Wpisy 1 285 297 – 1 285 396
19 grudnia 2012 12:42 → 19 grudnia 2012 13:21, 100 wpisów
Lila.. .
------------------------
------------------------
witam wszyskich ja dzis stawiam na 75,76,78,5,8,9,10,13,15,19,22,26,31,48,49,62,67,69,72,79 co wy nata kombinacje powiecie??
bo ***a wszystko na mojej głowie w chacie, a żona poza i tylko zadania stawia - c*** mnie to obcodzi
pawlis sama przyjemność w zimie kolo zmieniac a z drugiej strony to rzadkość...
kondi niełam sie połam sie to nrmale sieta swiea i poswietach zaras bedzie
a wsiekla pogada i przestanie
a wsiekla pogada i przestanie
kondziu.....w piątek jak wróci to też niech zapitala przy gotowaniu i przyrządzaniu potraw na święta.Nie daj się
ale lila ja sie ptam, PO CO? Po co tyle tego ?? Kto to zje? Bo ja tylko pic moge
ta jezeli dzodziennie baba wjezdza nana zblokowanych kolach na kraweznik to tak a potem skromnie powie ze wolno jechalanormalne ciesze sie tylko ze to byla stalowka anie alu bo bym chyba zwriowal
kondziu..ludzie na łeb dostają z tym żarciem,nakupują nagotują a potem wyrzucają i siedzę przy tych stołach nażarci jak byki i brzuchy ich bolą
jako człowiek, chce tylko przed choinka posiediec i to mi wystarczy, a nie jakas zamiecha, zadyma, kolędnicy, jak tu wypocząć???
no mówie lilka, jak bym zgłodniał to pójde w gości do kogos i juz
kuzwa, kolędnikom miałem kupony kupic, ale jak przegraja, to jeszcze wyrzuca i zasmieca srodowisko
ta jamam problem zglowy zaden kolednik sie nieodwazy na podurko jejsc bo moje malenstwo niebedzie tolerowac
kondziu...no bez przesady,można kupić rozsądnie i nie musi być 12 potraw na Wigilię
czwartek-piatek urlop, bede lańcuchy na choinke kleił z papieru brokatowego
lilka, jakbym kupił wcześniej to byłoby tak jak w tym filmie" panie, bo tylko jedna moge dać. "Panie, jednej to do domu nie doniosę
kondziu...a co Ty całą skrzynkę wódki musisz mieć?Alkoholista czy co?
ale w co ją ubierasz lilka? U mnie w tym roku, łańcuch (czego nie lubie) gwiazdki słoiane, cukierasy (jako podstawa) kokardki czerwone, ciastka, jakies bąbki i światełka, ewentualnie szyszki
Witam kondi1 i Lila mam małyu problem
1,10,11,12,13,14,15,23,40
52,59,60 i 80+
1,10,11,12,13,14,15,23,40
52,59,60 i 80+
kondziu...bombki łańcuchy włochate światełka i wszystko no i czubek a w co ją karwa mam ubrać?W sukienkę?
kondziu..kokardki też ale żadnych ciastek orzeszków i innych lizaków
no wiesz co llka, to nie choinka bedzie tylko przystrojone drzewko
jaka tradycja? Bez przesady.Komu po ki uj na choince lizak albo ciastko?Mnie nie potrzebne a inni niech robią co chcą
a to nie ważne, psu tez sie należą swięta - choc to ponoc dla psa trucizna
jak to po co lila??? żeby sobie z choinki podbierać, a nie szukać tych, co żona schowała, bo mąż ma (ponoć) za duży brzuszek
kondziu..mój pies nie je słodkiego dla ludzion ma swoje cukierki przeznaczone dla niego
gwiazdki w posypce z cukru, choinki, mikolaje, jest tego od groma - kilka tylko przecież a nie tonę, bo choinka ma być "lekka"
jak widzę taką sztuczna obwieszoną wszystkim, co było na strychu to mnie trafia mimoza
kondziu...chcesz to wieszaj ja uważam to za badziewie i u mnie na choince żaden słodycz nie zawiśnie
mi się w sklepach podobają choinki.Bombki w jednym kolorze,światełka i finito.
a z reszta co to za święta, jak każdy świetuje i tak po swojemu i jk chce
Lili..tak była ta konfidentka lotomatowa i ten cały gonzus konfident nastepny ja mu dam że ja sie wałsam jeszcze ..***a lamus nastepny
kondziu....jak wszyscy sobie popełnią harakiri to ja też muszę bo taka tradycja?
tradycja nakazuje karpia a u mnie karpia nie będzie bo nie lubię bo capi i tyle
Lili ..chcyba że tu jeszcze sie pałaętam czy wałesam tak sie spowiadał bułeczkowemu
a że kiedyś bida w kraju była i tylko karpie (o smaku kartofli) w wodach pływały, to tak zostało