Wpisy 125 394 – 125 493
6 lipca 2010 22:51 → 7 lipca 2010 00:07, 100 wpisów
hipopotanie.przesylam
dla balwana.poinformuj go,że ma nie zapomniec o jutrzejszych liczbach 1,6.
dla balwana.poinformuj go,że ma nie zapomniec o jutrzejszych liczbach 1,6.hosia....drugi raz by Ci nie wypłacili bo by system nie przyjął, tylko pani by miała kłopoty bo by podkładki nie było
Witam.pilka-wyciągnąłem z talii kart Tarota trzy karty
były to:karta nr.I cztery denary 67,karta nr.II Śmierć XIII
karta nr.III Giermek buław 32 W nocy miałem sen o liczbach
zapamiętałem tylko dwie:11,51,pomyślałem,że tych liczb dzisiaj
nie będzie i w ogóle,nie wysłałem nic.Jestem z pod znaku
Eremity,proszę Cię o odpowiedż na mój e-mail,znajdziesz go
klikając na mój nic.Pozdrawiam.
były to:karta nr.I cztery denary 67,karta nr.II Śmierć XIII
karta nr.III Giermek buław 32 W nocy miałem sen o liczbach
zapamiętałem tylko dwie:11,51,pomyślałem,że tych liczb dzisiaj
nie będzie i w ogóle,nie wysłałem nic.Jestem z pod znaku
Eremity,proszę Cię o odpowiedż na mój e-mail,znajdziesz go
klikając na mój nic.Pozdrawiam.
jak mój bałwan zacznie sie całować,to spali tyle kalorii,że będę musiał jutro dostarczyć mu kilogram czekolady

ach Panie Bałwanie 
ściskam i całusa daję hih popraw się i trafnie liczby hipciowi podpowiadaj, bo jak nie, to!

ściskam i całusa daję hih popraw się i trafnie liczby hipciowi podpowiadaj, bo jak nie, to!Hosiu nie zapomnij zabrać na wakacje reformy,bo noce mogą być chłodne

hmmm...chyba nie posiadam, ale spox hipciu do stringów dosztukuje barchanowe nogawki 

kathy ona nie musi pokazywac efektu.wystarczy mieć wizję i ja już jestem poszczany

bużka trzymajcie się . Rano muszę wstać skoro świt. Rysiu zadzwonię za jakiś czas 

Kathy amozesz zdradzic jakiego koloru jest Twoj samochód?
tez sie będę przyglądac i zgadywać.Po swojej ulicy to sie często szwędam i rowerkiem i z bucika

tez sie będę przyglądac i zgadywać.Po swojej ulicy to sie często szwędam i rowerkiem i z bucika

Bartek Lila się pojawiła,ale nic nie ugotowała w swoim wątku na forum,jak zaglądałem i hipcio nie ma co jeść

jandzia: proszę nie dawać tego typu wpisów z takimi pustymi odstępami. 

Srawdziłem swój stary kupon,z 2lipca,miałbym na nim dzisiaj 4z7 i dwie liczby o jeden obok.
Pasko sorki ale nie wiedziałam ze tak wyjdzie chyba szwankuje klawiatura usuń to jak mozesz
Już to zmieniłem. Należy kliknąć na główne logo multipasko.pl u góry strony, aby odświeżyć zawartość chata.
Jaka jest różnica między automatem telefonicznym a wyborami?
- W automacie najpierw płacisz, a potem wybierasz, a przy wyborach najpierw wybierasz, a później płacisz
- W automacie najpierw płacisz, a potem wybierasz, a przy wyborach najpierw wybierasz, a później płacisz
W czasie pomarańczowej rewolucji Putin dzwoni do sztabu Juszczenki i mówi, umożliwimy wam przejęcie władzy, ale musicie nam dać Lwów i Kijów.
W sztabie lekka konsternacja, po chwili odpowiadają:
- Ok, damy wam kijów, ale lwów musicie sobie sami nałapać
W sztabie lekka konsternacja, po chwili odpowiadają:
- Ok, damy wam kijów, ale lwów musicie sobie sami nałapać
A dziwne dzisiaj nie grałem na 13,a pan lotto ją wypuścił,a np.Lila dała pewniaka 42,a poszło 43.
Jandzia mam dwie kotki ,sterylizuj nie pękaj tylko sobie i jej ułatwisz żywot
A jak postępowano z kotkami w średniowieczu,czy też dostawały sie w ręce weteryniarzy

w średniowieczu to one miały z dupy średniowiecze cytat z filmu
Skoro kotom można coś zabronić,to moze kotce dać coś na uspokojenie

jandzia 
L.J.Kern napisał
"Gdzie dużo piwnic,
Strychów
I płotów
Tam się zaczyna Królestwo Kotów.
Świat tam na cztery łapy spadł,
Zaczarowany koci świat. ...'

L.J.Kern napisał
"Gdzie dużo piwnic,
Strychów
I płotów
Tam się zaczyna Królestwo Kotów.
Świat tam na cztery łapy spadł,
Zaczarowany koci świat. ...'
Był taki święty Marcin de Porres,który stworzył schronisko dla kotów i psów,a na dodatek ratował myszy i szczury.Ciekawe jak by on postąpił

jandzia,też miałem problemy,jak Ty z kotami,miałem kotkę Kasia,która rodziła nawet 13-e kociąt,zawsze przy koceniu łapała mnie ząbkami za rękę abym jej pomagał w koceniu
jak wyszło pięć kociaków to fuknęła na mnie i dalej
radziła sobie sama,Teraz mam kastrowanego kocura egipskiego i kotkę,która nie wychodzi z domu,co tydzień dostaje tabletki
przeciw cieczce i mam spokój.Pozdrawiam.
jak wyszło pięć kociaków to fuknęła na mnie i dalej
radziła sobie sama,Teraz mam kastrowanego kocura egipskiego i kotkę,która nie wychodzi z domu,co tydzień dostaje tabletki
przeciw cieczce i mam spokój.Pozdrawiam.
Hipciu mysle ze kiedys nie było tego typu problemow bo kotow było mniej i były pozyteczne i nikt sie chyba nie przejmował nimi.
Sam9 mnie tabletek nie chce weterynarz dawać.
Pięknaja mam kota Kreseczkę psa Łatkę oba przygarnięte podrzutki
nie rasowe ale kochane.Kiedys miałam syberyjską kotkę ale mi ukradli
Pięknaja mam kota Kreseczkę psa Łatkę oba przygarnięte podrzutki
nie rasowe ale kochane.Kiedys miałam syberyjską kotkę ale mi ukradli
Jandzia to wiadome,że Tobie nie ale kotce powinien.Moja jamniczka zawsze dostawała a jej urojone ciąże to były przeklęte
jandzia
a co to za weterynarz.....
wszystkie zwierzaczki są kochane, te przygarnięte zaś bardziej kochają - prawda?
a co to za weterynarz.....
wszystkie zwierzaczki są kochane, te przygarnięte zaś bardziej kochają - prawda?
hejka hejka No widzę że Administrator Pasko ma chęć na rozdawanie kartek za kłutnie które są tu częstotliwością bardzo słusznie ale bez czerwonej kartki bana się nie wlepi 

efekt bedzie piorunujący
Żaden mi się nie oprze