Wpisy 1 263 628 – 1 263 727
6 grudnia 2012 20:00 → 6 grudnia 2012 20:43, 100 wpisów
madea teraz widze u ciebie ze mój czas minoł ,a tam wszysko wyłozone na ławe
Sielaw witam !!!
Słuchaj jak się pojawi kris , to niech do mnie dzwoni, wczoraj zapisałam do niego meila ,!! a że ja jestem prawie niewidoma to coś sknociłam. Mam rozpiske dla niego i musi on to dostać jaknajszybciej!!
Słuchaj jak się pojawi kris , to niech do mnie dzwoni, wczoraj zapisałam do niego meila ,!! a że ja jestem prawie niewidoma to coś sknociłam. Mam rozpiske dla niego i musi on to dostać jaknajszybciej!!
O co chodzi rustu ??
fortunata55 pisałaś że wybierasz osoby którym dajesz klucz liczbowy nie oczekuję gotowca lecz czy mógłbym otrzymać jakieś wskazówki?
Mam gg mam skeyp jestem na feisbuku, ale przykro mi nikogo nigdy więcej nie dodam, już raz kogoś dodałam, to chamy zaczeli mnie tropić !!!!! SZkoda gadać. musimy jakoś tak się komunikować poprzez meila.
rustu2009
Dzisiejszy dzień to numerologiczna "5" więc czemu nie 5,35
Dzisiejszy dzień to numerologiczna "5" więc czemu nie 5,35
fortunata55 co Ty mowisz kto by chcial tropic nie do wiary
az mi przykro jest
az mi przykro jest
fortunata55 to zróbmy tak podam adres mailowy na swoim profilu na 5minut a potem go usunę
fortunato czy moge zapytac jaka jest Twoja największa wygrana w grach liczbowych?
Rustu 2009 Raz już podałam klucz !!!! i powiedziałam nigdy więcej tego nie zrobie, nikt ale to nikt go nie dostanie !!!!
Przykro mi , prosze czytać STARY TESTAMENT-- TAM JEST KLUCZ.
Tak nie wszystkim będe odczytywac jego cyferki, poprostu NIK nie ten , czyli nie moja energia . Nie zbieram meili , nie mam czasu na korespondencje, więc robie to wyrywkowo, ale zgodne z moją energetyką.
Przykro mi , prosze czytać STARY TESTAMENT-- TAM JEST KLUCZ.
Tak nie wszystkim będe odczytywac jego cyferki, poprostu NIK nie ten , czyli nie moja energia . Nie zbieram meili , nie mam czasu na korespondencje, więc robie to wyrywkowo, ale zgodne z moją energetyką.
Gajo Ja nie musze grać w rzadne gry liczbowe , nie mam takiej potrzeby!!!!!!!!!!!!!!!
fortunata55 ok o nic nie będę prosił więcej dziękuję pozdrawiam
Noi , to jest właśnie pytani !!!! po co !!!
Więcej byśie zyskali ...Ale niestetu za chamstwo , powinnam zapłacić tym samym.
Więcej byśie zyskali ...Ale niestetu za chamstwo , powinnam zapłacić tym samym.
Nigdy nie korzystam z kabały, to raczej są ludzie którzy chcieliby mojej pomocy i czsami ja dostają.
fortunato ja po prostu nie wierze w tego rodzaju praktyki ale nie było moją intencją obrażenie Ciebie.Jesli Cie uraziłam to przepraszam
Witam Wszystkich
Fortunato55
Napisałaś wczoraj,że mi Mars przeszkadza, ale moge wygrac...jak mam to rozumiec , co mam z nim zrobić ?
cyt: 1 262 459. fortunata55 2012-12-05 (23:27)
JOCIA dla CIEBIE kazdy dzień okazać się może sukcesem ! powinnaś robić WSZYSTKO ALBO NIC ! IDŹ NA CAŁOŚĆ I wypiedol tego MARSA. MOŻESZ Z NIM WYGRAĆ , WAŻNE ABY NIE DAĆ MU SIĘ PRZECHYTRZEĆ.
Z Liczb podanych przez Ciebie, dzisiaj weszło 3/7
Prawdą jest,że jak cos robie, to sie poświęcam..jak nie robie , to nie robi
Fortunato55
Napisałaś wczoraj,że mi Mars przeszkadza, ale moge wygrac...jak mam to rozumiec , co mam z nim zrobić ?
cyt: 1 262 459. fortunata55 2012-12-05 (23:27)
JOCIA dla CIEBIE kazdy dzień okazać się może sukcesem ! powinnaś robić WSZYSTKO ALBO NIC ! IDŹ NA CAŁOŚĆ I wypiedol tego MARSA. MOŻESZ Z NIM WYGRAĆ , WAŻNE ABY NIE DAĆ MU SIĘ PRZECHYTRZEĆ.
