Wpisy 126 492 – 126 591
8 lipca 2010 14:23 → 8 lipca 2010 15:37, 100 wpisów

...gram codziennie na małe kwoty do 10 zł.... i jedno mogę powiedzieć...z doświadczenia 5/6 w Lotto, 5/5 w MM, 3/3 w MM,
6/5 w MM, 4/6 LOTTO system 7 to moje wygrane na chybil trafił mimo usilnego wysiłku dzień w dzień by wytypować popprawnie kulki,

Horse186 Twoja strategia polega na analizowanie liczb ,które wypadły najwięcej razy np ? Czy o co chodzi z tymi słupkami?

to prawdziwa z Ciebie szczęściara
człowiek włosy z łba rwie,obmyśla strategie
a tu maszynka ch/t i jest

człowiek włosy z łba rwie,obmyśla strategie
a tu maszynka ch/t i jest

...dla uspokojenia dodam że jest to wynik z dwóch lat...więc może jak by dobrze policzyć to się zwrociło.

W koncu komuś muszą coś dać
.
Ktoś kiedyś mi powiedział że szczęście jest to sztuka wykorzystywania własnych umiejętności...
Jakoś mi nie idzie
Pewnie ich nie posiadam...
.Ktoś kiedyś mi powiedział że szczęście jest to sztuka wykorzystywania własnych umiejętności...
Jakoś mi nie idzie
Pewnie ich nie posiadam...jacek1550 2010-07-08 (14:23)home Socho City!!! (PL)
Hose186 napisałeś:
10 liczb ze słupka pomaranczowego 7 licz ze słupka jasnego
2 liczbyz e słupka czerwonego i jedna licbza z białego
dobra ,ale mam takie pytanie 10 liczb na ile mozliwych?
na 32 liczby
Hose186 napisałeś:
10 liczb ze słupka pomaranczowego 7 licz ze słupka jasnego
2 liczbyz e słupka czerwonego i jedna licbza z białego
dobra ,ale mam takie pytanie 10 liczb na ile mozliwych?
na 32 liczby
jak byś obstawił kolejno po10 z czerwonych i pomarańczowych od lewej i prawej weszło by 2 razy 7/10
3 znają sytem, znam i ja
fajny, tylko jes, że tylko jeden problem, jest ileś liczb, z nich sporo wpadnie, wszystko się rozbija o to, że nie wiem które
fajny, tylko jes, że tylko jeden problem, jest ileś liczb, z nich sporo wpadnie, wszystko się rozbija o to, że nie wiem które
4,8,9,11,13,14,17,18,19,20,24,28,30,33,34,36,37,38,39,52,53,57
61,62,64,65,67,69,73,74,75,78,80
61,62,64,65,67,69,73,74,75,78,80
Ty lepiej typuj na wieczór, bo mi ołówek stygnie

czyli jest 80 liczb a maszyna wytypuje 20
i zapewne te wylosuje ,których ja nie zaznacze na kuponie
i zapewne te wylosuje ,których ja nie zaznacze na kuponie

ale 10 na 24 wytypowałem od Hose, także liczby są znane, tylko odpowiednio trzeba je dobierać..
Ja pracuję nad system "liczby ,które najczęściej wypadają po danej liczbie " ,nie wiem czemu ,ale często z 4 pierwszych liczb (1-10 ,które wypadły ) namierzam 5-6 liczb ,licząc wszytskie 20 wypadnięte liczby słabo to wychodzi ,szukam teraz zależności ...Hose186 przedstawisz dokładnie ten systeM?
Motylek
pochodzę z Głogowa, miasta cudów;]
pochodzę z Głogowa, miasta cudów;]TOLA!!!! spokojnie, daj mistrzowi popracować, mówił przecież że system jest w fazie testów...
Motylek jak bym mógł prosić
na maila jacek.salamandra@gmail.com z góry dziękuję
na maila jacek.salamandra@gmail.com z góry dziękuję
rozpiszmy te ticzby na kilkanaście zakładów i każdy niech wyśle po kilka innych i zobaczymy
zaraz zaraz obliczam bo equalibrum wniósł kolejną poprawke do systemu
hose od kiedy sprawdzasz ten system?
czasem myślę ,że na to nie ma wyliczeń ( i obym sie myliła)
czasem myślę ,że na to nie ma wyliczeń ( i obym sie myliła)
kathy...czas na obiecaną kawiurę i opracowanie strategii na wieczór

dziadostwo do kwadratu przegrałem 15 zł nie mogę z tym totkiem kurde ile jeszcze przegram
tola i jak?
kathy jak pisałem wcześniej dywany perskie nie na darmo mają byc wystawione w kwaterze ts

spox.coś mnie ta łapa dalej swędzi i coś mi mówi nie kreśl dziesiątek tylko 7 lub 8.

spadam będę przed 22
narka
yo
hehe i 4 wpisy więcej szybciej w ten sposób będzie VIP
kathy ale jak mnie to łapsko swędziorzy.chyba papierem ściernym pojadę
kasia to ja się zbieram.biorę notesa,pisadło kupony i jade pod neptuna.do zo

oki to do zobaczenia. ja mam dziesięc minut do neptusia to moge jeszcze popisac 

Tola i Ty myslisz ze akurat ktos ci poda dobre liczby jak ich nikt nie zna.ile ty masz lat dziewczyno?
ja je zapisałem sobie i jak skończę analizować poprzednie losowanie i zabiorę się za następne to porównam 

nasza tolusia ma szczescie,wygrywa typuje,jest tu z nami ale niestety lubi wierzyc w bajki..
do analizy to można mocz oddac.to tylko maszyna losuje pilki
w bajki nie wierze,ale te mają morał
gram ,aby wygrać
Warto zobaczyć ,a może sie uda
gram ,aby wygrać
Warto zobaczyć ,a może sie uda
tola najlepiej rozpisz to za tyle kasy ile mozesz.nawet za cała wypłate.gdzies tez 2 złote jest skryte napewno

PODAJE LICZBY PODAJE LICZBY PODAJE LICZBY