Wpisy 1 267 537 – 1 267 636
8 grudnia 2012 20:18 → 8 grudnia 2012 20:53, 100 wpisów
medea otóz to..to nie to o czym mozna marzyc...
multuś80
Możesz miec rację dawno też nie było ciągów typu 66,67,68,69,70,71,72,73 lub 59,60,61,62,63,64,65,66
Możesz miec rację dawno też nie było ciągów typu 66,67,68,69,70,71,72,73 lub 59,60,61,62,63,64,65,66
jac11 juz te bledy wczesniej widzialem ale pyty juz tego czytac nie moge
ja tylko tak lukam na Was kochani, bo mam inne zajęcie, które muszę skończyć
medea, islandorka
jac, slawek
medea, islandorka
jac, slawek
islandorka
Spróbowac zawsze można pod warunkiem zachowania zdrowego rozsądku o ile oczywiscie dobrze się czujesz w handlu
Spróbowac zawsze można pod warunkiem zachowania zdrowego rozsądku o ile oczywiscie dobrze się czujesz w handlu
wiesz medea , ja mysle , ze wczoraj zabraklo 5 w tym ciagu i ci co graja ciagi nie mogli wylapac calej 10 ,zreszta wciaz jest bonus
Dzis bylem w kolekturze i gosc za mna prosi o wyplacenie 7tysi w MM
Ja chyba nie pasuje do tej rzeczywistości.
Sorry.
Nic nie poradzę że w***ia mnie jak facet facetowi serduszka i buziaczki wkleja.
Chyba trzeba się zawijać .
Sorry.
Nic nie poradzę że w***ia mnie jak facet facetowi serduszka i buziaczki wkleja.
Chyba trzeba się zawijać .
islandooorka....jestem na gg
ksings nie wiem ale chcial 7 tysi i mowil ,ze w mm mial ale co dalej nie wiem bo musialem isc z zakupami
a tak gwoli ciekawosci to caly czas nie ma 5 a ta cyfra powinna domykac caly ciag wczorajszy
rustu...
Monet.. mnie tak samo dlatego napisałem zeby żaden gej się tutaj do mnie nie odzywał nawet słowem
Monet.. mnie tak samo dlatego napisałem zeby żaden gej się tutaj do mnie nie odzywał nawet słowem
jac11.....jak wygram 10/10 to tez bedziesz podatny
wchodze dziś do buka facet przede mną mówi do kolektorki na zagłębie lubin 2tysiące kurs 2.45 ludzie w punkcie łacha z dziadka targają daj mi tą kasę bo i tak nie wejdzie mija 30minut zagłębie prowadzi 3-0 a towarzystwo ma kopary do ziemi mecz skończył się 4-1 i jutro dziadek drugie 2tysia przytuli
sielaw
a co tam.....
a co tam.....
dziki kraj sielaw coo sie dziwić
rustu2009
Ja kiedyś w kolekturze spotykałam pana co dzień w dzień zgarniał 4/4 w mm do czasu jak mu "życzliwi" podpowiedzieli by zagrał o prawdziwe pieniądze. Od tego czasu szczęście opuściło go na dokumentnie. Jednym słowem są na tym świecie rzeczy o których nie śniło się fizjologom jak mawia Ferdek K.
Ja kiedyś w kolekturze spotykałam pana co dzień w dzień zgarniał 4/4 w mm do czasu jak mu "życzliwi" podpowiedzieli by zagrał o prawdziwe pieniądze. Od tego czasu szczęście opuściło go na dokumentnie. Jednym słowem są na tym świecie rzeczy o których nie śniło się fizjologom jak mawia Ferdek K.
multuś
A wiesz, że spróbuję taki ciąg puścic jak tylko zacznie się nów księzyca i zobaczymy co będzie
A wiesz, że spróbuję taki ciąg puścic jak tylko zacznie się nów księzyca i zobaczymy co będzie
wyzej masz doowody.....
tyle,że nów trwa 5 dni od 13-19 grudnia czyli trochę droga zabawa
a mnie się coś przypomniało
posłuchajcie
http://www.youtube.com/watch?v=mLaQPbx-SHw
posłuchajcie
http://www.youtube.com/watch?v=mLaQPbx-SHw
wiem i widze....ale na necia kazdy moze byc kim chce....gejem ciota lesba ksiedzem madrym ktory udaje glupiegio i na odwrot....
nawet wrózka..
sławek ..widzałem go jak sie reklamował w Tv od palikota natępny który chce rodzine zakladac
kriss.....a ty ki jestes???? juz wybrales.....bo ja jeszcze nie wiem
ks
i fajnie
ominąłem gówniany programik Pasko do usuwania wurgaryzmów
ominąłem gówniany programik Pasko do usuwania wurgaryzmów
a ja powiem tak geje lesby niech sobie są ale wychowywanie dzieci w takim układzie jakoś mi to się gryzie,a jak mają ochotę na całowanie itp to w 4kątach bo jak widzę 2 facetów na ulicy jak się obściskują i liżą to mam odruch wymiotny...
ksings
inteligent jestes
inteligent jestes
ksings...w wiryalnym swiecie jestes hetrykiem ale jak jest w realny.....to jest dobre pytanie....napewni bedziesz twierdzil ze....
widze ze chłoopaki interesuja sie tematami gej....ciekawe czemu
rozumiem...żeby zycie miałoo smaczek.
tylko czumu wieszoc bladzi na necie udajac kogos kim sie nie jest.......
a ciekawe gdzie jest pierwszy homofob jasnej rzeczpospolitej dzikiej
rustu ..niech się ***olą po kontach a nie po ulicach lataja ..to ***a nie patrze zaraz ciemna brama i w***ol