Wpisy 125 786 – 125 885
7 lipca 2010 15:09 → 7 lipca 2010 19:02, 100 wpisów
kathy...przychodzą po wygrane powyżej 2tysia to wiem bo miałem zaszczyt.mi chodziło o szóstkowiczów w lotto
na 22.15 padnom takie 2,7,20,32,56,59,64,66,72,75
2,17,43,46,56,59,66,75

2,17,43,46,56,59,66,75

acha...to dobrze, bo jak trafię to inni będą mysleć, że mam tylko ponad 2 tys 

ja juz nie gram
bede obserwowała i typowała,ale bez wysyłnia
większa szansa w zdrapki
bede obserwowała i typowała,ale bez wysyłnia
większa szansa w zdrapki

dopiero teraz zauważyłem,że łobuzy, nie dali żadnej koncówki z 5

Katy dawaj klapy
doradcy dwa razy dziennie o 14.15 i 22.15 do momentu aż stwierdzisz wygraną.
doradcy dwa razy dziennie o 14.15 i 22.15 do momentu aż stwierdzisz wygraną.hipcio....łapki by mnie bolały od bicia tylu doradców dwa razy dziennie 

Jak pisałem kiedyś rozmawiałem z kolektorem znajomym,że u niego jakiś cymbał trafił dwa razy po 1tysiaku w keno,ale potem to wszystko przegrał z powrotem.Rozumiem,ze musiał dostać kociokwiku,ale gra w keno jest co chwilę.
A co się dzieje z Lily,nie gotuje obiadków.Jak przyrządzi coś smakowitego to dostanie jednego
.
.Proszę o umiarkowane
zeby wieczorem nie widzieć podwójnego losowania.

zeby wieczorem nie widzieć podwójnego losowania.Dlaczego grający na więcej kuponów,mają większe szanse.Bo mogą obstawić rożne warianty gry:mało powtórek,duzo powtórek,liczby nie idące długo,liczby niedawne,chybiki,analizy chybików.A hipcio na jednym zakładzie wiele nie wymyśli.
hipopotan
trochę szczęścia i więcej optymizmu
każdy ma swoje pięć minut
trochę szczęścia i więcej optymizmu
każdy ma swoje pięć minut

hipcio
może Bałwan potrzebuje urlopu?
a Ty musisz wierzyć - to działa.
może Bałwan potrzebuje urlopu?
a Ty musisz wierzyć - to działa.

Mag..przy jakiej wygranej skaczą u Ciebie trzy myszy a przy jakiej jedna.
mag....namieszałaś....chciałam tylko jedną superpewną trójeczkę a teraz mam kathykwik

Kathy proszę dwa łyki wody mineralnej w
,bo widzę,że upały już są u Ciebie po tym znaku
,bo widzę,że upały już są u Ciebie po tym znaku
Jak chciałem postawić liczbę od Mag..66,to ręka mi zawiodła i wyszło 77.Co robić?
Tola,czy jak kupujesz zdrapki to pozwalają wybierać z wachlarza,czy odrywają taśmowo.
A ja musze sie czymś pochwalić.Gdy wracałem niedawno do domu to na ulicy znalazłem losa za 1zl.z wygraną 2 zł.pomyslalem ze pewnie wygrana wyplacona ale jednak lottomat w żabce zaszumiał.Dobrze gadają ze jak masz wygrać to los sam ci wpadnie w ręce.

tak bardzo chce go puscic i jeszcze wygrac
,ale dawałam sobie kilkanaście razy szanse na trafienie,ale niestety nic.Małe wygrane
,ale dawałam sobie kilkanaście razy szanse na trafienie,ale niestety nic.Małe wygranePrawdopodobnie gdyby drukowali zdrapki hipopotam to przy moim szcześciu miałbym wydrapane na odwrót słonia.
hipo...ja zawsze sam ciągne zdrapki i nie daję się aby pani w kolekturze sama ciągnęła

w piatek wypłata to kupię sobie całą paczuszkę 100szt
a co jak szaleć to szaleć.
a co jak szaleć to szaleć.
A jak niedawno jak pisałem za szybką w kolekturze chwalono się,że ktoś trafil w multi 22tysiaka,a jak parę dni temu z ciekawości pomyślałem,ze zobaczę i spiszę sobie te szczęsliwe liczby to za szybką pusto.Reklama znikła.
ostatnio we czworo złożyliśmy sie po 50 zł i za 200 zł kupiliśmy cały zestaw zdrapek.I tylko 80 zł było jak sie zsumowało te drobne wygrane..czyli `120 zł w plecy
Riczrdos czy jak kupujesz całą paczkę to umawiasz się z kolektorem wcześniej czy wchodzisz do kolektury i prosisz o jeden kartonik.
chciałabym bardzo wygrać,ale chyba mi to szczęście nie pisane,A SZKODA
miala 600 stow i jeszcze narzeka ja nigdy w zyciu tego nie mialem.
hipo...z bomby proszę o
w zeszłym roku kupiłem za 100zeta i miałem z paczki 200zeta.więc to taki los niewiadomos

