Wpisy 1 285 397 – 1 285 496
19 grudnia 2012 13:21 → 19 grudnia 2012 13:40, 100 wpisów
MAX1 284 998. gonzaga 2012-12-19 (00:06) Scyzorykowo
Zato jego totumfacki-13 max13-nadal się plączeo zakonie też pisali.Ogólnie o pokemonach
Zato jego totumfacki-13 max13-nadal się plączeo zakonie też pisali.Ogólnie o pokemonach
witam dawac kompot ja pije
Dobra czas na przerwę na
Lila
pawlis
max
qbik
jeśli ktoś mi umknął to oczywiście także serdecznie witam
Lila
pawlis
max
qbik
jeśli ktoś mi umknął to oczywiście także serdecznie witam
kondziu...poważnie to nawet przełknąc nie mogę bo mnie na rzyganie szarpie
Kompot s suszu jest pyszny.
Ja robię mieszany kompot z wszystkich owoców z domieszką śliwki suszonej.
Susz powoduje dobre trawienie po kolacji Lila.przodkowie o tym dobrze wiedzieli.
A tradycje trzeba pielegnować...bo to nasz korzenie
Ja robię mieszany kompot z wszystkich owoców z domieszką śliwki suszonej.
Susz powoduje dobre trawienie po kolacji Lila.przodkowie o tym dobrze wiedzieli.
A tradycje trzeba pielegnować...bo to nasz korzenie
czesc lila max kondi i reszta
tylko nie zapomnij "niewywiązywanie sie z obietnicy" księdzu napomnieć
no i kutia z mnóstwem migdałów na gryczanym miodzie hmmmmmmmmmmm aż się nie mogę doczekać
medea....ja się nie nażeram jak niektórzy i nie potrzebuję takiego kompotu
ulala
i musi to być tradycjnie suszona a najlepiej wędzona śliwka a nie te kalifornijskie mega rodzynki
i musi to być tradycjnie suszona a najlepiej wędzona śliwka a nie te kalifornijskie mega rodzynki
kondziu..bo ty zboczony jesteś.Ja się w ogóle nie spowiadam nikomu,tym bardziej batmanowi
kondi...Tyś za bardzo nadgorliwy...aja bym Ci nie dała rozgrzeszenia
lilka, z batmanem zawsze fajnie sie dyskutuje, zwłaszcza kiedy pyta o szczegóły
aż czasami nie wiadomo co na pokute zadac...odsnieżanie wokół kościoła synu
kondzi..pyta o szczegóły a potem całą noc na ręcznym jedzie zbokol
cos mysle ze dzisiaj tez bedzie lipa z tymi liczbami az strach sie bac przed losowaniem
lila to sie nazywa se.ks na własną reke
najlepiej odbijać piłeczkę" a, wie ksiądz jak to jest", albo "ksiądz sobie wyobraża.."
kondi...przed święami ksiądz nie ma czasu pytać o takie szczegóły
lila
to pycha jest dorsz, ja się nad karpiem lub pstrągiem zastanawiam
to pycha jest dorsz, ja się nad karpiem lub pstrągiem zastanawiam
mi maszyna na chybika 9-77-78 stawka 8... a niech wpadnie te pare stowek
za duzo tego..psychoza konca swiata bije po ludziach z każdej strony (za co media powinny płacić kontrybucję, to odechciałoby im sie ***olic głupoty), zakupy, przygotowania, sprzatania, itd, itp. a kiedy czas na swietowanie
senna..karpia nie lubię bo jakbym go nie przyrządziła to mi wali mułemdobrze że,mi o pstrągu napomniałes
Mi tam najbardziej żal tej dziecięcej radochy, że jak nie zasnę i przetrwam prawie dwugodzinną pasterkę o północy to w pierwszy dzień nie muszę już iść do kościoła. No taki był czort ze mnie A teraz gdy już nic nie muszę to dalej chodzę bo przyzwyczajenia to druga natura człowieka
nie o to chodzi lilka wierzysz czy nie, ale chodzi o podświadomość, która bombardowana jest z kazdej strony tym armagedońskim bzdetem,