Wpisy 1 287 127 – 1 287 226
20 grudnia 2012 09:20 → 20 grudnia 2012 10:26, 100 wpisów
Takiemu to dobrze.
Witam wszystkich
Niestety w coś się nam napiętrzyło spraw a ze względu na terminy urzędowe pisma muszą wyjść no i cała w jestem czy się wyrobimy
Niestety w coś się nam napiętrzyło spraw a ze względu na terminy urzędowe pisma muszą wyjść no i cała w jestem czy się wyrobimy
Medea.
Kosmaty.Słusznie.Jeszcze mogłbyś ścierką oberwać.
------
.......................
Dzień dobry.. .
.......................
Dzień dobry.. .
rany jak ja takie lubię z rana....
" trzeba znalezc najkrotsza droge przez losowania, w ktorej trafienie okreslonej ilosci liczb predzej czy pozniej sie zrealizuje droga eliminacji"
Angierski nie myślałeś żeby jakiś kajecik pt "Złote Myśli" założyć?
Karierę większą zrobisz niż na swoim programie.
" trzeba znalezc najkrotsza droge przez losowania, w ktorej trafienie okreslonej ilosci liczb predzej czy pozniej sie zrealizuje droga eliminacji"
Angierski nie myślałeś żeby jakiś kajecik pt "Złote Myśli" założyć?
Karierę większą zrobisz niż na swoim programie.
Kosmaty.. .
------------------
------------------
- 15. Może być... .
----------------------------
----------------------------
Monet.. .
-------------------
-------------------
Monet
Wędroca
Wędroca
Emerytka.. .
---------------------------
---------------------------
Wędrowca.Gdzie - 15 ?
Mnie jakoś "złote myśli"nie nachodzą.
Emerytka.. .
Teraz jest już...ciepło, bo na termometrze za oknem jest... -13.
-------------------
Teraz jest już...ciepło, bo na termometrze za oknem jest... -13.
-------------------
Senna
Senna.. .
------------------
------------------
Na mapach pogody w Warszawie było... - 13.
W Rosji ... - 32.
------------------------
W Rosji ... - 32.
------------------------
kosmaty jeśli jeszcze jesteś
Sprawdzam codziennie swoje to i na Twoje lukam. Niestety oboje nie jesteśmy dzisiaj ulubieńcami gwiazd
Sprawdzam codziennie swoje to i na Twoje lukam. Niestety oboje nie jesteśmy dzisiaj ulubieńcami gwiazd
Angierski >> gdybyś rozjaśnił o co w tej cytowanej myśli przekazać byłeś łaskaw to radość mi sprawisz i z kłopotu wybawisz bo pomimo że czytałem wielokrotnie - ani razu nie dotarłem do jej głębi.
W Warszawie minus 13
Max i Robal.Wyjąć z szaf ciepłe kalesony.
Max i Robal.Wyjąć z szaf ciepłe kalesony.
Medea.. .
-------------------
-------------------
osmaty
A poza tym w tej drugiej metodzie o której ci pisałam to dzisiaj jest dzień w kolorze białym a nam urodzonym w dniach o kolorze czerwonym w takie dni los (co sprawdziłam empirycznie) nie sprzyja przynajmniej w grach losowych.
Daje za to do gry liczby 22,39,31
A poza tym w tej drugiej metodzie o której ci pisałam to dzisiaj jest dzień w kolorze białym a nam urodzonym w dniach o kolorze czerwonym w takie dni los (co sprawdziłam empirycznie) nie sprzyja przynajmniej w grach losowych.
Daje za to do gry liczby 22,39,31
Urodzeni w dniach o kolorze białym to a o kolorze czerwonym
to ?
to ?
Max.
Dobrze mieć śnieżynkę.
Dobrze mieć śnieżynkę.
Wiesiek.. .
----------------
----------------
Wiesiek.
Tego warto posłuchać.. . Za chwilę w radiu.. .
.....................................................
Radiowa Jedynka - Pożyczki błyskawiczne.. ./Czyli jak nas ...oszukują/.
.....................................................
Radiowa Jedynka - Pożyczki błyskawiczne.. ./Czyli jak nas ...oszukują/.
