Wpisy 1 273 977 – 1 274 076
12 grudnia 2012 11:20 → 12 grudnia 2012 12:08, 100 wpisów
stawiam na to,że bonus zostanie rozwalony albo na Pomorzu albo w Wawie
no oni sa wolni ale nie biorą w ogóle odpowiedzialnosci za to co czynia
Ania>> a gdzie Ty liberałów w Polsce widzisz?
To co rządzi ni to liberalne ni to chłopskie .
A już n apewno nie prospołeczne i uczciwe.
Wyalienowane ,aroganckie i głębokim poważaniu(sic!) mające masę wyborczą.
To co rządzi ni to liberalne ni to chłopskie .
A już n apewno nie prospołeczne i uczciwe.
Wyalienowane ,aroganckie i głębokim poważaniu(sic!) mające masę wyborczą.
ania70
zgadza się - nie ma - dlatego twierdzę - ŁŻEliberalizm...
A takie zawłaszczanie pojęć, relatywizm różnego rodzaju ma miejsce w wielu rejonach naszej codzienności ...
dobrego
zgadza się - nie ma - dlatego twierdzę - ŁŻEliberalizm...
A takie zawłaszczanie pojęć, relatywizm różnego rodzaju ma miejsce w wielu rejonach naszej codzienności ...
dobrego
Monet a kto piastujacy stołek jest uczciwy? jeśli są tacy to ewenement na skale światową
Monet i Ania70
tu komentarz ostatniego epigona tych co wierzą w demokrację w samorządach lokalnych http://www.samorzad.lex.pl/czytaj/-/artykul/komentarz-samorzadowcy-nie-jestescie-biznesmenami
Nie wiedziałam znając od środka paździerzową rzeczywistość samorządu małego miasta i biednego powiatu czy śmiać się czy płakać nad naiwnością autora, choć z jego poglądem na sprawę osobiście się zgadzam w prawie 100 %
tu komentarz ostatniego epigona tych co wierzą w demokrację w samorządach lokalnych http://www.samorzad.lex.pl/czytaj/-/artykul/komentarz-samorzadowcy-nie-jestescie-biznesmenami
Nie wiedziałam znając od środka paździerzową rzeczywistość samorządu małego miasta i biednego powiatu czy śmiać się czy płakać nad naiwnością autora, choć z jego poglądem na sprawę osobiście się zgadzam w prawie 100 %
m.dorotka
jasne
Ania
czyżbym wyczuwał - sarkazm ?
to nie nazywaj tych hmmm tej hmmm, formacji - liberałami
jasne
Ania
czyżbym wyczuwał - sarkazm ?
to nie nazywaj tych hmmm tej hmmm, formacji - liberałami
lottowin>> wiem ,grabie do siebie grabią i to jakby normalne.
Ale nawet kraść można z jakąś klasą i umiarem.
Oni tej klasy , umiaru i wstydu za grosz nie maja.
Ale nawet kraść można z jakąś klasą i umiarem.
Oni tej klasy , umiaru i wstydu za grosz nie maja.
Robal_36 no jaki znowu sarkazm, nie bierz wszystkie na serio , to o czym ja piszę, bo ja trochw pół żartem, pół serio
Witam wszystkich miło
medea76 nie świruj krasnoludki się bawią kulkami nic ponadto
medea76 nie świruj krasnoludki się bawią kulkami nic ponadto
A jak się kiedyś, czasem, może nawet niechcący, uwolnią krasnoludki, to dopiero będzie wesoło, jak t a m ...
max
niekoniecznie, tak naprawdę - różne emocje ludzi kręcą
I tylko - bez wyrazów - bo pamiętaj - kopiuj-wklej
miłego
niekoniecznie, tak naprawdę - różne emocje ludzi kręcą
I tylko - bez wyrazów - bo pamiętaj - kopiuj-wklej
miłego
Ania ..hej wyspana
medusia..
Monet..
Rob..
Rob .spoko wiem o co biega
medusia..
Monet..
Rob..