Z Liczb podanych przez Ciebie, dzisiaj weszło 3/7
Prawdą jest,że jak cos robie, to sie poświęcam..jak nie robie , to nie robi
fortunata
Badanie Starego Testamentu pod kątem przewidywania przyszłości to starodawna żydowska nauka kabały stąd moje pytanie po Twoim wpisie o szukaniu klucza w Biblii.
Badanie Starego Testamentu pod kątem przewidywania przyszłości to starodawna żydowska nauka kabały stąd moje pytanie po Twoim wpisie o szukaniu klucza w Biblii.
MEDEO 76 Ja nie przepowiadam przyszłość !!!!!!!!!!!!!
ulala
No to by trzeba rabina o niezłych kwalifikacjach by z tej księgi zawierającej przepisy rytualne i prawne liczby do gry wykombinowac
No to by trzeba rabina o niezłych kwalifikacjach by z tej księgi zawierającej przepisy rytualne i prawne liczby do gry wykombinowac
Jocia Twoje cyfry napewno się zejdą, one będą wchodzić i odchodzić, i znów powracać. aż wsztstkie się zejdą.
.
Najnowsze wieści z Totolotka są takie, że 17.12 ruszają ponownie z obsługą klientów w kolekturach, zaś w lutym także w Internecie.
.
Najnowsze wieści z Totolotka są takie, że 17.12 ruszają ponownie z obsługą klientów w kolekturach, zaś w lutym także w Internecie.
.
Wybacz MEDEO 76 kompletnie się nie rozumiemy.
Czy TY wogóle wiesz co to jest KLUCZ!!!!!!!!!!!!!
Nawet nie masz o tym pojęcia !!!!! i piszesz że Ja tam cyfr szukam.
Czy TY wogóle wiesz co to jest KLUCZ!!!!!!!!!!!!!
Nawet nie masz o tym pojęcia !!!!! i piszesz że Ja tam cyfr szukam.
Przykro mi ale nie podam !!!!!!
jocia , podaj meila to do ciebie napisze i wyśle ci mape nieba.
jocia , podaj meila to do ciebie napisze i wyśle ci mape nieba.
jocia
ulala
medea76
agatkaa
andromeda
ulala
medea76
agatkaa
andromeda
może mi przybliżysz swoje metody wróżenia,ja nie chce znac konkretów tylko troche zaznajomić się z tym, czym sie zajmujesz, może cos zrozumiem...
jednym poda_ innym nie. Kapryśna wiedźma.
Chyba z głodu musiałbym zdychać żeby tak się poniżać i prosić o jakieś liczby.
Ale magia kasy działa.
Chyba z głodu musiałbym zdychać żeby tak się poniżać i prosić o jakieś liczby.
Ale magia kasy działa.
fortunato ja i tak w to nie wierze ale mnie ciekawi jak Ty "czytasz niebo"?
Gajo, ja nie jestem wróżką Ja nikomu nie wróżę i napewno nie przekaże ci swojej wiedzy !!!!!!!!
fortunata
Wiem czym może być taki klucz w końcu istnieją pozycje w których pewien autor twierdzi o kluczu zawartym w tekście biblii pozwalającym odczytać przyszłe wydarzenia, ale dziwię się osobom które do takich celów wykorzystują pismo święte a szczególnie Stary Testament bo to sprzeczność z uwagi na zapisy tam zawarte potępiające astrologię, wrożbiarstwo itp. praktyki
Wiem czym może być taki klucz w końcu istnieją pozycje w których pewien autor twierdzi o kluczu zawartym w tekście biblii pozwalającym odczytać przyszłe wydarzenia, ale dziwię się osobom które do takich celów wykorzystują pismo święte a szczególnie Stary Testament bo to sprzeczność z uwagi na zapisy tam zawarte potępiające astrologię, wrożbiarstwo itp. praktyki
Medeo76 nie ośmieszaj się !!!!!!!!!!11111
Opa.. .
--------------
--------------
Jocia.. .
-----------------------
-----------------------
sielaw ale ja nie mam meila do ciebie.
fortunato co Ty robisz na tej stronie skoro gry liczbowe Cie w ogóle nie interesują?
NIE TWOJA BROCHA 111GAJO CO JA TU ROBIE NIE INTERESUJ SIE TYM CO NIE DOTYCZY CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!! JASNE !!!!!!!!!!!!!!!
Jocia,widzialem,to fajnie,ja nie gram,tylko jak przyjade na urlop to sie bawie,a tu to nic w lotto.de nie wchodzi
Greg.. .
-----------------
-----------------