Wpisy 126 931 – 127 030
8 lipca 2010 23:39 → 9 lipca 2010 01:02, 100 wpisów
boze kaska zyjesz tam?ja musze wolne zalatwic z robotyt ja musze do odzialu jechac

Twoje zdrowie, Ty wygrałeś

jacku 7/7 mamam i nie zakreslilem plusa a mialem 75 skreslomne tymbardziej z eto moj rok urodzenia
5400 po opodatkowaniu ale i tak jest co opijać... Najważniejsze że trafił jako jeden z trzech w Polsce
no dobrze w koncu udalo sie komus cos wygrac,a najgorze jest to ze jak juz wygrasz wieksza kase to potem nic juz za bardzo nie trafisz tak jak poprzednio
Ryśku....gości miałam...dopiero poszli.... i sprawdzam....i 6/6
mogłam Cie posłuchać, to też bym miała 7/7 ale ja zawsze mądrzejsza musze byc to mam. i żeby jeszcze nie bylo za wesoło to czwórka w mini poszła się .... tu wstawić odpowiednie słówko
ale i tak dzien udany.... nastepne spotkanie to 10/10 wymyslimy 

ja z kathy dziś mialem spotkanie i takz esmy sobie pokreslili ale gdzie ona jest.kasia ja juz nie daje rady
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssttttttt kkkkasia
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssttttttt kkkkasia
cholipa patrze co piszesz no ja na cpn to juz nie pojdę, muszę obejśc się smakiem 

moje liczby z kathy liczbami zrobiliśmy misz masz
kathy dla ciebie za wspolprace

kathy dla ciebie za wspolprace

neptuś...dzieki...a my pod Twoim okiem się dzisiaj z rychem spotkali 

oby wiecej takich wygranych i sie tam nie rozpic bo jutro kolejne losowanie
dziekuje wam wszystkim z agratule. i niech to bedzie prezent dla mojej mamy ktora ma jutro urodziny i jest 600km stad to dla ciebie mamo

Może szczęście Wam przyniosłem 
Może i dzieci z tego będą
To dobry znak

Może i dzieci z tego będą

To dobry znak

ja je od paru dni tłukłem i troche zmienialem zobaczcie w typowaniacgh wiekszosc z nich dlugo nie szla
kaska taż ja nie zanse.chyba na spacer pojde bo oszaleje.jedna kreska na plus i22tysia poszlo mi sie je...c
kaskak jakos tak mamy jakis magnez czu co.
hipo mi sie trzesa rece i teraz widze jakie byki robir a z polskiego piatke mialem
hipo mi sie trzesa rece i teraz widze jakie byki robir a z polskiego piatke mialem
ricardos: nie możesz tak myśleć, że jedna kreska
Przede wszystkim, to kupon kosztowałby wtedy 5 zł. Równie dobrze więc mógłbyś postawić również kreskę przy stawce x2 i zapłacić tyle samo co za plusa i wygrać 12000, a też tego nie zrobiłeś. Nie mówiąc już o kresce przy stawce x10
Po prostu zagrałeś za 2,50 i tak widocznie miało być. Pozdrawiam i gratulacje

Przede wszystkim, to kupon kosztowałby wtedy 5 zł. Równie dobrze więc mógłbyś postawić również kreskę przy stawce x2 i zapłacić tyle samo co za plusa i wygrać 12000, a też tego nie zrobiłeś. Nie mówiąc już o kresce przy stawce x10
Po prostu zagrałeś za 2,50 i tak widocznie miało być. Pozdrawiam i gratulacje

Ricardos a z ciekawości o jakiej godzinie nadałeś zakład,czy pozno.
Pasko wiem wiem.Zawsze sie mówi po...szkodzie.a na 14stą zagrałem x10 zlusem i nic.dziekuje za gratule i za pomocna stronke jaka prowadzisz.
hipo godzina nadania 18:33:17
hipo godzina nadania 18:33:17
hipo ja dzisiaj nie spodziwweam sie snow bo nie usne patrze na kupon i patrze normalni e to jest niesamowite jak sie zgadza z tym co wylosowane
A niedawno narzekano tu,że to gra dla naiwniaków
Jak napisałem wcześniej
narzekają tylko ci co nic nie potrafią wygrać
Ricardos

Jak napisałem wcześniej
narzekają tylko ci co nic nie potrafią wygrać
Ricardos

0.7 neptun az do upadlosc
no to w sierpniu urlop zapalnowany.Dominikana sie spelni
no to w sierpniu urlop zapalnowany.Dominikana sie spelni
jacol dziekówa i teraz łyk ze szkalny za Was i Wasze zdrowie niech Wam jutro bonus wpada

a zaraz zroie male doswiadczonko.jeszcze dwa glebsze i zatypuje co mi klawitura naniesie.no w wtakim stanie to jeszcz nie typowalem.no jak perdyknie z tego bonus to jzu wogole bedzie jazda
ooo nie dosc z e z lustrem pije to chcyba z soba sam pisze.tu juz spia

ale ja ich nie widze
a to jak patrzą tak o suchym to prosze

na zdrowie
a to jak patrzą tak o suchym to prosze

na zdrowie
kathy i ricardos
gratulacje
gratulacje

hey yo!
+
+
+
=

dobra dobranoc neptun dobranoc ricardos nie ćpajcie aż tyle na noc nawet się rymuje hehe
jaa juz robie start do wyrka.helikopter odpalony.dobrej ncy i jutro znaczy dzis wytypujcie konkrete numery.jeszcze raz wszzystki dzieki wielkie.no to jeszcze po maluchu

toilet