Wpisy 1 260 893 – 1 260 992
5 grudnia 2012 12:50 → 5 grudnia 2012 13:19, 100 wpisów
kondziu..medea pojechała z rana do Lądka zdroju o ile się nie mylę
lila, no przez neta kupowałem, to wolałem spradzic od raz, żeby na Wigilii kichy nie było
kondziu.....a mój prezent jutro zostanie dostarczony.Też kupiony przez neta
lila, trzeba zdrapywac litery i odkrywac pelne wyrazy... od liczby pelnych wyrazow zalezy wygrana... 3 zl za 3 slowa, 6 zl za 4 slowa itd.
mialem zdrapke z numerem 100... drapalo mi sie pieknie, na koniec zostaly niezdrapane tylko 2 litery, ale niestety okazala sie pusta (2 wyrazy)
ale jak te zaklecia takie skuteczne, to musze sie do nich zwrocić, żeby cosik na moją zonę zapuścily
MAX...coś za często Cię boli głowaJa myślałam że tylko kobiety bolą głowy przed hmmmm konwersacją łóżkową
jak sie zbliżam do mojej na miej jak metr, to juz cos przeblakuje o bólach głowy
ale z drugiej stony, jak na każdą przypadłość słyszy ode mnie, że najlepszy na to cos jest sex...
kondziu...zrobisz podsumowanie grupy po 14 bo ja się będę musiała stlenić,Dobrze?
Lili..no połozyłem sie grzecznie spać spkojny jak nigdy tak gdzieś około 1 i 2 minut 13 zrobiło się głosno
ja pintole z tak szybko rozwijającym sie j.polskim nie zdążą nowych słowników wydawac
Lili..podniosłem sie i patrzę co sie dzieje ..a tu ***a za siany odgłosy bo ***a łużko do sciany sobie przystawili i orgia
kondziu. na nudę hmmmm...to jak ktoś się nudzi przez cały dzień to musi cały dzień się sexić?
jeden dorosły człowiek wie o co chodzi ze nic nie przyniesieć szcześscie
lila ..ty ty jeden sama tak śmiejesz pewnie ty nie masz ploblemu
i teraz no dobra znikam..
lila ..ty ty jeden sama tak śmiejesz pewnie ty nie masz ploblemu
i teraz no dobra znikam..
no max, wiesz, bo w tym tkwi ambarasaby oboje chcieli na raz, więc akurat ambaras pękł o 1 w nocy
i lupu lupu karwa i ołjej uuuuuuuaahhhhhhhh oh i tak dlej ..ona mieszka tam sama dopiero co sie wprowadziła ..***a ..więc wyszedłem i zapukałem do niej ..i mówie grzecznie krzycz ile chcesz ale weż te ***a łuzko od naszej wspólnej ściany niech mi tak nie na***ala
lilka, może tylko j aw grupie trafie to nie bede musial sie wysilac przy podsumowaniu
jakbym mieszkała w bloku i sąsiedzi by się tak głośno sexili to na następny dzień bym im zwróciła uwagę żeby się ciszej gździli
max, miałem ot samo jak na urlopie w Kzimierzu byliśmy z żoną. Paraza ścianą dzieci z dziadkami w plener, a potem hulaj dupa(dusza) piekła nie ma