Wpisy 128 331 – 128 430
10 lipca 2010 23:23 → 11 lipca 2010 00:40, 100 wpisów
a więc tobie też gratuluję lotto
Dobry wieczór wszystkim!
a mega dobry dla ricardosa

jestem w szokkkkkkkkku

Rychu gratulacje,ale masz farta

kobity w kwaterze głównej w poniedziałek jak Cię ujrzą wyskoczą z butów
a mega dobry dla ricardosa

jestem w szokkkkkkkkku

Rychu gratulacje,ale masz farta

kobity w kwaterze głównej w poniedziałek jak Cię ujrzą wyskoczą z butów

no gdy by to puścił to mógł by spać na setkach
ja jestem dupa wolowa
pytalam sie go numeru do duzego i nie puscilam
To teraz mam za swoje
pytalam sie go numeru do duzego i nie puscilam
To teraz mam za swoje
Coś mi się zdaje, że Rychu znalazł sposób na TS-a. Siły wyższe - "paranormalne"
Zdradź szczegóły? 
Zdradź szczegóły? 
Witam !Może mi ktoś wytłumaczy,czemu podczas losowania,podano że gra w lotto idzie o 3 mln zł a wygrana jest zaledwie 1,2 z małym hakiem?
tola: Podał Ci wszystkie puszczane przez niego zakłady na dzisiejsze Lotto czy tylko ten jedyny szczęśliwy, które nie puściłaś?
Dziękuje
tola nie przejmuj się widocznie tak ma być
ja się śmieje ,że jestem zaprogramowana na 3/3 i 5/5 od wielkiego dzwonu
takie życie

ja się śmieje ,że jestem zaprogramowana na 3/3 i 5/5 od wielkiego dzwonu
takie życie

Rychu po powrocie ze stacji zapodaj jak wygrać około 12 tysiaków w dwa dni?
kasa, kasa, kasa... to nie jest życie 

Jacol900 - przeczytaj artykuł pod czatem pod tytułem: Można przewidzieć liczby.. . Ja nie korzystam z ŻADNYCH tabel, statystyk, wykresów... . Liczby typuje metodą jasnowidzenia. Niestety, jest to metoda czasochłonna i b. trudna. Pozdrawiam.
Mi doradzał bałwan i efekty jedna liczba trafiona na 14 liczb w multi

jedno pytanie wysunął bym się na prowadzenie gdy bym trafił jeszcze jedno 5/5?
już jestem.pojecjałem sobie taksówką.jak wparowałem na stacje to pan pyta a pan co taki rozklekotany syn panu sie urodził? a ja mu na to...nie kasa mi sie rodzi i wybiegłem z flaszka ale oczywiscie zaplacilem
no to teraz siup w ten dziób i zaWasze zdrowie wszystkich tu zgromadzonych
do dna
do dna
dobra to jeszcze po jednym na drugą nogę?może byc i na trzecia noge jak szalec to szalec.

pawcio pisalem wyzej jak typuje to poczytaj.gdzie łapka poniesie a potem skladam wiec raczej losowo

pawcio pisalem wyzej jak typuje to poczytaj.gdzie łapka poniesie a potem skladam wiec raczej losoworicardos: Ty chyba jesteś w czepku urodzony i to pod szczęśliwą gwiazdą 

ricardos, jesteś spoko gość, należało Ci się, przynajmniej troszkę się odkujesz i na piwko zostanie hehe
powodzonka. cieszę się bo wiem,że jak ja bedę miał takiego "pecha" to Ty też pewnie byś się cieszył

powodzonka. cieszę się bo wiem,że jak ja bedę miał takiego "pecha" to Ty też pewnie byś się cieszył

pawcio nie wnikałem czy w czepku ale to nie tajemnica.urodziłem się ważąc 5kilo dnia 14.10.1975 w dzien nauczyciela ale nim nie jestem

ricardos: Ciekawe jak się czują te osoby co trafiły kiedyś 6/6 Ty to być chyba oszalał 

przekaże mojej mamie pieknaja specjalnie od ciebie.a za chwile jak chcecie mnie zobaczyc to bedzie wklejone

