Wpisy 1 253 572 – 1 253 671
1 grudnia 2012 19:32 → 1 grudnia 2012 20:40, 100 wpisów
czipy
niektórym najbardziej zagrażają czipy
podobno zwłaszcza okrutne zamieszanie powstałoby w
W... i na K...
dla ułatwienia dodam - nie, nie Chodzi o wawkę i Kraków
niektórym najbardziej zagrażają czipy
podobno zwłaszcza okrutne zamieszanie powstałoby w
W... i na K...
dla ułatwienia dodam - nie, nie Chodzi o wawkę i Kraków
aaa że jestem w ....... nastroju to:
http://www.youtube.com/watch?v=QkXDkzEbVUk
emertyka zmobilizowała mnie do pogrzebania w starociach
miłego słuchania
http://www.youtube.com/watch?v=QkXDkzEbVUk
emertyka zmobilizowała mnie do pogrzebania w starociach
miłego słuchania
Jeśli ma być koniec świata w grudniu - to trzeba zmienić plany i 1 Powstanie Styczniowe przeciwko TS-owi zorganizować w grudniu!! Transparenty i kontakt a jakimś brukowcem mogłoby przygotować te Nasze Zielone Podziemie ?
agatkaa
mala557 co tam masz ciekawego na wieczor?
mala557
77 znowu szukasz zadymy?Od***ol się odemnie.
wilku... nasze zielone podziemie... moze jakas partie zalozymy? albo co najmniej zwiazek zawodowy
agatka część wyników już mamy, kolejne w trakcie. Ma skierowanie do szpitala na wtorek - operacja. Kolejne podczas pobytu w szpitalu.
kochani, ja spadam poczytac... bo moj kochany czytnik juz tak na mnie patrzy, jakby chcial, zebym go wzial do reki
mala, pamietaj, usmiechaj sie jak najczesciej... i zagladaj tutaj... bedziemy z toba
mala, pamietaj, usmiechaj sie jak najczesciej... i zagladaj tutaj... bedziemy z toba
Jeśli partia - to musiałaby być duża - ale w końcu elektorat największy w kraju - kilka-kilkanascie milionów - więc do przegłosowania i zmiany ustawy o grach losowych powinno wystarczyć!
wilku, i to jest prawidlowy kierunek myslenia a czlonkow (za przeproszeniem ) zalozycieli nam wystarczy... na samym mp jest nas pare tysiecy
Hasło wyborcze: "Walczymy o powrót do losowania numerów przez sierotkę"
* mogą to być jajka z papierkami w środku po Kinder Surprise
* mogą to być jajka z papierkami w środku po Kinder Surprise
coś ci się pomieszało a z takimi tekstami do kloaki a nie do ludzi - napisałam precyzyjnie , że zmobilizowałaś mnie do odświeżenia "disco polo" i ze znalazłam starć która mi wpadła w ucho . Czytaj co pisze a nie zmyślaj emerytko46
Wolę nie wygrywać na losowaniach ręcznych, a nie losowaniach wykonywanych przez TS'a
Ja już dobrze wiem o co ci chodzi.Ale nie dla psa kiełbasa.
Gała.Witam
Mala.Mini na ch/tr.
Robal.Tak też mawiają.
biedna emerytka poczuła się zaatakowana o kiełbachę sie boi - żałosne
Kosmaty.Za to wieczorem 2 z zerami.
Kosmaty.Dzięki.Spałeś,to kiedy zerwałeś?
mała ano nic - prócz głupich tekstów i jeszcze bardziej głupich insynuacji . Wychodzi najlepsze
ok 11 min...
>> minęła godzina 20.40
minęła godzina 20.20
minęła godzina 20.53...<<
wiele się musi zmienić, żeby się okazało, że
niewiele się zmieniło
http://www.youtube.com/watch?v=2LI4SCKv7I4
...
>> minęła godzina 20.40
minęła godzina 20.20
minęła godzina 20.53...<<
wiele się musi zmienić, żeby się okazało, że
niewiele się zmieniło
http://www.youtube.com/watch?v=2LI4SCKv7I4
...
x2 alb0 x3
dzikus o nawet do 50000000 dla TS to raj a dla nas lipka / jedna olkiestra i miliony cym......w

w stanach padly dwie wygrone mega prawie po 300000000 $ to fart co
1 253 616 pan po 50 zamiast modelki? co za przypał - dlatego znajomości z neta są ryzykowne
tańczący -
-
x2 albo x3 - niezależnie od ilości zawartych zakładów i wylosowanych liczb ?
.............................
ty już nie mędź mxx dobra ? może idź tam, gdzie ostatnio się udzielałaś - na youtuba i pogadaj z tą no celulize ok ? pa
-
x2 albo x3 - niezależnie od ilości zawartych zakładów i wylosowanych liczb ?
.............................
ty już nie mędź mxx dobra ? może idź tam, gdzie ostatnio się udzielałaś - na youtuba i pogadaj z tą no celulize ok ? pa
greg - jedna z tych wygranych - ktoś pisał podobno padła w jakiejś małej mieścinie 400 mieszkańców
Robal_36 zadajesz takie pytania - jakbyś TS'a nie znał u nich jest wszystko możliwe Nawet jak będzie wykupione 28 mln zakładów... przecież to też nie gwarantuje 6/6