Wpisy 1 264 661 – 1 264 760
7 grudnia 2012 08:30 → 7 grudnia 2012 10:41, 100 wpisów
wiem, wiem - czym innym typowanie, czym innym granie - to jasne w pewnych sytuacjach, a wieloliczbowych zwłaszcza , ale widzieliście wpis majklasza - "z czapki", a tak - od niechcenia ?
senna
- nie idź tą drogą
tzn - nie graj, jak nie chcesz - oczywiście, ale nie używaj fałszywego /tu , w tym wypadku/ słowa - 'wygrałem' - jedynie zaoszczędziłeś
senna
- nie idź tą drogą
tzn - nie graj, jak nie chcesz - oczywiście, ale nie używaj fałszywego /tu , w tym wypadku/ słowa - 'wygrałem' - jedynie zaoszczędziłeś
gdybym tak trafił w określone liczby z systemu to jak śpiewał ten skrzypek na dachu
deki
poważnie pytam - z ilu liczb i na ile skreśleń ?
a na których pozycjach - nie pytam
poważnie pytam - z ilu liczb i na ile skreśleń ?
a na których pozycjach - nie pytam
deki
Aaaa - to ok ...
Bo w stresie jestem - biuletyn informacyjny teesa wpadł m w ręce z '99 roku...
8 skreśleń
50 zakładów
40 liczb
I pewny zysk, to j u ż przy s i e d e m n a s t u trafionych
Aaaa - to ok ...
Bo w stresie jestem - biuletyn informacyjny teesa wpadł m w ręce z '99 roku...
8 skreśleń
50 zakładów
40 liczb
I pewny zysk, to j u ż przy s i e d e m n a s t u trafionych
Jak nie, jak tak
- ciekaw tylko jestem, czy t e ż /gdyby się coś trafiło/ przestałby się kolega podśmiewać
- ciekaw tylko jestem, czy t e ż /gdyby się coś trafiło/ przestałby się kolega podśmiewać
kosmaty
A TY gdybyś -
a. się nachapał /lub/
b. był na urlopie - siedziałbyś na Hawajkach z lapkiem w łapkach
...
nie musisz odpowiadać
A TY gdybyś -
a. się nachapał /lub/
b. był na urlopie - siedziałbyś na Hawajkach z lapkiem w łapkach
...
nie musisz odpowiadać
jakoś kolegi o zestaw z nicka robiony proszącego nie widzialem??
No- może privem poszło?
No- może privem poszło?
*czy nad kompem ? - zabrakło, ale wiecie, wiecie...
był był, pytał pytał, po tamtym 'zdarzeniu' moje mierniki nie wyczuwają ironii
był był, pytał pytał, po tamtym 'zdarzeniu' moje mierniki nie wyczuwają ironii
robal GDYBY a POSIADAĆ to wielka różnica,wiec odpowiedzi moga byc rózne
dobrego dnia
wysokich lotów, wielu trafień, a mało tego białego paskudztwa
wysokich lotów, wielu trafień, a mało tego białego paskudztwa
kosmaty
wiem - zagmatwałem - chodziło mi o to, że -
życzę koleżance 'a', a ma prawdopodobnie 'b'
wiem - zagmatwałem - chodziło mi o to, że -
życzę koleżance 'a', a ma prawdopodobnie 'b'
Dzień dobry.Miłego dnia.
Senna
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Plany-Totalizatora-Sportowego-gra-w-Lotto-przez-internet,wid,15158752,wiadomosc.html
Senna.
Wczoraj nic.Ale gram dalej.
Wczoraj nic.Ale gram dalej.
wiesiek
ja w mini jeszcze nic nie trafiłem, ale ostatnio nie gram
ja w mini jeszcze nic nie trafiłem, ale ostatnio nie gram
powinnam zagrac tymi numerami które mam na 2-3 losownaia, a ja za kazdym razem zmieniam na inne
ania
ja zawsze gram na kilka losowań, bo bez sensu codziennie do kolektury chodzić, daleko mam
ja zawsze gram na kilka losowań, bo bez sensu codziennie do kolektury chodzić, daleko mam
u nas az tak wielkiego mrozu to nie ma ale rano zasypało niezle, troche ruchcsparalizowało na drogach
ania
takie są uroki mieszkania w małych miejcowościach, za to cisza i spokój
takie są uroki mieszkania w małych miejcowościach, za to cisza i spokój
Ania żeby odpowiedzieć na powitanie musiałem przejść ten kilometr
W całym 2011 roku Totalizator Sportowy przy około 3 mld zł sprzedaży (o 291 mln zł więcej niż rok wcześniej) wypracował 193 mln zł zysku netto. Największy udział w strukturze przychodów ma gra Lotto (prawie 54 proc.). Ale dobrze poradził sobie również segment loterii (wzrost o ponad 58 proc.). Szacuje się, że firma ma 1,5-2 miliony stałych klientów. Podczas kumulacji liczba chętnych na wygraną wzrasta nawet do 20 milionów
emeryt, dodajmy, ze sama tylko jedna kumulacja 56 mln z poczatku wrzesnia 2011 r. skutkowala laczna sprzedaza ok. 105 mln zakladow, co oznacza przychody ca. 315 mln zl, a wiec wiecej niz 10% calorocznych przychodow ts-a, a zarazem wiecej niz wyniosl wzrost przychodow w stosunku do 2010 r.
Ania nie znam za bardzo tej części Lublina ja mieszkałem na Tyszowieckiej . A bywałem często na Czubach i na Czechowie
innymi slowy, bez tej kumulacji ts wykazalby zerowy wzrost sprzedazy w ujeciu globalnym, mimo - jak napisales - prawie 60% wzrostu sprzedazy w segmencie zdrapek i kaskady (loterie) i mimo licznych mniej spektakularnych kumulacji w lotto
mirnam61 ja czubów i czechowa to zupełnie nie znma w ogóle tam nawet nie bywam
wnioski pozostawiam zainteresowanym... szczegolnie zas zwolennikom teorii, ze ts nic nie musi ustawiac