Wpisy 125 294 – 125 393
6 lipca 2010 21:21 → 6 lipca 2010 22:51, 100 wpisów
Ksiądz spowiada gaździnę:
- A nie spaliście gaździno z obcym chłopem?
- A bo to, proszę księdza, obcy chłop da pospać ?
- A nie spaliście gaździno z obcym chłopem?
- A bo to, proszę księdza, obcy chłop da pospać ?

taki mam dzisiaj nastrójpilka >>> co nie gadasz ze mną?
A to ci pech,a Twój wpis w mojej księdze gości to co?
Wstydź się piłka wstydź kłamiesz,żeś "wróżka" a pojęcia nie masz zielonego o "Tarocie"
I czy "wróżce" przystoi pisanie "wsiura"
Karta charakteryzująca piłkę to
Głupiec + Diabeł
A to ci pech,a Twój wpis w mojej księdze gości to co?
Wstydź się piłka wstydź kłamiesz,żeś "wróżka" a pojęcia nie masz zielonego o "Tarocie"
I czy "wróżce" przystoi pisanie "wsiura"

Karta charakteryzująca piłkę to
Głupiec + Diabeł

a to dlatego ze ktos mi napisal ze simad to twoj login wiec sie odegralam.
Hey yo Witam Pilka zacząłem grać twoimi numerkami to naprawde przynosi efekt
THX
THXpiłka vel wróżka jest mściwa?
O nieładnie - zawsze wydawało mi się,że atrybutem wróżki jest:
Cesarzowa + Rydwan
O nieładnie - zawsze wydawało mi się,że atrybutem wróżki jest:
Cesarzowa + Rydwan

widzę że towarzystwo zabawowe dzisiajPanie doktorze niemoc mnie jakaś wzięła.
- A jak to się objawia ?
- No po pierwszych trzech jest jeszcze w porządku. Po pięciu mam lekką zadyszkę. Ale po dziesięciu to już niemal się dalej ruszyć nie mogę.
- Wie Pan .. ja mam 42 lata i po trzech też już nie mogę ..
- Po trzech?!
- No nawet czasami po dwóch ...
- PO DWÓCH?! SCHODKACH?!
Dwoje głuchych pobrało się. Po pierwszym tygodniu bycia
ze sobą odkryli że nie mogą się porozumieć przy wyłączonym świetle bo nie widać znaków
migowych. Po paru nocach wzajemnego niezrozumienia żona wpadła na pomysł.
-Kochanie-pokazała-jeśli będziesz chciał barabara to ściśnij raz moją lewą pierś, jeśli nie to raz prawą.
Mąż był zachwycony tym pomysłem i od-pokazał:
-Świetny pomysł, a jeśli ty będziesz miała ochotę to pociągnij mnie za pen..a raz, jeśli nie.... 50 razy
ze sobą odkryli że nie mogą się porozumieć przy wyłączonym świetle bo nie widać znaków
migowych. Po paru nocach wzajemnego niezrozumienia żona wpadła na pomysł.
-Kochanie-pokazała-jeśli będziesz chciał barabara to ściśnij raz moją lewą pierś, jeśli nie to raz prawą.
Mąż był zachwycony tym pomysłem i od-pokazał:
-Świetny pomysł, a jeśli ty będziesz miała ochotę to pociągnij mnie za pen..a raz, jeśli nie.... 50 razy

Pilka ty typujesz na tej stronce numery które widzisz w tarocie? jak nie to zacznij typować numery które widzisz w tarocie w tedy to każdy będzie miał taki zysk że łołoło ja się na własnej skórze przekonałem
Jak twierdzi stróż magazynu wyrobów wysokoprocentowych w moskiewskiej gorzelni,
David Copperfield potrafi nie tylko przechodzić przez ściany, ale i przenieść
przez nie 40 skrzynek wódki.
David Copperfield potrafi nie tylko przechodzić przez ściany, ale i przenieść
przez nie 40 skrzynek wódki.
Łobuzy,zrobili w balona hipcia.Byłem w kolekturze wysłać multilotek i kupiłem jedną zdrapkę, a w po drapaniu pusta,żadnych wygranych pieniążków.

