Wpisy 1 264 561 – 1 264 660
6 grudnia 2012 23:33 → 7 grudnia 2012 08:30, 100 wpisów
ogolnie to cos dziwnego dzieje sie z mm dawno nie bylo takiej kumulacji
robal... ja troche boli głowa niz ty ...nic nie idzie złapać 3/3
andra..ty sama przyjechać gdzie chcesz i zgubisz sama... nie mozesz odwiedzić... jesteś młoda nie znasz wszystkie województwooo
krzysio znam znam, zapytam sąsiadów po nazwisku i mi powiedzą gdzie meszkasz
dobra juz znikam....paaaa..
andromeda
już widzę w fortunie jest taka opcja, ale są małe kursy za to
już widzę w fortunie jest taka opcja, ale są małe kursy za to
andra ...tylko listonosz znał nazwiskooo
bolek tak, ale ja miałam za 10 zł, a jak by tak za 50 zeta to by było na dobre wino
andra... i no dobrze ...
ulala
aż się boję powiedzieć - a może zdt ?
zakon
fakt - coraz rzadsze trafienia i coraz mniejsza ilość wygranych, biorąc poprawkę na dwa losowania, cenę i pitupitu p Maćkalottto, czy wszystko jedno kogo mogą - budzić zdziwienie, niepokój, wątpliwości... Każdy ? - spora część ludzi przecież - może grać, jak przed zmianami na lepsze grała ?
więc - dlaczego u nich jest rzadziej ?
aż się boję powiedzieć - a może zdt ?
zakon
fakt - coraz rzadsze trafienia i coraz mniejsza ilość wygranych, biorąc poprawkę na dwa losowania, cenę i pitupitu p Maćkalottto, czy wszystko jedno kogo mogą - budzić zdziwienie, niepokój, wątpliwości... Każdy ? - spora część ludzi przecież - może grać, jak przed zmianami na lepsze grała ?
więc - dlaczego u nich jest rzadziej ?
Robal zwroc tez uwage na ilosc zawartych zakladow mowie o mm codzinnie wzrasta dzisiaj prawie pol banki 1 tylko 9/10 a czasami i tego nie ma
dobra zmykam ale dziwne to wszytko ze tak dlugo trzymaja mm bonusa
dzis 13 liczb istotnie rozniacych sie pod wzgledem czestosci wypadania w losowaniu poludniowym vs wieczornym:
http://i49.tinypic.com/fm80ud.jpg
http://i49.tinypic.com/fm80ud.jpg
andra...u ciebie ..nie dzieki za kawka..jak wygra od 3 tysiaki nie ma gdzie wziąc kasa TS ..moge tam 13maxa ..wole kolega..
dobra uciekam...
* "przed zmianami na lepsze"
... bez bonusa, jak jest, kiedy jest niższy - zapewne - sporo ludzi przerzuciło się na jeszcze mniejsze ilości skreśleń
część odeszła od gry po podwyżkach, część gra nie we wszystkie , "migrowali", obserwacje odstępów - też dziwią, aaa - sporo przestało grać kompletnie - po tej aferze, której - nie było
... bez bonusa, jak jest, kiedy jest niższy - zapewne - sporo ludzi przerzuciło się na jeszcze mniejsze ilości skreśleń
część odeszła od gry po podwyżkach, część gra nie we wszystkie , "migrowali", obserwacje odstępów - też dziwią, aaa - sporo przestało grać kompletnie - po tej aferze, której - nie było
multi - 105x 3/3 - po 5-6 na województwo
/kiedyś, po powiedzmy - 700 - 800 /
a w lotto - trzy razy szóstka pod rząd i z***o
a gdzie te czasy - kiedy w jednym losowaniu, po dwie - pięć ?
/kiedyś, po powiedzmy - 700 - 800 /
a w lotto - trzy razy szóstka pod rząd i z***o
a gdzie te czasy - kiedy w jednym losowaniu, po dwie - pięć ?
Robal a pamietasz jak w tym roku padlo ponad 1000 3/3 i to chyba o 14 dzwina spawa
teraz tak jutro 7 parzystych i trzy nieparzyste, i trzy kolumny na 7 zakładach i 10 pewna pozdrawiam miłej nocy...
zakon
być może gra jakąś progresją, może 'spółdzielnia' ?
nie mówią, n i c nie mówią, o tak niskich wygranych - to tego się nie ogarnie, pozostają domysły i spekulacje...
czasem słuszne, czasem zapewne nie
spokojnej
być może gra jakąś progresją, może 'spółdzielnia' ?
nie mówią, n i c nie mówią, o tak niskich wygranych - to tego się nie ogarnie, pozostają domysły i spekulacje...
czasem słuszne, czasem zapewne nie
spokojnej
fortuna55.....jestes?
Codziennie wygrywam w KAskadzie.
Wtorek - 25 zł
Środa - 8 zł
Czwartek - 10 zł
Mam w du*pie MultiMulti.
Wtorek - 25 zł
Środa - 8 zł
Czwartek - 10 zł
Mam w du*pie MultiMulti.
deki
taaaaaa,
tylko niestety taka odwrotność występuje -
- ilość wygranych na górze, a zakłady /wysłane/, to środki
na dole
trzeba BY coś z tym zrobić
taaaaaa,
tylko niestety taka odwrotność występuje -
- ilość wygranych na górze, a zakłady /wysłane/, to środki
na dole
trzeba BY coś z tym zrobić
deki
a bez nabiału ?
i drugie pytanie - wysłałbyś jakiś taki hmm - personalizowany, od Kogoś zestaw ?
a bez nabiału ?
i drugie pytanie - wysłałbyś jakiś taki hmm - personalizowany, od Kogoś zestaw ?
Robal nie miałem czuja do liczb i wysłałem jak Ty to piszesz trochę z mapki trochę z czapki
kosmaty liczba 54 prowadzi w wystąpieniach liczb np. od 4.11 do 6.12 padła 26 razy myślę że trochę odpocznie