w zeszłym roku kupiłem za 100zeta i miałem z paczki 200zeta.więc to taki los niewiadomos
To będzie ciekawe Ricardos,stwierdzić ile pakują do jednej serii wygranych losów.
Ricardos a czy pamiętasz ile wtedy było w tej paczce na 100 losów wygranych zdrapek.
czy do zdrapek
trzeba mieć długie czy krótkie
malowane czy nie
paznokcie
a może skuteczniejsze są tipsy
trzeba mieć długie czy krótkie
malowane czy nie
paznokcie
a może skuteczniejsze są tipsy

Wchodzi facet do sklepu zoologicznego i mówi:
- Chciałbym kupić tego żółwia z wystawy, który stepuje.
- Stepujący żółw?! O ku**a! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku!
Przychodzi do spowiedzi mężczyzna i mówi księdzu,że zgwałcił dziewoje. Ksiądz wyrozumiale:- Pewnie ona Ciebie, mój synu, sprowokowała ...
- Tak, proszę księdza.- Odmów dziesięć zdrowasiek i masz rozgrzeszenie.
Przychodzi drugi mężczyzna i mówi księdzu, że zgwałcił staruszkę.
Ksiądz wyrozumiale:- Pewnie to był jej ostatni raz w życiu, więc zrobiłeś dobry uczynek ...- Tak, proszę księdza.
- Odmów dziesięć zdrowasiek i masz rozgrzeszenie.
Przychodzi trzeci mężczyzna i mówi księdzu, że zgwałcił księdza z sąsiedniej parafii. Ksiądz - uderzając pięścią w konfesjonał:
- Tu jest twoja parafia! Tu jest twój ksiądz!
- Chciałbym kupić tego żółwia z wystawy, który stepuje.
- Stepujący żółw?! O ku**a! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku!
Przychodzi do spowiedzi mężczyzna i mówi księdzu,że zgwałcił dziewoje. Ksiądz wyrozumiale:- Pewnie ona Ciebie, mój synu, sprowokowała ...
- Tak, proszę księdza.- Odmów dziesięć zdrowasiek i masz rozgrzeszenie.
Przychodzi drugi mężczyzna i mówi księdzu, że zgwałcił staruszkę.
Ksiądz wyrozumiale:- Pewnie to był jej ostatni raz w życiu, więc zrobiłeś dobry uczynek ...- Tak, proszę księdza.
- Odmów dziesięć zdrowasiek i masz rozgrzeszenie.
Przychodzi trzeci mężczyzna i mówi księdzu, że zgwałcił księdza z sąsiedniej parafii. Ksiądz - uderzając pięścią w konfesjonał:
- Tu jest twoja parafia! Tu jest twój ksiądz!
chce obstawic 10 cyfr i tylko je wysyłć zrobic zakład na 10 losowan,a nie wysyłam tyle kuponów dziennie i nic i kazdego dnia 100 do tyłu

tola >> trafienie 10/10 jest bardzo trudne lepeij 8/8
10 z 10 mozna srednio trafic raz na 9 mlionow zakladow

a jesli chodzi o zdrapki to dla czego najwiecej kasy przeznacza sie na wygrane typu 2zl, 4 zl , 6zl itd. te male wygrne dla tego ze jak ktos trafi np 100 zl czy wiecej to juz mu nie w glowie dalsze granie tylko wyplacic kase chce a jak trafi np 2 zl ,5 zl to zazwyczj che kupic za ta wygrana kolejne losy i tak z powrotem kasa wraca do totolotka i taka to strategia tego systemu jest

w zdrapce " goraczka zlota" jest 6 wygranych po 60 tys zl czyli laczna kwota 360 tys zl a wygrane po 2 zl 2mln 520 tys zl( lacznej kwoty).Najlepeij zeby bylo odwrotnie ale po co tak łatwiej kasa wroci z powrotem do ts
Witaj Lila,mam dla Ciebie jeden kwiatek,bo na więcej zabrakło pieniązków,moze wieczorem sknerus lotto da coś wygrać.

Już za chwilę opuszczę norę w zoo i będę musiał doczołgać się do kolektury,a nie wiem jakie będą warunki.
Mam taki wybór:żabkojad bliżej,kolektura dalej,a chyba muszę zainwestować w karmę dla maleństwa.

trafnych paaaaaaaaaa