Siedzi gość z kuponem na lotto i patrzy na losowanie 1 numer jest 2 jest ,podobnie 3,4,5 i wkońcu 6 numer-zaciska zęby jest JEST JEST!!! i do żony:Kochanie pakuj się żona na to ale jestem szczęśliwa gdzie jedziemy hawaje,paryż Mąż pakuj się pakuj się!!! ahhh ale jestem szczęśliwa to gdzie w końcu mediolan/Monako??? Pakuj się i wy***a...

Przez te ciagłe przegrane musiałem zredukować dostawy słodyczy dla doradcy

Hipopotam jak grasz w zdrapki to ci radzę kopalnie diamentu i 21 przynajmniej jest trochę zabawy zwróci ci się albo ze złotówke zarobisz i jeszcze w krzyżówkę warto w inne nie radzę nie ma co
rico nie mieszaj
z
bo będzie

z
bo będzie

Fish poker,ciągle mam puste zdrapki.Łobuzy,drukują same taśmowo puste

Diabeł złapał Polaka ,Niemca i Ruska i postawił przed nimi konia i mówi macie go rozweselić a więc rusek śpiewa najśmieszniejsze piosenki i nic niemiec opowiada najleprze kawały i nic podchodzi polak do konia mówi mu coś na ucho koń zaczyna się brechtać jak opętany podchodzi diabeł do polaka ej jak żeś go rozweselił na to polak powiedziałem że mam więkrzego chu.. od niego dobra to teraz macie go zdołować zasmucić rusek śpiewa najsmutniejsze piosenki i nic niemiec podobnie podchodzi polak i koń zdołowany i smutny podchodzi diabeł ok żeby go rozweselić powiedziałeś że masz więkrzego od niego a jak go zdołowałeś??? na to polak POKAZAŁEM MU GO hahaha może teraz was trochę rozweseliło bo coś dzisiaj mało śmieszny jestem muahahaha
Już coraz bliżej losowania,
o małą wygraną.Zaznaczam,że koszta utrzymania bałwana rosną.
o małą wygraną.Zaznaczam,że koszta utrzymania bałwana rosną.Bartek musisz z tym skonczyć
bo będziesz widział podwójnie losowanie.Pozdrawiam.

bo będziesz widział podwójnie losowanie.Pozdrawiam.Widzę kilka wpisów Lily,więc mam jeden
dla niej na szczęście w gze.
dla niej na szczęście w gze.5,7,15,49,55
13,16,20,49,57
3,12,79,80,7,22,64,60,37,18
nie chce was martwić ale kto nie ma tych numerów na swoim kuponie to du.. mokra
13,16,20,49,57
3,12,79,80,7,22,64,60,37,18
nie chce was martwić ale kto nie ma tych numerów na swoim kuponie to du.. mokra

Bartek przestań
bo dostaniesz klapsy od Mag..Ona jest strasznie grozna.

bo dostaniesz klapsy od Mag..Ona jest strasznie grozna.
trafie coś?
Jeszcze losowanie nie zaczęte a ja już mam spocone ręce,proszę
panie lotto,daj cos wygrać,wstydu oszczędz.
panie lotto,daj cos wygrać,wstydu oszczędz.Hipopotam zdradź swoje numery
Mam ważniejsze sprawy niż mecz,muszę uspokajać bałwana bo zrobił się strasznie nerwowy przed losowaniem.
yeah to just coś jest
a w reszcie 

a w reszcie 

dało by się

ajjj tam przesądny jesteś i tyle ten numerek może okazać się szczęśliwy w dzisiejszym losowaniu
to pewnie grałeś na szczęśliwe siudemki 7,77,17,27,57
to pewnie grałeś na szczęśliwe siudemki 7,77,17,27,57
**siódemki**
HEY YO
Hipopotam podasz cyferki to ci powiem czy wygrasz

