46
senna
jocia sprawdze
Albinlotto.. .
-----------------
-----------------
deki72
fajny ten portal -> czytałam reklamy tegoż portalu i opinie mi go pokazała koleżanka
medea76 czy to nie Ty przypadkiem pracujesz w Jaworze w OS jako doradca - gdzieś mi ten wpis śmignął może klientów poproś o numerki
medea76 czy to nie Ty przypadkiem pracujesz w Jaworze w OS jako doradca - gdzieś mi ten wpis śmignął może klientów poproś o numerki
Albin
deki
pisałem e46 - niestety, w układzie, kiedy wyskoczą pewne , inne będzie sZCZelać focha
pisałem e46 - niestety, w układzie, kiedy wyskoczą pewne , inne będzie sZCZelać focha
Robal_36>> gadać mi tutuaj jak tam mini wczorajsze
wtorkowe
będę potrzebowała prawnika zwłaszcza eksperta od znieważania , pomawiania , grożenia /to już chyba nawet z prokuratury ścigane/
jocia faktycznie jest widomosc od ciebie
albinlotto
Robal ale idą święta może się zejdą kto wie kto wie , na dzień obecny wygląda to (całkiem) inaczej
Robal ale idą święta może się zejdą kto wie kto wie , na dzień obecny wygląda to (całkiem) inaczej
panie robala...ale duzo foto kuponów @ wygrania ja pintole ... ..teraz zobacze stare wyniki i sprawdze twoje
robal ..mam PDF ..widzę jeszcze
Jak się komuś wydaja,że jestem z Ciemnogrodu,to nie jestem.
Koniec dyskusji.
Koniec dyskusji.
Jociai
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 680 000 zł
robal ..lepsze foto ładnie widać niz PDF...i jeszcze pisze twoj profil gość cała suma wygrania ..
i teraz oblicze i znikam...
i teraz oblicze i znikam...
http://www.youtube.com/watch?v=eSJytmAhgwU
i już naprawdę * wszystkim zadowolonym
spadam w oczekiwaniu na kosmiczne numerki
A wystarczyło tylko - Max 13,33, e46 - 46, deki 72, mala 557 i może coś z krzysio 744 ? - do tego ...