Wpisy 1 287 227 – 1 287 326
20 grudnia 2012 10:26 → 20 grudnia 2012 12:06, 100 wpisów
max
ja mam puszczone 10/10 to co w profilu reszta jest tylko typowana
ja mam puszczone 10/10 to co w profilu reszta jest tylko typowana
Angierski>> mając na uwadze dużą liczbę powtórzeń to taka eliminacja wylosowanych i aktywnych liczb spowoduje że program do analizy będzie zostawiał zimnie i kominy po czterech (mniej więcej) losowaniach.
Gdzieś kiedyś przeczytałem że eliminowanie z wyboru wylosowanych poprzednio liczb jest dużym błędem.
I czasami przekonuję się że tak jest.
Gdzieś kiedyś przeczytałem że eliminowanie z wyboru wylosowanych poprzednio liczb jest dużym błędem.
I czasami przekonuję się że tak jest.
Ok dzięki za pomysły i typy czas na zestawy ..Miłego Dnia i powwwwooooo
25 czerwca 2013 roku rozbijam bank no i potem to już mi wszystko lotto
Monet przeciez dobrze wiem ze najlepiej padaja liczby od 1-4 przerwy
maszyna losuje z przedizlau 1-4 ale inne warunki mozna sprawdzic jak np. miesiace w ktorych najczesciej sie pojawia dni
sa okresy w ktorych liczba dana czesciej wpada - ten okres moze trwac np 10 dni - trzeba poprostu wytypowac okres
zreszta ja podrasuje swoja statystyke, bo ogolnie to dobrze typuje ale sa okresy gdzie "czeka" - dlatego trzeba ten okres wylapac i zaprogramowac na ten czas jakis algorytm
mirnam
Pamiętasz może numerki zdrapek ? Potrzebuję ich do mojej statystyki "dobrych" numerów zdrapek
Pamiętasz może numerki zdrapek ? Potrzebuję ich do mojej statystyki "dobrych" numerów zdrapek
medea76
wcześniej coś pisałaś o 7 i pokrewnych 27, 47 że pasują do lotto
czy dobrze zrozumiałem?
wcześniej coś pisałaś o 7 i pokrewnych 27, 47 że pasują do lotto
czy dobrze zrozumiałem?
bolek31
Obu panom dziekuję za numerki zdrapek zostały zapisane
bolek31
Wiesiek77 napisał, że stawia na końcowki 2 i 7 a mojej metodzie 7 związana jest z Uranem, który ma naprawdę dobre notowania astrologiczne w horoskopie lotto czyli końcówki 7 oraz liczby takie jak 16,25,34,43 oraz 14,21,28,35,42,49 oraz 7,17,27,37,47 powinny w lotto się pojawić
Obu panom dziekuję za numerki zdrapek zostały zapisane
bolek31
Wiesiek77 napisał, że stawia na końcowki 2 i 7 a mojej metodzie 7 związana jest z Uranem, który ma naprawdę dobre notowania astrologiczne w horoskopie lotto czyli końcówki 7 oraz liczby takie jak 16,25,34,43 oraz 14,21,28,35,42,49 oraz 7,17,27,37,47 powinny w lotto się pojawić
medea76
dobrze wiedzieć, mam 3 x 7 w swoich stałych numerach lotto
dlatego trzymam za tą myśl kciuki
dobrze wiedzieć, mam 3 x 7 w swoich stałych numerach lotto
dlatego trzymam za tą myśl kciuki
witam
z tych nudów może coś ustrzelicie.
i tak faceci do was nie wrócą.
wolą filipinki
polki są do bani
z tych nudów może coś ustrzelicie.
i tak faceci do was nie wrócą.
