Wpisy 1 264 761 – 1 264 860
7 grudnia 2012 10:41 → 7 grudnia 2012 12:14, 100 wpisów
kupilem juz pare krzyzowek nowej edycji i choc tragedii nie ma (zwrot 35%), to jest zdecydowanie gorzej niz w poprzedniej edycji... na razie wiec z wiekszymi zakupami sie wstrzymuje
gorzej mialem tylko z zodiakiem - 0 zl na kilkanascie sztuk... moze dlatego, ze bralem tylko swoj znak zodiaku
Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona.
Żona mówi:
- Puść mnie na chwilkę, teraz ja sobie poserfuję po internecie.
- Moja droga... Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki, jak zmywasz naczynia?!
Żona mówi:
- Puść mnie na chwilkę, teraz ja sobie poserfuję po internecie.
- Moja droga... Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki, jak zmywasz naczynia?!
senna, w sumie nie warto, bo nie masz zadnego wplywu na wygrana... ja jednak kupowalem sporo krzyzowek i xingo, zeby sobie podrapac... pozostale zdrapki raczej bralem okazjonalnie...
krzyzówki to i ja lubie drapac, ale ta nowa seria niebieska to do d**y
ja kupuje sredio 2 zdrapki na tydzień.Mysle że w małych kolekturkach doklejonych do sklepu to nic ciekawego sie nie wydrapie
ania, dziwne, ale mam podobne odczucia co do nowej krzyzowki tyle ze u mnie ma kolor pomaranczowy
unhappy no ja kupowalam osotnio to niebieskie sa, ale nie wiem czy we wszystkich kolekturach tak jest, byc moze sa i inne kolory
senna, mialem taki okres, ze ustalilem sobie dodatkowa kwote na zdrapki... tylko na zdrapki... i jeszcze mi zostalo z tego limitu chyba 50 zl, bo wczesniej niektore edycje zdazyly mnie wyprowadzic z rownowagi
ania, ta nowa jest w dwoch kolorach: niebieskim jak na stronie lotto.pl i pomaranczowym...
to jest przyklad pomaranczowej: http://i49.tinypic.com/be78s5.jpg
drapek twierdzi, ze pewien poziom wygranych jest w paczce gwarantowany... sam juz nie wiem, bo mam wrazenie, ze jest inaczej...
chyba ze trafiam na paczki, gdzie jest np. 1 x 1000 zl i pare wygranych po 3 zl... ale to raczej malo prawdopodobne...
Ja dzisiaj w krzyż trafiłem 2 razy po 6zł i wziąłem jeszcze dwie i pustaki były
mirnam61
od dłuższego czasu trafiłem 50 zeta, we wcześniejszych edycjach trafiało się 50 i 100 zeta, ale to dawno
2, 3 lata temu
od dłuższego czasu trafiłem 50 zeta, we wcześniejszych edycjach trafiało się 50 i 100 zeta, ale to dawno
2, 3 lata temu
W zdrapkach gwarantowany jest tylko brudny palec,jak się nie ma
grosika pod ręką.
grosika pod ręką.
unhappy
nie wiem - nie mam wszystkich danych, jednak jeśli chodzi o teorie, że ts musi coś ustawiać, to wydaje mi się, że jedynie -
w keno - 'grasz' z komputerem
zdrapki, to loteria i oczekiwanie na zdarzenie, które już "zaszło" - los jest wydrukowany i jest, lub go nie ma w danej budzie - czyli żadna gra, kaskada i joker, to też ni pies ni wydra - po prostu - to nie Ty decydujesz...
natomiast w mm i w lotto, a już zwłaszcza w grze na max-y - po prostu - 'rozwalają' grających prawdopodobieństwa, oraz ilość losowań i cena / dla jokera i kaskady - jeszcze ten szczwany - brak możliwości wybierania samemu/ i zdaje się sensowny pozostaje jeszcze tylko nie całkiem skopsany - dawny express, obecnie mini - czyli 5/42
i to by było na tyle
.
nie wiem - nie mam wszystkich danych, jednak jeśli chodzi o teorie, że ts musi coś ustawiać, to wydaje mi się, że jedynie -
w keno - 'grasz' z komputerem
zdrapki, to loteria i oczekiwanie na zdarzenie, które już "zaszło" - los jest wydrukowany i jest, lub go nie ma w danej budzie - czyli żadna gra, kaskada i joker, to też ni pies ni wydra - po prostu - to nie Ty decydujesz...
natomiast w mm i w lotto, a już zwłaszcza w grze na max-y - po prostu - 'rozwalają' grających prawdopodobieństwa, oraz ilość losowań i cena / dla jokera i kaskady - jeszcze ten szczwany - brak możliwości wybierania samemu/ i zdaje się sensowny pozostaje jeszcze tylko nie całkiem skopsany - dawny express, obecnie mini - czyli 5/42
i to by było na tyle
.
A ja kupiłam 2 szt.tego ni psa ,ni wydry.Dałam się skusić.
ni psa ni wydry
z szansą 1:8 mln na ok 2,3, czy 1:1,3 mln na 250 tysia ?
z szansą 1:8 mln na ok 2,3, czy 1:1,3 mln na 250 tysia ?
Robal.Na 2,3
Robalku....jak to się czaję?Dopiero teraz weszłam na czatDziękuję za kwiaty i prezencik
Lila
Robalku..która według Ciebie najpewniejsza na wypadnięcie o 14?3,27,42,44,68???????????????????????
A mnie jest trochę żal.Ale przeżyję.
senna..ja wczoraj jeszcze zagrałam na 6/6 i miałam 3/6normalnie dupe urywa
Gała
a kolega tak ścichapęk, i które to miejsce w rankingu ? noooo
a kolega tak ścichapęk, i które to miejsce w rankingu ? noooo
http://www.youtube.com/watch?v=g-o3GxBgaiI
Gała ja nie szbieg ja obserwatorka systemu- a kolega ponoć ma dużo pakowania