Wpisy 1 260 993 – 1 261 092
5 grudnia 2012 13:19 → 5 grudnia 2012 13:37, 100 wpisów
a potem kurka od ciepłej wody w kabinei brakowało, a na zewnątrz +30
a on mi na to ze bedzie robiła co chciał i o której chciała ..ok powiedziałem ...wróciłem do siebie i takiego basa jej za***łem ze po godzinie miała dośc ..a dzisaj rano grzecznie przeprosiła i przestawi łoze swoje
mirnam, o tej godzinie traktuje wyłącznie jako męskie przywitanie
lila ..ty ty słuchałaś kondi za typowania wcześnie ..do mnie tak tfuu... śmieszne sprawa i juz ide spać dzida..
Mi jej krzyski dochodzenie nie przeszkadzaja ale jak ***a wali mi po scianie to mnie to juz w***ia
krzysio...zatypowałam wcześniej bo inaczej bym zapomniałą bo na losowanku mnie nie bedzie
max, spokojnie, jak ja zrobie podsumowanie w grupie, to wnet będziem na Imiejscu
lila ..wiem wiem ..czytałem dawno kondi mówił o ciebie ..
bo już wiem, jak te nasze czarodziejki zaklinają typowanie - kopiują podsumowanie pewniaczków, wklepuja siebie na I pozycje, nas na ostatnie i potem modły do rana - a potem człek zachodzi, dlaczego taj ujowo idzie i same oboki
kondziu,,,uważaj bo my z maxem som już karwa na 1 miejscu a jak nawywijasz to kara będzie ostra,zaliczysz sam dół
13maxa.. i powwo
krzysio....kondziu kiedyś pisał a ja odpisałam że za chwilkę i to wszystko i nie jak ty prosisz to tfuuuu
krzysio...dawaj pogadamy dawno nie bylismy na lesnych ssakach ..
a ja kurczakow na samopalenie nie jestem w stanie poświęcić - po andrzejkach jest jeszcze gorzej
13maxa..ja w domu ok ..ty w lesie ..moze cyca czeka na lodzi..
kondi ..andruska nie ruszy jest zzaczarowana ..miki ..tez zostanie na 3 ..masz jakis pomysł na lile
kondziu,,,ja pieprze ,lubisz czesto przypominać widzę Już pisałam że,mam za***istą pamięć i jak mi ciśnienie podniesiesz to ci go karwa pocztą wyślę
kondi wystarczy fota z profilu wydrukowana czarna świeczka i jedna klątwa i nie masz szans
Lila musze sie pochwalic - wczoraj w KAskadzie 10/12.
Mialem juz nie grac w MM ale dzis chyba ostatni raz. Na kuponie przewazaja duze liczby bo mi sie wydaje ze ostatnio wiecej pada duzych liczb, ale pewnie dzis jak na zlosc bedzie wiecej z przedzialu 1-40. Bo kuźwa Zelus nie mzoe wygrac w MM. jakas klatwa nad nim jest. Inni wygrywaja ale ja nie. Tez takie mysli macie o sobie ?
Mialem juz nie grac w MM ale dzis chyba ostatni raz. Na kuponie przewazaja duze liczby bo mi sie wydaje ze ostatnio wiecej pada duzych liczb, ale pewnie dzis jak na zlosc bedzie wiecej z przedzialu 1-40. Bo kuźwa Zelus nie mzoe wygrac w MM. jakas klatwa nad nim jest. Inni wygrywaja ale ja nie. Tez takie mysli macie o sobie ?
na lilkę trzeba sopsób mieć, bo klątwa nie zadziała i czarne świeczki nie pomogą
kondziu...lilka krew wyssa znaku nie zostawispróbuj tylko coś mi namotać
kondi ..ale teraz w nas siła ..ja jestem diabłem więc to ja klatwy rzucam jak mówię ze 55 nie siada tak jest ..51 tez nie siada
cholera, j nawet do tego zdolny bym nie był, nawet bym o tym nie pomyślał (choć o tym piszę)
musze o pomoc do medea uderzyć, bo wiedzę, że tu klan jakiś sie uformował, afront wręcz