wolą filipinki
polki są do bani
drapek
mam 16 29 od kilku losowań i mam nadzieje że dziś padnie
mam 16 29 od kilku losowań i mam nadzieje że dziś padnie
k.sz_023
lotek _013
exp /stara/_013 zwrot stawki
sz50_013 zwrot stawki
lotek _013
exp /stara/_013 zwrot stawki
sz50_013 zwrot stawki
Tylko, że - nie liczmy na to - to by było za proste
w poszczególnych paczkach numery wygrywające m u s z ą się różnić
drapek - koko spoko jedną pani Kerowniczka wybierała
w poszczególnych paczkach numery wygrywające m u s z ą się różnić
drapek - koko spoko jedną pani Kerowniczka wybierała
DO KSINGSA JESTES ***EM Z DOLNEGO SLASKA ZEBY OJCIEC WIEDZIAL ZE TAKIEGO DALNA URODZI TO BY NIE GASIL KOLYSKI LOPATA JAK SIE PALILA.
r36 a dawno krzyż 013 nie kupowałem, mykam do sklepu jak będzie to wezmę - dziś 036 dało 20zł w markecie - nr. sam wskazałem
r36
na 036 w sumie rzadko 20zł bywało w poprzedniej edycji - wtedy najlepsze było 025 - z tego co pamiętam kilka razy
na 036 w sumie rzadko 20zł bywało w poprzedniej edycji - wtedy najlepsze było 025 - z tego co pamiętam kilka razy
mirek 30 sam wydedukowałem, ale skoro potwierdzasz to wlata, choć mój pewniak to 36 - wzięty z krzyżówki
3,8,16,29,30,35,36 - to pukon z waszych typów (oprócz 36) więc trzymajcie
3,8,16,29,30,35,36 - to pukon z waszych typów (oprócz 36) więc trzymajcie
mam cos ciekawego http://etransport.pl/film,palaca_sie_laweta_z_nowymi_passatami_b7_przyczyn_a_pozaru_bylo_zapalenie_sie_hamulcy_u_przyczepy,4177.html
DO WSZYSTKICH GRACZY.............Witam. i siemka wszystkim. dużo graczy pisze do mnie z zapytaniem jaki to ,,wzór Dawida??,, czy mógłbym coś więcej napisać o tym. Więc tak: żeby uniknąć tłoku jaki mam na skype odpisać każdemu, to napiszę wam jak to wygląda. potrzebna jest tabela z 10-cioma świeżymi losowaniami wstecz, lub nawet z 50-cioma. możesz sobie zrobić ją sam w zeszycie lub wydrukować z kompa, ja mam z kompa ze strony: ,,lotto ostatnie 50. calutką kartkę A4 wypisaną liczbami od 1 do 49 w rzędach, na tej kartce od spodu zaznaczasz ósme losowanie, potem 7 losowanie i tak dalej wzwyż, aż do pierwszego losowania,najświeższego które wypadło za każdym losowaniem kiedy będzie ostatnie to ósme już jest NIE WAŻNE, popatrzysz na to co zakreśliłeś, i zacznij się przyglądać, 5,10 minut i co widzisz??? po 5, 10 minutach zobaczysz miejsca (rubryki) puste pola, wiec zapamiętaj ten szczegół. Teraz następna sprawa wypisz sobie jeszcze raz te same wyniki na kartce w zeszycie co masz na tej tabeli A4 podam przykład jak rozpisać: to wyniki z ostatniego losowania: z dnia sobota 3.11.2010r. 4, 7, 17, 27, 28, 40, -- 0, 0, 1, 2, 2, 4. w taki sposób rozpisujesz wylosowane liczby, i to jest ten właśnie ,,wzór,, tak powinieneś rozpisać te 8 lub nawet,10 losowań wstecz. na kartce w zeszycie, Ponownie przyjrzyj się uważnie tym liczbą, i przedziel je na 3 kolumny tak: 0,0 1,2 2,4 i tak zrób z tymi dziesięcioma zakładami wstecz. zerówki to te małe liczby od 1 do 9. jedynki to te liczby z jedynką z przodu dwójki to takie