Częstochowa spotkanie pracoholików.
- Siema Jurek jak tam u ciebie?
- A no po staremu.
- Czyli jak?
- No widzisz żyję.
- Wiesz mam taki kłopot z odmianą czasownika "pracuję" przez osoby powiesz mi jak to zrobić?
- Ok słuchaj na początku jest tak Ja pracuję, ty harujesz, a oni zapier....ją.
- Siema Jurek jak tam u ciebie?
- A no po staremu.
- Czyli jak?
- No widzisz żyję.
- Wiesz mam taki kłopot z odmianą czasownika "pracuję" przez osoby powiesz mi jak to zrobić?
- Ok słuchaj na początku jest tak Ja pracuję, ty harujesz, a oni zapier....ją.
Idę Spać wygrałem tak mało że idę się powiesić XD
dobranoc o godzinie 007skreślcie moje numery na swój blankiet a wpadną muahahaha Dobranoc wszystkim
dobranoc o godzinie 007skreślcie moje numery na swój blankiet a wpadną muahahaha Dobranoc wszystkimRicardos- jesteś osobą, której sprzyja los i FORTUNA. Oby tak dalej. Pozdrawiam.
Ja pojadę do ośmiornicy w Niemczech, która się wabi Paul i mi powie jaki zestaw 6 liczb padnie we wtorek w Lotto 

Facet pyta kolegę:- Dlaczego Ty zawsze nosisz buty za małe o dwa numery?
- Jestem na bezrobociu, mam obrzydliwą żonę, syn ma w szkole same
pały, teściowa od rana wrzeszczy... Jedyną radością w moim
życiu jest chwila, gdy wieczorem zdejmuję buty.
Wędrowco ok ,ale jak przewidujesz które nie padną? jakie sa efekty?
Ricardos ja tylko mogłem spróbować dwa łyki
a teraz popijam wodę mineralną.
a teraz popijam wodę mineralną.
Użyję translatora albo z tłumaczem się wybiorę hahaha. Ewentualnie nauczę jej j.polskiego lub ja się podszkolę. Wyjdzie w praniu... 

hipo to nie degustacja to libacja po całości cała Gdynia spiewa z nami tańcząc walca walczykami parami a jeśli chodzi o wagę cięzką to dzisiaj mam tylko 90kg
Wędrowco mógłbyś mi wbić na gadu? Ciekawi mnie Twoja metoda ,gg 585 32 56 ,z góry dziękuje 

kto ma puste kielonki lub szklanki w zależności od potrzeb proszę mówić

hipo kasiora robi zagrychę.dopiro teraz widze ze w mm tez cos wytypowal

hipo kasiora robi zagrychę.dopiro teraz widze ze w mm tez cos wytypowal
pawcio jakbyś jechał daj znać,mam rodzinę w Dojczlandach
może i mnie ośmiorniczka coś szepnie
jak na razie to jej wychodzi
może i mnie ośmiorniczka coś szepnie

jak na razie to jej wychodzi
bella34: OKI
Jeśli jutro wygra Hiszpania z Holandia w MŚ to w Poniedziałek jadę ;]
Jeśli jutro wygra Hiszpania z Holandia w MŚ to w Poniedziałek jadę ;]rocardos
nie będziemy tak tylko pili...
opowiedz o swoich wcześniejszych sukcesach z ts
nie będziemy tak tylko pili...

opowiedz o swoich wcześniejszych sukcesach z ts
jeśli chodzi o mnie to ja wiem kto wygra ale nie powiem bo strace u niektórych dobre słowo.niech wygra najlepszy

