Wpisy 1 278 460 – 1 278 559
14 grudnia 2012 21:38 → 14 grudnia 2012 22:07, 100 wpisów
13maxa..juz dawno poszedł do spania i ja tez ide
Bolek,a ja na 10 bez plusa i boję się,ze po losowaniu bedzie płacz:
:teraz wazą kulki i zakladaja czipki,jedyna nadzieja,ze popsuje się pilot i cyborg zgłupieje:
12, 26, 74, 34, 57, 54, 2, 30, 8, 24 takie liczby mi program podpowiedzial
kocur
Dzisiejszy dzień wg Ksieżyca należy do Panien i Byków o 14-stej liczby tych znaków z mojego profilu dały 2x 2/3 lub 4/6
Dzisiejszy dzień wg Ksieżyca należy do Panien i Byków o 14-stej liczby tych znaków z mojego profilu dały 2x 2/3 lub 4/6
medea
Młody biznesmen mknie swoim nowiutkim porsche. Nagle we wstecznym lusterku dostrzega migające niebieskie światełko. Niewiele myśląc, wciska *** gazu. Niestety, samochód policyjny nie daje za wygraną. Wreszcie biznesmen zatrzymuje się na poboczu.
Podchodzi policjant, ogląda prawo jazdy kierowcy i mówi:
- Mam za sobą długi dzień, jestem zmęczony i głodny. Jeśli znajdzie pan jakieś dobre wytłumaczenie, puszczę pana wolno.
- No bo... - kombinuje biznesmen. - W zeszłym tygodniu żona zostawiła mnie dla policjanta. Bałem się, że chcecie mi ją oddać.
- Życzę miłego weekendu - salutuje policjant.
Podchodzi policjant, ogląda prawo jazdy kierowcy i mówi:
- Mam za sobą długi dzień, jestem zmęczony i głodny. Jeśli znajdzie pan jakieś dobre wytłumaczenie, puszczę pana wolno.
- No bo... - kombinuje biznesmen. - W zeszłym tygodniu żona zostawiła mnie dla policjanta. Bałem się, że chcecie mi ją oddać.
- Życzę miłego weekendu - salutuje policjant.