liczby z dwójką z przodu trójki to liczby z trójki z przodu i czwórki to te liczby z czwórką z przodu, jak już podzielisz te ,,wzory,, to przyjrzyj się uważnie że zobaczysz w pierwszej rubryce najwięcej 0-0. w drugiej jest 2-3 i 1-2 a w trzeciej jest 3-4 i już mamy najczęściej pojawiający się ,,WZÓR,, 0-0, 2-3, 3-4 ale żeby zwiększyć szanse na sukces zaopatrz się w trzy takie najmocniejsze wzory: 00,23,34 00,12,34 01,23,34, te wzory również ulegają zmianie ponieważ lotto trwa zawsze i my musimy rozpisywać na bieżąco przed losowaniem,trzymamy się na świeżo z liczbami od 8 do 10 losowań wstecz, skąd wiemy jaki ,,WZÓR,, wybrać? podczas dłuższego wpatrywania się we wzory, zauważysz jaki wzór wychodzi do zastosowania w grze intuicja wasza wam podpowie pierwsza MYŚL jest tą prawdziwą podpowiedzią, jeśli już wybierzemy wzór np taki z soboty 0-0 1-2 2-4 zauważymy szczegół brakuje trójki, i ???? we wszystkich losowaniach tych ośmiu lub dziesięciu zobacz jakiej brakuje? z kąt będziemy wiedzieć jakiej brakować będzie w następnym losowaniu?? wpatrywanie się dłuższy czas we wzory zauważysz jakiej nie będzie, nie martw się zaufaj intuicji ona ci podpowie po 5 minutach przyglądania się końcówce wzoru jakiej liczby niema NAJWIĘCEJ od dwóch tygodni. Wielu z grających i czytających ten artykuł powie że to jakaś czarna magia. pozdrawiam
czesc wszystkim witam jakie typy na multi panowie panie macie
Test MM.
---------------------
01, 03, 05, 09, 12, 18, 24, 29, 33, 34, 38, 40, 44, 47, 52, 54, 56, 58, 59, 62.
--------------------------
---------------------
01, 03, 05, 09, 12, 18, 24, 29, 33, 34, 38, 40, 44, 47, 52, 54, 56, 58, 59, 62.
--------------------------
medea
czarownico
zapodaj coś takiego,aby prezio się zdziwił na gwiazdkę.
czarownico
zapodaj coś takiego,aby prezio się zdziwił na gwiazdkę.
nikt nie przywita sie ze mna pewnie nikt nielubi mnie
spoko
siema wiesiek jak tam w multi idzie ci ? Jak typujesz dzis
siema senna
franku
zawsze fajnie jak jesteś
ja dopiero wskoczyłem na chatę,i zaraz idę znowu do pracy
zawsze fajnie jak jesteś
ja dopiero wskoczyłem na chatę,i zaraz idę znowu do pracy
siema robal jutro na koniec swiata mysle robala zapić
Franek.. .
-------------
-------------
ja lece bede potem niewiem o ktorejciagnie mnie na zakupy niesety
siema medea i ksings
Monet
a wiesz, co ? jakoś tak kol. czapajew - kim by nie był ów user w t a k i c h dniach, sytuacjach mi się /inaczej niż zwykle/ kojarzy: "nie daj się sprowokować ani podejść..Nie ufaj i jeszcze raz nie ufaj ", i po cichu Ci powiem - jest to jedna z korzyści jakie z pobytu na mp u siebie zauważam
franek
I bądź dla Niego bez litości
a wiesz, co ? jakoś tak kol. czapajew - kim by nie był ów user w t a k i c h dniach, sytuacjach mi się /inaczej niż zwykle/ kojarzy: "nie daj się sprowokować ani podejść..Nie ufaj i jeszcze raz nie ufaj ", i po cichu Ci powiem - jest to jedna z korzyści jakie z pobytu na mp u siebie zauważam
franek
I bądź dla Niego bez litości
siema wedrowca i jest zajefajnie