Wpisy 1 253 372 – 1 253 471
1 grudnia 2012 18:27 → 1 grudnia 2012 19:05, 100 wpisów
to ja mam taka parke jedna... a jak tak sobie teraz patrze z pewnej perspektywy, to widze, ze dzis preferuje odbicia lustrzane
Siemka wszystkim czatującym
wilku, ja raczej unikam mieszania liczb... powiem wrecz, ze jak mi sie za duzo powtarza w roznych zestawach, to zestawy zmieniam
słuchajcie mam dylemat lepiej stawiać dużego lotka z + czy samego lotka? bo 2 raz w życi postawiłem los na dziś
podwujna szansa no nie
Może warto jest skreślać liczby pierwsze.. .
Tak było ostatnio:
Lotto - 13.
Lotto Plus - 19, 43.
Mini - 11, 17, 37.
------------------------
Joker - Tu nie można skreślać:
5: 5, 41, 47
Tak było ostatnio:
Lotto - 13.
Lotto Plus - 19, 43.
Mini - 11, 17, 37.
------------------------
Joker - Tu nie można skreślać:
5: 5, 41, 47
ja jestem - ogolnie rzecz biorac - na nie, bo mam swoje powody... ale czasem slac warto i nawet ja to robie
dzis np. mam z plusem
dzis np. mam z plusem
ja stawiałem na chybił trafił
Lepiej opłaca się bez plusa, bo jak wygra się 1 000 000zł to zostaje 0 999 997zł przed podatkiem, a jak wygramy w PLUSIE 1 000 000zł to wygrywamy mniej 0 999 996zł przed podatkiem
z-w
Unhappy.. .
-------------------
-------------------
Mariusz czytałam - "bazuj" na tym , ze babcia potrzebuje opieki - dziwne dla mnie jednak , ze eksmisja skoro zaległości są ściągane / i czynsz płacony na bieżąco ? / p i e r d ol o n a ekonomia , która pozbawia wielu ludzi pracy lub standardowa za 1200zł za którą nie wiadomo co zrobić opłaty czy jedzenie Cóż zawsze zostaną nam "ulice" Mariusz trzymam kciuki za Ciebie - zawsze też warto "nagłośnić" medialnie swój problem
liczby pierwsze do 80: 2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43, 47, 53, 59, 61, 67, 71, 73, 79
Dzikus.. .
W zakresie 1 - 49 jest tylko 15 liczb pierwszych.. .
---------------------------
W zakresie 1 - 49 jest tylko 15 liczb pierwszych.. .
---------------------------
ciekawe ile dziś padnie tych własciwych liczb w lotto i +
Mała.. .
---------------------
---------------------
oby pewniejsza wygrana hehe
myslisz?
jak teraz nic nie trafie to po 10-tym zaryzykuje i postawie 100zł z +
- 1. Zimno.. .
-------------------------
-------------------------
jerzy... wybierz sobie cos stad: http://www.random.org/quick-pick/?tickets=2&lottery=6x49.0x0
Jeśli będzie tak jak zazwyczaj to w Lotto i L+ wylosują tylko 11 liczb, bo ta 12 będzie i tu i tu Ach ta losowość i przypadek, może ułatwiają tym typowanie? ;D szaraczkom ;D?
w Ełku jeszcze nie
Człowiek, człowiekowi wilkiem to świeta prawda. Ludzie potrafią tylko brać, ale już dać coś od siebie to nie
wilku, dlatego napisalem, ze najwyzej 12... oprocz smierci i podatkow to jedyna pewna rzecz na tym swiecie
wczoraj sprawdzałem w translatorze co znaczy quick pick - nie udał się - ale oznacza to Chybił trafił chyba - a amerykański 7-krotny zwyciezca w USA - Pan Lustig w telewizji śniadaniowej mówił "don't play qucik picks!"
http://www.youtube.com/watch?v=kJV1Tvx5u3U
http://www.youtube.com/watch?v=kJV1Tvx5u3U
chociaż kiedyś w zime małem extremalną przgodę hehe
na dyskotece
To jeszcze nie jest ...zima, tylko chwilowe ochłodzenie.
Po niedzieli wróci ciepło.. .
---------------------
Po niedzieli wróci ciepło.. .
---------------------
Zawsze to powtarzam: Nie lubię, gdy ktoś wypomina mi błędy i nie pamięta ile zrobiłam dla niego w trudnych chwilach, lecz gdy ja potrzebuję wsparcia i pomocy odwraca się tak samo jak inni...
mala ale tak myslę sobie że to nie ty na tym zdięciu
mala, nie wiem, co jest powodem twojego zmartwienia, ale na pewno bedzie dobrze...
a dlaczego nie daż tam własnego?
tańczącyzwilkami taa koziorożec , Saturn i onyks. Mała będzie dobrze
robal odstresuj się trochę agenci z ramienia ... wojna
moja propozycja na dzisiejsze losowanie 36,69,77
robal odstresuj się trochę agenci z ramienia ... wojna
moja propozycja na dzisiejsze losowanie 36,69,77
ok przepraszam
mała- heheh dobre... chociaz wiesz co czasami top model sie tu przewinie
z-w
sorelka dokładnie, czasami Tutaj człowiek choć na moment zapomni o trudach życia codziennego...
mala, przykro mi bardzo ale nie wolno sie poddawac... usmiechaj sie, a twojej mamie na pewno bedzie lepiej
taaa, przynajmniej dopóki nie uświadomi sobie, jaki to net w komórce tani i ile razy może ta sama /sytuacja/ w/y/chodzić
jestem