Wpisy 1 267 637 – 1 267 736
8 grudnia 2012 20:54 → 8 grudnia 2012 21:14, 100 wpisów
dziki kraj sielaw?
A gdzie Twoja tolerancja ?
Muszę akceptować to co dla mnie nie do przyjęcia?
Muszę?
Prywatnie to możesz sobie wirtualnie i nie tylko nawet kopulować z kolegą . Ale musisz tym aż tak bardzo epatować na czacie?
Macie zapewne kontakt priv.
Prowokujecie najzupełniej celowo.
A gdzie Twoja tolerancja ?
Muszę akceptować to co dla mnie nie do przyjęcia?
Muszę?
Prywatnie to możesz sobie wirtualnie i nie tylko nawet kopulować z kolegą . Ale musisz tym aż tak bardzo epatować na czacie?
Macie zapewne kontakt priv.
Prowokujecie najzupełniej celowo.
lila....wlasnie.zobacz kto zaczął. widocznie kogos to interesi
najbardziej mnie rajcują rzymskie prywatki:
kobitki,winko,basenik...masaże...
kobitki,winko,basenik...masaże...
Lila
Dlaczego odpowiedzialność zbiorowa bo ja do tego klubu nie należę
Dlaczego odpowiedzialność zbiorowa bo ja do tego klubu nie należę
Lila.. .
--------------------
--------------------
ręce opadają
ksings
Prześcieradła takie kilkumetrowe z łóżek dla koszykarzy chyba
Prześcieradła takie kilkumetrowe z łóżek dla koszykarzy chyba
Lila....sie żegna
Medea.. .
--------------------
--------------------
musze poprosić swojego kumpla Chucka Norrisa, żeby huknął Ci z półobrotu, to nieco wyhamujesz...
monet....niestety ale musze....a ki jestem naprawde i co robie w normalnym zycie to wiem tylko ja....a czat to czat ...niegdy nie ma latwo...tak jak w zyciu tylko ze obrocone o 180 stopni
Lila...przeginasz.
Max.. .
----------------
----------------
z żadnymi ***ąmi się nie będę żegnać wystarczy że widuję w sklepach takich słodkich wy***ków to jakbym za***jła to c*** pada i nie dycha
najgorsza prywatka jaką przeżyłem.
Holenderska
najpirew wiatrak,potem depresja.
Holenderska
najpirew wiatrak,potem depresja.
zanim bedziesz wyzywała Lila....popatrz na siebie jak sie bsciskujesz na czacie.a niby dzicko w drodze i mąż jest
zreszta zobacz kto temat ciągnie i drażni....chyba ze ciezkoo czytac wstecz
lilka:
http://www.youtube.com/watch?v=sDUmT3wm-0A&list=AL94UKMTqg-9ChwC8nK6iFBLxXY6Hnwyvv&index=30
tak na uspokojenie
http://www.youtube.com/watch?v=sDUmT3wm-0A&list=AL94UKMTqg-9ChwC8nK6iFBLxXY6Hnwyvv&index=30
tak na uspokojenie
sielaw...podałeś się z krissem za geja,przynajmniej jeżeli was ktoś o to zapytał nie zaprzeczaliście.Normalny 100% mężczyzna nigdy w życiu nawet by tak sobie nie zażartował więc coś jest na rzeczy
kriss...to jest wlasnie ten wirtualny swiat ktory niekiedy myli sie z rzeczywistocia....
kriss.....ale nie jestem p.e.d.a.ł.em a maxa znam i kilku innych tutaj ludzi PRYWATNIE
sielaw...własnie. wiec geje lesbijki.heterycy i kto tylko chce niech sobie tu będzie....a jak komus nie pasi jegoo sprawa
kings >>raz jeszcze pytam o co ci chodziło w tym wpisem do mnie.
"sam się wal"
co??
"sam się wal"
co??
lila....ja tez
Lila
myślę sobie jak facet:
gdy kobieta robi "to"z kobietą
dodaje i to kobiecości.
gdy facet z facetem,
obydwojgu ujmuje męskości.
myślę sobie jak facet:
gdy kobieta robi "to"z kobietą
dodaje i to kobiecości.
gdy facet z facetem,
obydwojgu ujmuje męskości.
MAX.....mężu szału można dostać .Do tej pory to myślałam że się śpiewało teściowo ty stary rowerze tylko p.e.d.a.ł.ó,w ci brak a z tego co widze to nie tylko teściowej brak
tu każdy jest kims innym......jak i nicki.kazdy jak chce byc tu sobą niech da w zamian nicka imie nazwisko. i foto.
Kto dziśiaj losuje ????
-------------------------
-------------------------
kriss......ja mam swoje zdjęcie a znajomi z MP wiedzą jak mam na imię bo imię i nik mam takie samo i wiedzą jak się nazywam a obcy niech się walą na ryj
chyba jakis gej...lub les
Dawać losowanie.. .
--------------------
--------------------
ja ***a p.i.e.rd.o.l.ę zataki koncik humoru mojego pra pra dziadka z dyliżansy wy.j.e.b.a.l.i.
fortuna55....
Max.. .
Nie gram.. .
--------------
Nie gram.. .
--------------
dzięki Monet za zrozumienie.
troszkę podniosłem tutaj temperaturkę na chwilę.
troszkę podniosłem tutaj temperaturkę na chwilę.
marek33
Tak mam w profilu. Tym razem intuicja, bo metody astrologiczne nie dały jednoznacznego wyniku
Tak mam w profilu. Tym razem intuicja, bo metody astrologiczne nie dały jednoznacznego wyniku