Wpisy 125 686 – 125 785
7 lipca 2010 14:10 → 7 lipca 2010 15:07, 100 wpisów
Hose 186 nie wieszaj się przez to

hose
miałam taką akcję kilka lat temu,nie wysłałam kuponu i pełna 8-mka pooooszła

miałam taką akcję kilka lat temu,nie wysłałam kuponu i pełna 8-mka pooooszła
systemem z lewgo słupka?
ale przynajmnie raz trafiłem 8/8 i tym sie pocieszam szkoda ze na kartce tylko
czy na kolory poszedłeś?
Patrzę,w wątku Lilly brak obiadku,wchodzę na typowanie Ricardosa,a tam atakuje maly głód,więc zabezpieczę się na wieczór kupując danio.
ja 12 zł z systemu i 18 ze zdrapki;]
ja miałem najlepszą akcję tylko nie wyśmiejcie mówię prawdę mojej matce się kiedyś przyśniły numery w dużego lotka ona ich nie puściła ale przed losowaniem powiedziała mi jakie jej się śniły numerki i miała by 6/6 nie katastrofa przemilczę co było po losowaniu ok
o kurcze, bedziesz rozzpisywał kolorki na wieczór?
ile tola przegrałaś?
hose186>znam ten ból ,ale jakiej wiary teraz nabrałeś.Najczęściej po takim numerze wtapia się chcąc się "odegrać".Tylko spokój Cię uratuje.
Mialem sen,po raz kolejny te same znane osoby,a potem próbowałem złapać chomika we śnie.Co to znaczy,czy mam grać

bo to system w fazie dopracowywania
Hipopotam jasne że zagrać
koniec z graniem wole kase zostawiac w wawce na zakupach ,a nie lotto dorabiac
koniec
koniec
Nie chcę się przechwalać ale zajęłam I miejsce w rankingu typujących parki- pewniaki
szkoda , że kasy z tego nie ma 
szkoda , że kasy z tego nie ma 
Rafał witaj,gdybyś spotkał na czacie Lilę,powiedz jej że juz dawno powinien być ugotowany obiadek,bo 1400.
do końca tygodnia muszę trafić chociaż trójczynęSTOP
sponsoringowi Tstola>>> ja gram juz 16 lat i moge ci smialo powiedziec nie marnuj kasy bo wygranie wiekszej kasy jest praktycznie nie osiagalne same grosze sie wygrywa
Wydaje mi się,że ktoś wczoraj kazał mi grać na 1i6,dobrze,ze nie posłuchałem bo jeszcze dopadła by mnie Mag..i wymierzyla klapsy
.
.Witam wszystkich którzy dołączyli się teraz do gadania

Rafał,na wieczór muszę grać skromnie,bo w skarbonce coraz mniej
,a pan lotto jest strasznym sknerusem.
,a pan lotto jest strasznym sknerusem.a ja zagram ja zawsze gram
typujcie typujcie na pewno wybiorę czyjeś numery
a teraz spadam pograć na kompie bo już głowie mi się je... od tych cyferek wpadnę jeszcze na stronkę narka 

Przeglądam stare kupony,jeden z nich z czerwca,tak się rozpoczynał:41,43,47,56...
Ja proponuję trójki : 6,7,8 oraz 60,61,62
Jandzia co z kotkiem,bo jak przeczytalem o weterynarzach,na czym polega ten zabieg to mam taką minę

jestem
idę pomyśleć co stworzyć na wieczór
ja niestety nie mam doradcy
idę pomyśleć co stworzyć na wieczórja niestety nie mam doradcy

Na 22,15 - 09,11,16,17,18,21,27,34,39,42,54,60,61,62,65,66,69,72,79,80
Kathy,patrzę a u Ciebie ciągle ten sam,moze trzeba mu przyłożyć
.
.16 wraca z urlopu i znów polecam 7,16,19, 73,75
kathy..wow
teraz na bank bonus Twój,gdy zobaczyłem doradców silnych i bardzo męskich
teraz na bank bonus Twój,gdy zobaczyłem doradców silnych i bardzo męskich
Kathy,to mogą być niedobrzy doradcy,moze lepiej wez wielbląda,z jednym garbem lub dwoma,żeby jakbyś wygrała,miałaś pomoc do dzwigania worków z pieniążkami

Skoro daje czekoladę,nic,gumożelki,nic to pozostaje
i czekać na efekt w wieczornym losowaniu.
i czekać na efekt w wieczornym losowaniu.06,07,08,09,11,15,19,20,27,32,34,35,40,43,46,55,56,57,61,68 -tak losowano o 22,00 07-07-2000 

Ricardos,czy to nie dziwne,trójek w duzym mniej niz 40000,czyli grających ubyło,a pomimo tego jedna szóstka

hipo...dla mnie wszystko jest dziwne co związane z totalizatorem,ale pamietaj,że szóstkę mógł trafić ktoś kto zagrał systemem dość kosztownym,ale pieniądz robi pieniądz

Ricardos bo kiedyś zapowiadali megakumbulacje,ale z tego nic im nie wyszło

w ostateczności nikt nie trafia i tylko tak mówią aby zachęcić nas,że sie jednak trafia
Rysiek... ja tam często widzę jak przychodzą na Straganiarską po wygraną 

W dzisiejszym Fakcie jest opisana kobieta, która 4 razy wygrała na loterii. Jej ostatnia zdrapka kupiona w Teksasie za 50 dolarów przyniosła jej 10 000 000 dolarów. /Więcej w dzisiejszym Fakcie./.