wiesiek
No ja też wczoraj nawet w typowaniu sukcesu nie odniosłam
a powitanie gdzie ? no to naprawiam
No ja też wczoraj nawet w typowaniu sukcesu nie odniosłam
a powitanie gdzie ? no to naprawiam
emerytka
Nie ten system jest oparty na kulturze, w której chrześcijańskie pojęcia dobra i zła nie obowiązywały przynajmniej w takim samym kształcie. Jakbyś chciała to możesz sobie ustalić jaki kolor jesteś na stronie http://www.maya.net.pl/ w zakładce metryka
Nie ten system jest oparty na kulturze, w której chrześcijańskie pojęcia dobra i zła nie obowiązywały przynajmniej w takim samym kształcie. Jakbyś chciała to możesz sobie ustalić jaki kolor jesteś na stronie http://www.maya.net.pl/ w zakładce metryka
Ale jest kiszka .żeby nie ten kac to może bym cos ugrał wczoraj na 22 ..na 20liczb było 9 hmm..to dobry wynik czy słaby
Witam wszystkich
meda.. 22-42-31 winno być sprawdź
a teraz lecę dalej.., życzac sukcesów wszstkim
meda.. 22-42-31 winno być sprawdź
a teraz lecę dalej.., życzac sukcesów wszstkim
wiesiek
U mnie końcówkę 2 i liczby pokrewne z 2 reprezentuje Księżyc a ten ma mocne pozytywne aspekty przez cały dzień w horoskopie ogólnym miejsca losowania czyli Warszawy. Za to 7 i jej numerologiczni krewniacy to u Mnie Uran a ten w ogólnym horoskopie nie ma jakiś szczególnie pozytywnych uwarunkowań za to w tranzytach horoskopu Lotto to nawet nawet
U mnie końcówkę 2 i liczby pokrewne z 2 reprezentuje Księżyc a ten ma mocne pozytywne aspekty przez cały dzień w horoskopie ogólnym miejsca losowania czyli Warszawy. Za to 7 i jej numerologiczni krewniacy to u Mnie Uran a ten w ogólnym horoskopie nie ma jakiś szczególnie pozytywnych uwarunkowań za to w tranzytach horoskopu Lotto to nawet nawet
jocia i dziękuję za podpowiedź chętnie skorzystam bo niestety do nowiu tudzież innego fartownego dnia moje zdolności do trafnego typowania są w odwrocie
Ale pod wpływem nawet dobrze idzie 2 razy 5/10 .teraz patrze na kupony i jak zwykle ostatnimi czasy 2/3 gdzie 13 wczoraj sie zapodziało
może sie skusze
wszystko zależy ile sie pomnoży zainwestowane 2,5 na 14-tą
wszystko zależy ile sie pomnoży zainwestowane 2,5 na 14-tą
max
medeo..podałam, bo nie 39 , a 42 winno być
nie twierdze,ze wszystkie wejdą .. 42( nawiasem pisząc ) jest fajna do powtórki
medeo..podałam, bo nie 39 , a 42 winno być
nie twierdze,ze wszystkie wejdą .. 42( nawiasem pisząc ) jest fajna do powtórki
sprawdziłem siebie na www.maya.
jestem NIEBIESKI SAMOISTNY WICHER
jeszcze żebym wiedział czy to dobrze czy niekoniecznie..
jestem NIEBIESKI SAMOISTNY WICHER
jeszcze żebym wiedział czy to dobrze czy niekoniecznie..
Monet
No niestety szczegółowa analiza jest niestety płatna, ale w necie są opisy poszczególnych kinów i ich znaczenia, coś jak nasze europejskie horoskopy
Dobrze będzie jak sobie przeliczysz numerologicznie te słowa no i zestawem zagrasz 47,36,39 zagrasz w dzień o tej samej nazwie
No niestety szczegółowa analiza jest niestety płatna, ale w necie są opisy poszczególnych kinów i ich znaczenia, coś jak nasze europejskie horoskopy
Dobrze będzie jak sobie przeliczysz numerologicznie te słowa no i zestawem zagrasz 47,36,39 zagrasz w dzień o tej samej nazwie
wiesiek
We wtorek z wschodów i zachodów planet pozytywnie aspektowanych wyszło mi w lotto+ w typowaniu 4/12 więc jakbyś chciał skorzystać oto liczby na dziś :
Uran daje 11,12,32,33,21,23 oraz z uwagi na rodzaj aspektu mogą być ich podwojenia czyli 24,22,46,42
Pozostałe planety dają coś takiego :
8,3,15,35,11,40,13,9,11,25,10,16,41,18
We wtorek z wschodów i zachodów planet pozytywnie aspektowanych wyszło mi w lotto+ w typowaniu 4/12 więc jakbyś chciał skorzystać oto liczby na dziś :
Uran daje 11,12,32,33,21,23 oraz z uwagi na rodzaj aspektu mogą być ich podwojenia czyli 24,22,46,42
Pozostałe planety dają coś takiego :
8,3,15,35,11,40,13,9,11,25,10,16,41,18
Monet droga eliminacji czyli przykladowo masz 80 liczb w losowaniu, a wylosowano 20. Droga eliminacji zostaje 60. Chodzi mi o stworzenie takiej eliminacji ktora da w mozliwie krotkim czasie jakas wieksza wygrana - np maszyna poprostu nie wylosuje tych samych kombinacji liczb w przeciagu jakiegos czasu
Spróbować nie zaszkodzi jak to mówią gorzej być nie będzie
Ja czekam na swój dzień a wtedy zrobię sobie zestawik z losowań podobnych czyli ostatnich powiedzmy to trzech losowań z dni o tej samej nazwie i jak Bozia ta czy inna da rozbiję bank. Bo grunt to mieć marzenia
Ja czekam na swój dzień a wtedy zrobię sobie zestawik z losowań podobnych czyli ostatnich powiedzmy to trzech losowań z dni o tej samej nazwie i jak Bozia ta czy inna da rozbiję bank. Bo grunt to mieć marzenia
Ile myslenia ile kombinowania,,ile to planet branych pod uwage ile "programów"jest molestowanych szkoda że to wszystko przekłada sie na zerowe wygrania
trisetum
Za to nie grozi mi demencja starcza bo używane szare komórki nie będą tak szybko zanikać. Czyli jakaś wartość dodana jest
Za to nie grozi mi demencja starcza bo używane szare komórki nie będą tak szybko zanikać. Czyli jakaś wartość dodana jest
ja z tego tylko troszke się smieje nie potępiam o szare komóry trzeba dbać tylko co jakaś planeta ma do cyferki z TS'a
trisetum
Jedni mają mapki a ja program astrologiczny. I tu i tu chodzi o dobrostan psychiczny wynikający z przekonania, że mam kontrolę nad czymś nad czym się nie da mieć kontroli czyli mówiąc po ludzku tym co wyskakuje z bębna
Jedni mają mapki a ja program astrologiczny. I tu i tu chodzi o dobrostan psychiczny wynikający z przekonania, że mam kontrolę nad czymś nad czym się nie da mieć kontroli czyli mówiąc po ludzku tym co wyskakuje z bębna