Wpisy 1 278 396 – 1 278 495
14 grudnia 2012 21:07 → 14 grudnia 2012 21:53, 100 wpisów
a jakie liczby na typy dajecie na wieczur ?
torsan....cieszę się że,Ty się cieszysz.Całkiem inny chłep się zrobiłes odkąd maasz Gosię
hehe o ? Dawno nie pisalem tu milosci sa nowe to dobrze milosc pokój trawa
torsan...wiesz coraz bzzz i juz zachowujesz się jak męcizna i nie strzelasz częstych fochów
dobra z ta trawa przesadziłem
.
.hehe
.
.hehe
torsan.....ale tak na poważnie to superwiesz co mam na myśli.Pisaliśmy o tym na gg nie raz
lila hehe teź
pytanie czy jeśli się zarejestruję i tym celu podam mój nr tel. czy jakieś koszty z tego tytułu poniosę ? w regulaminie nic nie pisze a oni jakiś kod aktywacyjny sms przysyłają
mysia...lepiej sobie daj spokój bo jak zaczną przysyłać kody to kasy na karcie zabraknie
hehe lila ma racje
kiedyś weszłam na jakieś gówno i tez filmy niby za darmo bez limitu a po 10 minutach filmu niet i mozna sobie było pogwizdać
13maxa..mysia pycha cycy czeka pytania ootoo komórka ty masz opowiadaj..skoro ja nie znam wszytkoo ...
cholera ide juz
cholera ide juz
dostałem erotyczną reklamę z audiotele.." jola cichodajka twojego osiedla ma dla ciebie propozycję" wyślij sms ( pod numer za 3,66) a nie minie cię okazja ....Cały dzień waliłem ze smiechu w pracy.
mariucha....aaa często takie badziewie przychodzi.Albo KTOŚ CIĘ KOCHA jeśli chcesz się dowiedzieć wyślij sms
lila ty nie wysl sms facet jednorazowy za drogooo płaci od 4 zł
krzysio..ja się takimi bzdetami nie zajmuję i sms na taki badziew nie wysyłam wolę wysłać sms-y na fundację TVN nie jesteś sam
jutro idę do ery jak mi nie zablokują tego typu reklam to powiem im że w razie problemów panie bedą moimi cichodajkami..a panie są ładne w punkcie ery w moim mieście.
lila..aha rozumiem pomyślałem ja nie jestem sam ..to on TVN nie jesteś sam ..to jest pomoc dzieciom fundacja ..ja nic nie bawiłem sms
meduskaa..
13maxa..juz dawno poszedł do spania i ja tez ide
Bolek,a ja na 10 bez plusa i boję się,ze po losowaniu bedzie płacz: