Wpisy 1 263 728 – 1 263 827
6 grudnia 2012 20:43 → 6 grudnia 2012 20:56, 100 wpisów
gaja 2012-12-06 (20:40)
fortunato co Ty robisz na tej stronie skoro gry liczbowe Cie w ogóle nie interesują?
>> JAJA <<
fortunato co Ty robisz na tej stronie skoro gry liczbowe Cie w ogóle nie interesują?
>> JAJA <<
Zeby była sprawa jsana , Ja nikogo nie pytam czego on tu szuka,
więc TY też nie zadawaj głupich prymitywnych pytań.
więc TY też nie zadawaj głupich prymitywnych pytań.
fortunata
po prostu stwierdziłam oczywisty fakt oczywisty dla każdego kto czytał kiedykolwiek Biblię. W końcu to nadużycie zawartego tam nakazu czarownicy życ nie pozwolisz rozpoczęło się szaleństwo polowania na niewinne kobiety trwające w niektórych miejscach po trzysta lat. Chrześcijaństwo po prostu jest takim sprawom przeciwne.
po prostu stwierdziłam oczywisty fakt oczywisty dla każdego kto czytał kiedykolwiek Biblię. W końcu to nadużycie zawartego tam nakazu czarownicy życ nie pozwolisz rozpoczęło się szaleństwo polowania na niewinne kobiety trwające w niektórych miejscach po trzysta lat. Chrześcijaństwo po prostu jest takim sprawom przeciwne.
Gejo chciałabyś mieć taką wiedze i tu cię boli.!!!!!!
czesc Toja
fortunatko ty nie masz zadnej wiedzy moze tylko tak Ci sie wydaje
fortunatko ty nie masz zadnej wiedzy moze tylko tak Ci sie wydaje
fortunata o co walczysz? Najpierw wchodzisz na stronę i mówisz o czymś potem bawisz się z ludźmi temu powiem temu nie teraz się rzucasz na każdego kto nie podziela twego zdania daj na luz kłótnie tu nie są potrzebne nie chcesz nie mów tyle
toja ..pomieszłas troszkę bo i plus też siedział a andrula dałaładna 4
MIesz MEDEO76 Czarownicą to jesteś TY !!!!!!!!!! bo to TY przepisujesz jakieś tam cyferki z niewiadomego pochodzenia.
Jeśli Biblia jest dla ciebie pismem szatana , to wybacz , ale to TY we własnej osobie tym szatanem jesteś, a Ja z dzla od takich , więc ogromna prośba , zejdźmy sobie z drogi.
Jeśli Biblia jest dla ciebie pismem szatana , to wybacz , ale to TY we własnej osobie tym szatanem jesteś, a Ja z dzla od takich , więc ogromna prośba , zejdźmy sobie z drogi.
Witam Fortunata55 ten klucz jest jeszcze ważny... czy ja mogę prosić o cyferki
Lila
jociaprzedtem mnie nie zalwazylas
Max 69
Lila>>>> co tam na wieczor wyslalas/?
tojaaaaaaaaaaaaaamusi być nieźle wygimnastykowana ,no chyba że cudze tojakos poleci
jocia co tam na wieczorne losownie masz?
Lila
toja
Ja się nie przejmuję tylko jest mi przykro gdy osoba zarzuca innym chamstwo wobec siebie a jednocześnie każdego kto się nie zgadza z jej wizją świata lub pewnych spraw uważa za prymitywnego profana a może wręcz wroga
Ja się nie przejmuję tylko jest mi przykro gdy osoba zarzuca innym chamstwo wobec siebie a jednocześnie każdego kto się nie zgadza z jej wizją świata lub pewnych spraw uważa za prymitywnego profana a może wręcz wroga
madea właśnie mnie wczoraj napisała że u mnie widzi gówno w dupie, bo jej nie odpowiadam energetycznie