Wpisy 1 253 472 – 1 253 571
1 grudnia 2012 19:05 → 1 grudnia 2012 19:32, 100 wpisów
unhappy dla Ciebie
sorelka wiem, płaczę jak jestem sama. Przy niej staram się być silna.
sorelka wiem, płaczę jak jestem sama. Przy niej staram się być silna.
mala
przepraszam, nie chcę się rozpychać, ale widziałem - dobrze na Ciebie działało - CZymaj i
przepraszam, nie chcę się rozpychać, ale widziałem - dobrze na Ciebie działało - CZymaj i
ja nie mam szans byc sama- dzieci. ten rok to koszmar.... czasami tak mi sie wydaje ze dobrze jakby jednak ten koniec swiata był 21 grudnia
Mała.. .
Pisałaś, że będzie ..padać.
Teraz w całej Polsce nic nie pada. Lokalnie może spaść.... 1 mm śniegu.
-------------------
Pisałaś, że będzie ..padać.
Teraz w całej Polsce nic nie pada. Lokalnie może spaść.... 1 mm śniegu.
-------------------
wieżysz w to bo ja nie
mala, poplakac tez mozna, a czasem trzeba... ale mimo wszystko trzeba myslec pozytywnie i nie poddawac sie zwatpieniu
koniec kiedyś bedzie ale jeszcze nie teraz
mala557 o tyle źle ze nigdy nie wiadomo czy na 'tak' czy na 'nie' zawsze kwestia czasu
wiecie co dam wam dobry pomysł pszed końcem swiata hehe
no ale niestety Majowie nie brali pod uwage lat przestepnych wiec jeśli juz to sie przesunue to wielkie BUM!
sorelka... czasami tez bym chcial, by ten koniec swiata nadszedl
Robal Twoje zdanie, a ja muszę je uszanować czy ono mi się podoba czy nie, rzecz jasna
wescie duży kredyt i kożystajcie z dni które zostały do 21 i zwiedzajcie św
koniec swiata
nie wieże w to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gała
ja mam juz dość dlugów.... chetnie oddamm je komuś.... za dziekuje
a propos tego konca swiata, kiedys - gdy jeszcze telewizje ogladalem - opowiadal o nim jeden z odcinkow 'miodowych lat'... serial moze nie najwyzszych lotow, ale sympatyczny w gruncie rzeczy
mala, sorelka, obejrzyjcie sobie w wolnej chwili: http://www.youtube.com/watch?v=predyeXAB94
mala, sorelka, obejrzyjcie sobie w wolnej chwili: http://www.youtube.com/watch?v=predyeXAB94
sorelka, to zycze ci wygranej co najmniej w mini bo w lotto to wiadomo, ze znacznie mniej dostepuje tego zaszczytu...
a propos... w tym odcinku miodowych lat tez mieli taki patent, by wziac kredyt, ktorego przeciez nie trzeba bedzie splacic
a propos... w tym odcinku miodowych lat tez mieli taki patent, by wziac kredyt, ktorego przeciez nie trzeba bedzie splacic
Koniec Świata będzie wtedy, gdy TS obniży cenę zakładów Lotto z 3 pln na..2 pln.. .
A na to się nie zanosi.. .
------------------------
A na to się nie zanosi.. .
------------------------
jak mabyc koniec swiata to i bedzie.... nic nam ni epomoze nikt tego nie pzrepowie itd...
taaa zeby wygrac trzeba grac a ja nie gram bo nie mam funduszy, nawet 1,25
sorelka jak ty sobie wyobrazasz koniec swiata?
sorelka kto wywola bum?
były by tyko małpy
śmieszne jest to, że ludzie próbują przewidzieć koniec świata. To Bóg decyduje kiedy coś takiego nastąpi, a człowiek zwykły puch marny ma czelność to podważać
hm w sumie to nie wiem ale moze ziemia wybuchnać od środka , moze w nas przywalic jakas kometa
ta 'kometa' wcale nie musi byc tak duza, wbrew pozorom... wystarczy, ze przesunie kat nachylenia osi ziemi o setne czesci stopnia, a czeka nas (albo polkole poludniowa) zlodowacenie... w pewnym sensie bedzie to koniec swiata... przynajmniej chwilowy
Koniec świata mógł być w 1986 lub 1987 roku.. .
Ruskie szykowali atak atomowy na Zachodnią Europe, a Polska miała atakować...Danię.. .
----------------------
Ruskie szykowali atak atomowy na Zachodnią Europe, a Polska miała atakować...Danię.. .
----------------------
hehe to jest dobre pytanie
sorelka ziemia nie wybuchnie od srodka jak juz to bedzie koniec ludzi(planeta wszystko przezyje) ktory moze byc wywolany przez jakas epidemie albo po przez warunki nie sprzyjajace dalszemu zyciu na naszej planecie
pytales sie jak sobie wyobrazam wiec tak jak napisalam ze tak sobie wyobrazam
czuję sie jak na lekcji hustorji
to hipopotam cierpiąc na wzdęcie
zakończył świat gromkim ***nięciem
zakończył świat gromkim ***nięciem
niby 21
ziemia fizycznie zniknie prawdopodobnie dopiero wtedy, gdy zostanie pochlonieta przez dogorywajace slonce... ktore zamieni sie w czerwonego olbrzyma... czyli za jakies kilka miliardow lar
Jerzy to chyba dobrze. Człowiek jak chodził do szkoły to był taki młody i głupi, że nie chciał się uczyć. To chociaż teraz jak jesteśmy dorośli czegoś się dowiemy i nauczymy
ale moze do tego czasu odnajda jakies tabliczki z kontynuacja kalendarza i zdaza go odwolac
nie tub mi smaka na browara
a zresztą ide se po browarka i dziekuję z kolejkę
dzikus siema dzikusie
dobra to cześć wam wszystkim
gala...niestety nie dopiero z pracy wrocilem jak TS niechce dacto co zrobic...
prędzej sami stworzymy se koniec świata jak jakaś kometa Dobra - zostawiam Was z przemyśleniami może komuś się uda 'odpowiedzieć na pytanie' co nam bardziej zagraża - celnych