Wpisy 127 173 – 127 272
9 lipca 2010 11:23 → 9 lipca 2010 13:38, 100 wpisów
Do <hose> Moze podzielimy sie doswiadczeniami z totka. Male spotkanko.Galeria Zielona.Pisz kiedy.Trzeba cos ugrac.
gratulacje
Gdybys nam podal numery to kazdy by teraz tak sie cieszyl
Gdybys nam podal numery to kazdy by teraz tak sie cieszyl
czas teraz podjechać do kolektury i wręczyć miłej pani kawe i bombonierkę
tola...tego nigdy nie można przewidzieć
pieknaja dzieks

tola...tego nigdy nie można przewidzieć
pieknaja dzieks

dzis życzę ponownie wygranej!!!!!!!!!!!!!!!
Ty typujesz my skreślamy
Ty typujesz my skreślamy
tola wczoraj w nocy podałem po lekkim upojeniu
znajdz tam jest cała dziesiatka
znajdz tam jest cała dziesiatkaHey yo! witam wszystkich
5,18,22,40,41,49,52,70,76,77
Tia okrągłe 0 to jest na co przeznaczać 

dostałem długopis w kolekturze i skreślam nim i skreślam a tu nic, w końcu patrzę a to długopis do mini lotto i jak ja mam nim trafić w mm
gała juz nie mogę patrzeć na
ale to chwilowe przejściowe.to do na razie
ale to chwilowe przejściowe.to do na razie
ja dzisiaj puściłem te numerki które typowałem tutaj13,17,18,26,35,41,50,60,62,80
ja dzisiaj puściłem te numerki które typowałem tutaj13,17,18,26,35,41,50,60,62,80
ale 0 14 00 na 100% wpadnie liczba 8
do <hose> tak mieszkam w puławach, skrzyżujemy doswiadczenia totkowe i powinny wyjsc wygrane kasowe
wysyłam kilka kuponów cyferki takie jak w typowaniach ale nie trzymam się sztywno wszystkich
do <awnowy> tylo na przyszły tydzien mozemy sie umówić bo tem mam zawalony
Kto ma chęć wymienić sie doświadczeniami w typowaniu to zapraszam na gg 24757031...Razem raźniej się wygrywa a przy ewentualnej przegranej to i dobrze komu w rękaw się wypłakać

dzis ja tez trafie
Zapewne mało ,ale trafie
Kolego w lotto sie smieje,ze nie trafiam nic ,ale jak walnę to 10/10
i tak bedzie
Zapewne mało ,ale trafieKolego w lotto sie smieje,ze nie trafiam nic ,ale jak walnę to 10/10
i tak bedzie2,8,15,25,26,57,59,80
22,25,31,34,39,66,67,72
3,8,18,25,58,63,67,80
22,25,31,34,39,66,67,72
3,8,18,25,58,63,67,80
Kto z Was gra na system 7 liczb na 20 skreśleń i 100 zakładów?
Na sucho w przeciagu 1,5 tygodnia miałem trzy razy 7/7...Odwagi jednak brak na real.
Miałem sna,w ktrórym byłem w kinie a bilety byly po 4zeta.Czy to jakiś znak,zewylosują czwórkę.Pózniej śniło mi się,że poszedłem do kabiny a następnie nad wodę.
dużo kasy wszystkim życze

Podaję sna wcześnejszego,byłem na lekcji i zostałem wywołany na środek klasy aby zaśpiewać piosenkę.Czy jest moze odczytywacz snów?
zadzwonilam do mamy i podalam numery i zaraz mi wysle
Moja mama ma farta kilka razy juz trafila w mm po 700 zl ,a ostatnio wygrala skuter wiec jak ona wysle jest wieksza szansa ,ze sie uda

Moja mama ma farta kilka razy juz trafila w mm po 700 zl ,a ostatnio wygrala skuter wiec jak ona wysle jest wieksza szansa ,ze sie uda

Hose zgłoś
Witam wszystkich,jakie liczby dzisiaj proponujecie???

Witam ponownie.Wróciłem ze szczęśliwej kolektury,gdzie pani wręczyłem kawę i bombonierkę.Łezka jej się zakręciła jak widziała moje szczęście.Co za dzień.Dla chętnych już są moje typy
ale jak zawsze bez gwarancji
ale jak zawsze bez gwarancjiTola czy możesz coś ugotować w wątku na forum Lily,bo niedługo 1400,a jak zaglądam tam teraz brak obiadku.A jak dopadnie mały głód,nie da się myśleć nad liczbami.Pozdrawiam.
RICARDOS a jakie Twoje typy na 14?
HIPOPOTAN ja kiepsko gotuje wole jadac na miescie
HIPOPOTAN ja kiepsko gotuje wole jadac na miescie

do <hose> Nie ma sprawy umawiamy sie na spotkanko na przyszly tydzien. W poniedzialek klikne tu na forum miejsce juz znamy dzien i godzine ustalimy.
madzia77 serdecznie dziękuję
hipo Egipt już był.Teraz Dominikana-moje marzenie

hipo Egipt już był.Teraz Dominikana-moje marzenie

myślicie,ze jest szansa ,że chociaz czesc tych liczb wyskoczy?
Ricardos szkoda ,ze wczoraj nie dales na wieksza stawke
Ricardos szkoda ,ze wczoraj nie dales na wieksza stawke
Witam!idę za chwilę do kolektury i tak się zastanawiam czy jest
sens
?
sens
?Rysiu gratuluję super wyniku!!!Oglądałam wczorajsze losowanie i tak jak Ty lubię panią Rusiecką.Dodatkowy gość pani Urszula DUDZIAK pytała o swoją szczęśliwą siódemkę czy wyleciała.Zobacz jak dwie kobiety Ci dały siódemkę,pozdrawiam.
Cocolino 10 - mam ten sam problem z systemem , na sucho 6/20 na 120 zakladów wchodzi na czysto średnio 3 "6" 7-8 "5" o"4" i "3" nie wspomnę....Brak mi odwagi zrealizować to na żywca.....
ile wygrał Ryszard

hipo kolektura w kiosku na peronie skm
Cały czas trochę na serduchu mi leży nie tyle wyższa stawka co plus którego nie zaznaczyłem 75.tymbardziej,że to mój rok urodzenia.jak już wczoraj pisałem to też prezent dla mojej mamy gdyż dziś ma urodziny.To też dla Ciebie mamo

Cały czas trochę na serduchu mi leży nie tyle wyższa stawka co plus którego nie zaznaczyłem 75.tymbardziej,że to mój rok urodzenia.jak już wczoraj pisałem to też prezent dla mojej mamy gdyż dziś ma urodziny.To też dla Ciebie mamo

RICARDOS ,ale dziś znowu trafisz i wygrasz i kupisz mamie super podarek
Z CAłego serca zycze
Z CAłego serca zycze