Dzisiaj jest Międzynarodowy Dzień Pocałunku. Kto przegapił, to niech Żałuję!
Szkoda że zagrałem bez plusa
i tak mam zero a ty hipopotam tylko nie gadaj że tak samo
i tak mam zero a ty hipopotam tylko nie gadaj że tak samoWieleba zbudował maszynę,Laskowski uruchomił lotek puścił plusa i całą rzecz rozgromiłXD
Koszmar,koszmar w typowaniach trafiony pewniak i 2z2,a na żywca jedna liczba na siedem.Koszmar.Z okazji dnia pocałunku otwieram listę chętnych na pocalunek z bałwanem.Warunki:płeć żeńska,warunki fizyczne:powyżej średniej.
mogę cię pocieszyć ja też nic
Witam
hallo! hipciu
dlaczego straszysz kolegę czy aż tak jestem straszna??
hallo! hipciu
dlaczego straszysz kolegę czy aż tak jestem straszna??
Wędruś.n.. .Kto przegapił, to niech Żałuję!Pewnie przegapiłeś hihih
dobra żegnam do jutra albo jeszcze o 1 w nocy usiądę teraz idę pograć w tysiaka na kurnika możecie pograć ze mną jak ktoś umie w tysiaka Mój nick to "Nullzilla" narka
znajdziecie mnie bierzecie wpisujecie moją nazwę dodaj do znajomych i odrazu będziecie mieli pokój w którym jestem narka
znajdziecie mnie bierzecie wpisujecie moją nazwę dodaj do znajomych i odrazu będziecie mieli pokój w którym jestem narka
no nie mam wglądu ale z tego co podałem było chyba 6/10 czyli tylko carsberg
Mag..zapamiętałem jak straszyłaś hipcia klapsami,dlatego uprzedziłem kolegę 

Ja dziś sięgnełam dna 0/10 w MM i 0/12 w L. Najwyższa pora wyjechać na wakacje. Trzymajcie sie cieplutko . Wracam za parę miesięcy 
PYTANIE: Wysłałem w Lotto kupon za 15 złotych i dostałem kupon na Lotto razem z kuponem Loteriady. Dzisiaj trafiłem na tym kuponie trójkę w Lotto i chcę odebrać jutro wygraną, ale co zrobić z kuponem na Loteriadę skoro losowanie tych samochodów jest w poniedziałek i muszę zatrzymać kupon z kodem?
hipciu>> straszyłam klapsami jak nie przestaniesz drapać, zdrapek

katy?

katy?
ja opstawiłam na dzisiaj postawiłam na liczby 72 73 74 75 z plusem razy 4 i mam 36zł

u mnie tez marnie ale nie ma rady Hipciu głowa do góry Kathy nie becz jutro wygramy
a moze by tak do jasnowidza po radę

a moze by tak do jasnowidza po radę
Kathy widzę,ze nikt nie zgłasza chęci pocałunku bałwana,może Twój doradca wpisze sie na listę.
jandzia
a gdzieś Ty była? lezę na tę olszynkę i oglądam wszystko co na rowerze jeździ ale Ciebie nie widziałam 
a gdzieś Ty była? lezę na tę olszynkę i oglądam wszystko co na rowerze jeździ ale Ciebie nie widziałam 
hosiu
jestem i tu i tam,jak to na urlopie, ładuję akumulatorki a jakże....

jestem i tu i tam,jak to na urlopie, ładuję akumulatorki a jakże....

Mag.uś. Witaj.
Tak, zapomniałem o Tym Dniu. Dopiero te paskudne telepatrzydło o numerze 3 mi przypomniało. :)
Tak, zapomniałem o Tym Dniu. Dopiero te paskudne telepatrzydło o numerze 3 mi przypomniało. :)
dzisiaj pani wypłaciła mi wygraną i oddała kupony z powrotem
Można by z tego niezły biznes kręcić
Oddałam oczywiście.
tak się ucieszyła 
Można by z tego niezły biznes kręcić
Oddałam oczywiście.
tak się ucieszyła 

dla wszystkich

to bardzo dobry rozmiar