Rob .spoko wiem o co biega
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151289582173522&set=vb.177667575622448&type=2&theater
Monet
bo u nas jest jak w tym starym dowcipie
Przyjeżdża polski minister infrastruktury z wizytą do jednego z swoich zachodnich kolegów. Ten zaprasza go do swojego domu. Jadą do niego nowoczesną świetnie utrzymaną kilkupasmową autostradą a potem całkiem dobrymi drogami lokalnymi. Dom ministra to cudna willa full wypas, służba, antyki itp. itd. Polski minister zachwycony pyta kolegę jak go na to stać z urzędniczej pensji. Ten skromnie oświadcza, że przecież budował te drogi którymi jechali no i było tak, że i budujący i on na tym zarobili. Za jakiś czas odbywa się rewizyta. Polski minister zaprosił gościa do siebie. Pojechali superwypasionymi rządowymi autami po drogach dziurawych jak sito omijając blokady zdesperowanych budowlańców. Kiedy zajechali pod dom polskiego ministra to gościowi szczęka opadła na widok luksusu tej rezydencji. Pyta więc skąd polski kolega wziął kasę na taką chałupę skoro widział, że nic nie jest zbudowane. Jak to skąd przecież ktoś musi planować budowę autostrady a potem przeprowadzić przetarg i to nie za darmo
bo u nas jest jak w tym starym dowcipie
Przyjeżdża polski minister infrastruktury z wizytą do jednego z swoich zachodnich kolegów. Ten zaprasza go do swojego domu. Jadą do niego nowoczesną świetnie utrzymaną kilkupasmową autostradą a potem całkiem dobrymi drogami lokalnymi. Dom ministra to cudna willa full wypas, służba, antyki itp. itd. Polski minister zachwycony pyta kolegę jak go na to stać z urzędniczej pensji. Ten skromnie oświadcza, że przecież budował te drogi którymi jechali no i było tak, że i budujący i on na tym zarobili. Za jakiś czas odbywa się rewizyta. Polski minister zaprosił gościa do siebie. Pojechali superwypasionymi rządowymi autami po drogach dziurawych jak sito omijając blokady zdesperowanych budowlańców. Kiedy zajechali pod dom polskiego ministra to gościowi szczęka opadła na widok luksusu tej rezydencji. Pyta więc skąd polski kolega wziął kasę na taką chałupę skoro widział, że nic nie jest zbudowane. Jak to skąd przecież ktoś musi planować budowę autostrady a potem przeprowadzić przetarg i to nie za darmo
Jestem grzeczny i czytam sobie to o czym napisaliście więc jest
Aniu ..więc dzisiaj robie grę 5 i 15 i nie zarywaj snu ...
Aniu ..więc dzisiaj robie grę 5 i 15 i nie zarywaj snu ...
juz wysłaneee reall za 5 zł ....i teraz tak czekam kawka..
13maxa..
Maksiu czekaj bo ja w hucie siedze i musze cos poskrobac w excelu
medea76 wyslana juz?
Max 69
medea76
senna
....................................
przepraszam, nie mogłem się powstrzymać
i już znikam, tak, to będzie bardzo poważna operacja
78-79-80
Maksiu ja gram tylko w MM, ale kupo juz nadany heh i 5,15 nie ma na kuponie
albin ..zagrałes tak
Aniu ..no szkoda ja jeszcze to zagram
Lili...
Aniu ..no szkoda ja jeszcze to zagram
Lili...
Lila
senna
i tak se pomyślałam , że chyba będzie się na coś innego przerzucić - jakiś ogródek na parapecie
i tak se pomyślałam , że chyba będzie się na coś innego przerzucić - jakiś ogródek na parapecie
Max 69 jak bym gral na 3 to bym zagral
Ania...zaraz tam BANICOtylko jeden ban od dłuższego czasu i zaraz banico
lila
co z tych - Twoim zdaniem - 13,14,22,23,34,36,49,55,69,75-
- siada, wpada, wturla się ?
potem zerknę ...
co z tych - Twoim zdaniem - 13,14,22,23,34,36,49,55,69,75-
- siada, wpada, wturla się ?
potem zerknę ...
albin ..pamietam że na forum jakias dziewczyna grała takie liczby ..same trójki od 70 do 80 i dobrze n a tym wychodziła ...a tą co Ty podałeś grała bardzo czesto może nadal gra
Lila
27-28-29-77-78-79-80
27-28-29-77-78-79-80
Max 69 powinna pasc dzisiaj
MAX...a gdzie masz 13max33?żeby tylko 3 a w sumie 5 to już wyłapałam albo więcej
albin...ok zaryzykuje jeszcze w to 78/79/80 jak trójka i do tego dodam 5 i 15 bedzie jako 5/5
Lili..13 spi jeszcze ale teraz wyłapałaś na biegu 3 dwa na swoim i jeden na pożyczonym
Lili..uwielbiam Cię za to ...co siada a co nie a 15 siada bo dostałem od Ani
MAX...w sumie mam 13,15,pod znakiem ?????mogą wpaść ale nie muszą.JA mam je na odstrzał