Wpisy 1 285 497 – 1 285 596
19 grudnia 2012 13:40 → 19 grudnia 2012 14:05, 100 wpisów
kondziu......co będzie to będzie ja tam się nie przejmuję,byleby mnie apokalipsa w sklepie bez mojego psa nie zastałą.Bo jak wszyscy to razem
ja tam wole odpuscić, bo wiecej promili sie nawdycham na tej pasterce niz wypije przez te swieta
Lili..nie mam dzisaj i jutro leze nic nie robie i nic nie jem ..nie mam siły
MAX..jak to nic nie jesz?Zadzwoń do kumpla niech zapitala na zakupy
.
Firma Totolotek rusza od rana od 9.30 - a nowością będzie dopłata 12% do wygranych kuponów , dla posiadaczy karty Ligi Mixu .
.
Firma Totolotek rusza od rana od 9.30 - a nowością będzie dopłata 12% do wygranych kuponów , dla posiadaczy karty Ligi Mixu .
.
kondziu...ale mnie nie wystarczaja chcę emotkę choinki albo mikołaja
kondi1
Ale w taki prawdziwy mróz u mojej babci to była dopiero frajda. Ciemność, trzaskający pod stopami lud i to ciągłe witanie się z sąsiadami którzy tak jak my i babcia musieli na piechtę drałować do sąsiedniej miejscowości do kościoła. To se już nie wrati
Ale w taki prawdziwy mróz u mojej babci to była dopiero frajda. Ciemność, trzaskający pod stopami lud i to ciągłe witanie się z sąsiadami którzy tak jak my i babcia musieli na piechtę drałować do sąsiedniej miejscowości do kościoła. To se już nie wrati
medea..to tak jak w bieszczadach spędzałam święta i wracaliśmy z kościoła to od domu do domu musiałam iść i coś zjeść,myślałam że nie wyrobięwszyscy chcieli pogadać i poczęstować w święta tym co ugotowali
uj wie czy to rodzina była czy o co im chodziło do dzisiaj nie wiem
kondi1
Ja mam taki melancholijny nastrój w Sylwestra czego nikt z znajomych nie chce przyjąć do wiadomości i z uporem maniaka chce mnie wyciągnąć na jakąś imprezę
Ja mam taki melancholijny nastrój w Sylwestra czego nikt z znajomych nie chce przyjąć do wiadomości i z uporem maniaka chce mnie wyciągnąć na jakąś imprezę
max
A to ty cięższy kaliber Niech zgadnę złożyłeś akt apostazji i zepsułeś taką śliczną statystykę dzięki której można by z uwagi na liczbę wiernych stworzyć jeszcze jedną parafię
A to ty cięższy kaliber Niech zgadnę złożyłeś akt apostazji i zepsułeś taką śliczną statystykę dzięki której można by z uwagi na liczbę wiernych stworzyć jeszcze jedną parafię
kondziu..u mnie już gnoje strzelają a mój pies się boi biednydzisiaj jak zaczną znowu to jak wyjdę,jak ***e to pouzkadzam w uj
kondi1
A najgorsze, że jak mam taki nastrój to nie lubię być zmuszana do zabawy bo jak czuję dyskomfort psychiczny a jeszcze go sobie igrystnoje poprawię to się robię szczera co do tego jak oceniam imprezę tudzież zachowanie uczestników aż do bólu i potrafię najdzikszą imprezę zamienić w formalną stypę
A najgorsze, że jak mam taki nastrój to nie lubię być zmuszana do zabawy bo jak czuję dyskomfort psychiczny a jeszcze go sobie igrystnoje poprawię to się robię szczera co do tego jak oceniam imprezę tudzież zachowanie uczestników aż do bólu i potrafię najdzikszą imprezę zamienić w formalną stypę
jak nie fajerwerki, to objadanie sie, to znowu brame z zawiasów wyjmą...
ja będę się w sylwestra imprezował przed telewizorem, butelke wina juz mam, kupię sobie jeszcze jedną
medusia ..no cos w tym stylu ..ale było i jest jeszcze gorzej .. dlatego po kolędzie do mnie już nie przychodzą
Lila
A najgorzej jak gówniarze zaczynają ten badziew kupować już w połowie listopada i robić zasadzki na ścieżkach i chodnikach. Mojej sąsiadce to coś takiego wybuchło pod butem i nieźle ją poraniło
A najgorzej jak gówniarze zaczynają ten badziew kupować już w połowie listopada i robić zasadzki na ścieżkach i chodnikach. Mojej sąsiadce to coś takiego wybuchło pod butem i nieźle ją poraniło
lepiej świętować z TS, bo ten obdarowuje kasą, a nie wyciaga na każdym kroku (przy wygranej oczywiscie)
torsan..jak byłam mała rodzinka mówiła że jedziemy w Bieszczady więc to muszą być bieszczady
mój wkład w tym roku w święta to kompot, stojak na choinke i choinka - that's IT!!!!
kondziu...moi małoletni sąsiedzi wiedzą że z lilcią można poświrować ale jak się lilcia wkierwi to może być źle
lila
Ja też. A najchętniej to bym to przymontowała wiadomo gdzie i wyeliminowała jego geny z puli genowej ludzkości
Ja też. A najchętniej to bym to przymontowała wiadomo gdzie i wyeliminowała jego geny z puli genowej ludzkości
kondi
A ja byś je dostał ( zestaw do rzucania klątw też mam w zanadrzu)
A ja byś je dostał ( zestaw do rzucania klątw też mam w zanadrzu)
270
376
423
11...w profilu..
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,11,18,19,21,24,27,33,38,39,40,46,47,48,51,57,64,66,69,73
Plusem jest liczba: 51
01,11,18,19,21,24,27,33,38,39,40,46,47,48,51,57,64,66,69,73
Plusem jest liczba: 51