Wpisy 1 287 527 – 1 287 626
20 grudnia 2012 13:34 → 20 grudnia 2012 13:57, 100 wpisów
Witam wszystkich, chciałem poinformować osoby które wysyłają paczki bądź czekają na paczkę żeby nie używali firmy kurierskiej K-EX. Czekam od Poniedziałku na paczkę z Warszawy a mieszkam w w okolicach warszawy. 4 dni kuriera dostarcza paczkę ;/
no ile płacisz
Ania70 tak ten koniec świata to straszna przepowiednia ja aby coś zostawić po naszej cywilizacji , wszystko spisałam aby w razie ci co się uchowają mieli przynajmniej w % przejrzystość "obecnych czasów" chociaż poniektóre rzeczy można wykorzystać nawet i teraz tak dla przykładu kusząca sprawa .... 36,69,77 takie numery to poważna sprawa
Ania70
Z swojego horoskopu urodzinowego to robisz tranzyt, który pozwala ustalić były planety w dniu urodzin i w dniu badanym. Potem sprawdzasz czy są między nimi pozytywne aspekty czyli koniunkcja, trygon, sekstyl. Najsilniejsza jest koniunkcja itd. Teraz albo bierzesz po prostu położenie tych planet w stopniach lub bierzesz ich wschody izachody z danego dnia.
Z swojego horoskopu urodzinowego to robisz tranzyt, który pozwala ustalić były planety w dniu urodzin i w dniu badanym. Potem sprawdzasz czy są między nimi pozytywne aspekty czyli koniunkcja, trygon, sekstyl. Najsilniejsza jest koniunkcja itd. Teraz albo bierzesz po prostu położenie tych planet w stopniach lub bierzesz ich wschody izachody z danego dnia.
kondi
nie lubię poczty polskiej, do mojej firmy list z Francji szedł 2 miesiące
nie lubię poczty polskiej, do mojej firmy list z Francji szedł 2 miesiące
190 plus 50 za staw bo mamy prywatny z naszego kola
plus rzeki itd w sumie 300 prawie płace a ryb jak ni ma tak nima
plus rzeki itd w sumie 300 prawie płace a ryb jak ni ma tak nima
kondi1
A co antyterostą chcesz zostać czy też podkop pod bank kończysz
A co antyterostą chcesz zostać czy też podkop pod bank kończysz
kondi na co ci komin
tak se pomyślałam , że aby pogrywać w ... kulki to trzeba umieć , i mieć CIERPLIWOŚĆ a mi jej chyba brakło
a ja myslałem ze do wedzarni he he
lila...on wasyl ..ma mokree czoło jak złe i nic wygrał..tak lubi pić alkochol ..tak jest zycie.. i uciekam...i jeszcze jedno ja 16 ..1/1..
na liscie zostala jescze kapucha kiszona z beczki, uszka, piwo (do bigosu) pietruszka, piwo (dla mnie) i flaki
lila... aa co tam jest w srodkuu @ foto czy napisy ..ja boje otworzyc email
kondziu..ja pikole to gdzie Ty mieszkasz?na końcu świata?zrób sam uszka.Ja robilam raz sama i ni ujanikt mnie na drugi nie namówi
kondi ale
flaki po zamojsku czy normalne
flaki po zamojsku czy normalne
krzyś mam pytanie jak skasować starego windowsa aby wgrać nowy tylko napisz to normalnie żebym to zrozumiał mam wirusa i nikt go nie może usunąć
lila ..wiem wiem czytałem ..ty jak chcesz powiedziec sama r ...
ja tak zapraszam.. on jest normalny
ja tak zapraszam.. on jest normalny
kondi no w sloiku jest czerwonooooo
kondi ale z pudliszeeeekkkk
kondi
http://www.pudliszki.pl/flaki-wolowe-po-zamojsku.html
http://www.pudliszki.pl/flaki-wolowe-po-zamojsku.html
krzysio..może Ty sam lepiej wstaw w profilu na chwilkę a Robal sobie spisze
kuźwa, niedługo z potrawami tradycyjnymi bedzie jak z ludzmi na świecie - pomieszają sie i bezie "zajebioza"
ciekawe wasyl, ja najczesciej kupuje wołowe+wieprzowe w biedronce i mieszam
kondziu.....flaki po Litewsku jadłam we Wrocławiu w restauracji :LITEWSKA: i mi bardzo smakowały,w sumie zwykłe flaki z serem
no kondi polecammmm paluszki lizacc
lilka nie mieszkam na koncu swiata (choć żonę mam z takiego miejsca), tylko ludzie na świeta powariowali i wszystko wykupuja na pniu. A jak biedronka zrobi akcje jak w Porugalii czy Hiszpanii (wszystko za 1/2 ceny w jeden dzien) to bedzie dopiero koniec swiata
lila ..tak.
marek...i no ..chcesz odnowa formaty kompy ....a miałes zainstalować wcześnie wirus noda ..albo chcesz usunąc widowsa programy ..resetuj PC i naciśnij tryb awaryjny jak czarny obrazy moze usuwaC ..moze kto wie andraaa
marek...i no ..chcesz odnowa formaty kompy ....a miałes zainstalować wcześnie wirus noda ..albo chcesz usunąc widowsa programy ..resetuj PC i naciśnij tryb awaryjny jak czarny obrazy moze usuwaC ..moze kto wie andraaa
lila
i po co komPinujesz - daj t a m skąd
Ty wiedziałaś, że chcę i spoko - i nie będę Twojej widział i Ciebie nie pomolestuję
i po co komPinujesz - daj t a m skąd
Ty wiedziałaś, że chcę i spoko - i nie będę Twojej widział i Ciebie nie pomolestuję
robal36 a kogo miałeś na myśli , że sam ze sobą się kłócił czy wychwalał ? aa ogółem mam na myśli Roksana
kondi1
U mnie też w kuchni przed świętami jest jeden szef i jak mówi rodzinka dzięki Bogu to nie ja
U mnie też w kuchni przed świętami jest jeden szef i jak mówi rodzinka dzięki Bogu to nie ja
gdyby to ode mnie zależało, zrobiłbym im koreczki cebulowe a'la jaś fasola i koniec
Robalku..jakbym miała Twojego @ to by było prościej a tak kombinacje alpejskie wychodząOk po losowaniu wyślę tam gdzie wieszA pomolestuj mnie trochę
kondi i lila
TS rozstrzygnie spór na swój sposób czyli padnie 33-38
TS rozstrzygnie spór na swój sposób czyli padnie 33-38