a tak serio,znam kobietę,która nigdy nie grała w lotto
a śniły się jej cyferki,babki w pracy ją namówiły i wygrała 6/6 w lotto
obstawiam wynik
Hiszpanery-Holandery
3-1
a śniły się jej cyferki,babki w pracy ją namówiły i wygrała 6/6 w lotto
obstawiam wynik
Hiszpanery-Holandery
3-1
Pawcio pewnie coś obstawione
Ja w marcu tego roku z 12 zł wykręciłem jakieś 2000zł ,jeden zakład (kilka meczy ) obstawiłem przez omyłkę na remis jakiegoś meczu i był wysoki kurs i weszło
w kwietniu z 1000zł przez ruletkę zarobiłem 6000zł ,ale w kolejnego dnia grając już o większe stawki(progresją cały czas) źlę obstawiłem przez pomyłkę i zabrakło mi jednego kulnięcia do wygranej i straciłem te 6000zł ,ciężko było oj ciężko ,hazard jest niebezpieczny !
Ja w marcu tego roku z 12 zł wykręciłem jakieś 2000zł ,jeden zakład (kilka meczy ) obstawiłem przez omyłkę na remis jakiegoś meczu i był wysoki kurs i weszło
w kwietniu z 1000zł przez ruletkę zarobiłem 6000zł ,ale w kolejnego dnia grając już o większe stawki(progresją cały czas) źlę obstawiłem przez pomyłkę i zabrakło mi jednego kulnięcia do wygranej i straciłem te 6000zł ,ciężko było oj ciężko ,hazard jest niebezpieczny !bella34: Jestem bardzo ciekaw co czują osoby, które wygrały 6/6. Chciałbym tego doświadczyć jak większość z nas, ale lepiej wcześniej jak się jest jeszcze młodym, zdrowym żeby korzystać z życia oczywiście odpowiedzialnie.
belcia moja ziomalko z opolszczyzny

jakie spanie???co tam,że rano musze wstać.jedziemy po bandziuni

jakie spanie???co tam,że rano musze wstać.jedziemy po bandziuni

Ricardos mam przeczucie ,że tak będzie ,serio
może nawet we wtorkowym losowaniu
A nie myślałeś Ricardos o grze na progresji 2/2 ? Jak będziesz grał co losowanie stawka 1,5 x to dość bezpiecznie
z 1000 zł masz 6400
może nawet we wtorkowym losowaniu
A nie myślałeś Ricardos o grze na progresji 2/2 ? Jak będziesz grał co losowanie stawka 1,5 x to dość bezpiecznie
z 1000 zł masz 6400pawcio,ta kobitka miała wtedy ok 6o-tki ale jej dorosłe dzieci
"pożyły"
jak by mnie to szczęście? spotkało przynajmniej rok zwiedzałabym świat

"pożyły"
jak by mnie to szczęście? spotkało przynajmniej rok zwiedzałabym świat

Rychu 

za Twoje sukcesy

naprawdę chciałabym widzieć minę kobitek w kwaterze głównej

za Twoje sukcesy

naprawdę chciałabym widzieć minę kobitek w kwaterze głównej

bella34: Kto wie może w końcu ktoś z nas trafi to 6/6 jak padają 5/6 niby szansa niewielka a ostatnio ciągle ktoś trafia główną. Wg mnie warto brać udział w losowaniu nawet jednym zakładem.
belcia tez jestem ciekaw wyrazu twarzy ale mnie to akurat lata koło nosa co sobie pomyslą.

OK ludziska ja idę kimać. Rychu zapewne dzisiaj tą przyjemność sobie odpuści i skupi się na innych 

życzyłabym sobie ,żeby ricardos zapoczątkował falę wygranych
kto wie?
jadę we czwartek w swoje rodzinne strony może tam coś mi skapnie grubszego?
mam tam ulubioną kolekturę w której 16 lutego 86-letnia babcia
sam skreśliła 9/9
kto wie?
jadę we czwartek w swoje rodzinne strony może tam coś mi skapnie grubszego?
mam tam ulubioną kolekturę w której 16 lutego 86-letnia babcia
sam skreśliła 9/9
bella34: Życzę Ci "złapania" grubej ryby
a tymczasem dobranoc wszystkim. Może mi się coś przyśni z cyferek...
a tymczasem dobranoc wszystkim. Może mi się coś przyśni z cyferek...jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce póki wódka jest w butelce pijmy aż do rana

hipo jestes tam czy juz ululany?przepraszam ze nie kupilem mleka ale mam maslanke i lody dla balwana

spojrzałem na termometr i jest 25 st.piekna noc.a moze stawiamy jutro 25 na plusa w mm?
i staweczka x10
i jeszcze jeden i jeszcze raz