Wpisy 1 253 272 – 1 253 371
1 grudnia 2012 17:47 → 1 grudnia 2012 18:27, 100 wpisów
robal, nie da sie linkowac do postow, to masz cala strone: http://www.forumlotto.pl/2212,120.htm?sid=22b3e890c1f5f1e435da4e2fe8fb4e24
mniej wiecej od polowy do konca watku sobie poczytaj
mniej wiecej od polowy do konca watku sobie poczytaj
ja gram w oboki
i zaczynam wierzyc w oboki
bo są wiecznie zemną
i zaczynam wierzyc w oboki
bo są wiecznie zemną
wilku, na pewno nie czlowiekowi, ktory w zyciu slowa prawdy nie powiedzial
Robal jak tam ulubiona gra dalej na topie u mnie tak i dzisiaj może tak skromnie 3/5
przyjmuje zaklady, czy kumbulacja zostanie rozbita dzis, czy dopiero na barborke wasyl, szykuj kase
w nagrode
w nagrode
paczka zawiera niespodzianke... niekoniecznie dedykowana wasylowi
tesa, czyli 1,50 na plus
ja juz od paru losowan nie gram w mm... na razie pogram sobie w jokera... oczywiscie jednym zakladem
ja juz od paru losowan nie gram w mm... na razie pogram sobie w jokera... oczywiscie jednym zakladem
unhappy są duże szanse, że ani dziś - ani na Barbórkę
unhappy
- tak czytam i tam już też ktoś napisał i
"coś jest nie halo" i "pożyjemy - zobaczymy "...
deki
PO PO ...
- tak czytam i tam już też ktoś napisał i
"coś jest nie halo" i "pożyjemy - zobaczymy "...
deki
PO PO ...
robal, z tym nie halo, chodzilo o to, ze dwie osoby pisza, ze "u nich", tylko jedna ma napisane, ze pochodzi z rudy slaskiej, a druga z bielska bialej...
wilku, czyli na barborke jeszcze bedzie... co by gorny slask tradycyjnie bardziej dofinansowal pusta kase ts-a
w ub. roku 14 mln padlo 3 grudnia, w 2010 23,4 mln dokladnie 4 grudnia
juz mnie ten bonus wkurza... jesli za 2 tygodnie jeszcze bedzie, to wroce do gry jesli nie, to bez laski
gorny slask pewnie jeszcze kilkunastokrotnie tak jak i pozostała czesc Polski wspomoże jeszcze w grudniu fundację "Przegrane Marzenia"
* nie mylić z rzeczywistą fundacją 'PsiegraneMarzenia.pl'
* nie mylić z rzeczywistą fundacją 'PsiegraneMarzenia.pl'
japtan witaj wysłałam te co Tobie podałam oraz swoje stałe zakłady
japtan, zagraj w jakie badz... nie ma co typowac... ostatni zestaw 11,17,24,35,37 przez ostatnie 100 losowan dal tylko jedna trojke... nie ma co sie ogladac na wyniki historyczne
Pęknie... ale ze śmiechu Prezes TS'a !
wilku ta fundacja ts-a ma sie zajmowac uzaleznieniami o zadnym jej programie poza finansowaniem jakichs badan nie slyszalem... prawdopodobnie nic nie robi poza byciem, ale za to w raportach 'odpowiedzialnego biznesu' ladnie wyglada
tańczący
deki miłej i udanej imprezki, ja mogę zapomnieć o czymś takim
deki miłej i udanej imprezki, ja mogę zapomnieć o czymś takim
unhappy
dziękuję - szczęśliwie udało mi się zrozumieć A teraz mamy jeszcze mocniejsze "nie halo", bo dochodzi, bez skojarzeń, Szczecin
deki
tak, poszedł i zdt
dziękuję - szczęśliwie udało mi się zrozumieć A teraz mamy jeszcze mocniejsze "nie halo", bo dochodzi, bez skojarzeń, Szczecin
deki
tak, poszedł i zdt
jak szczecin, to moze monet? monet, jesli jestes, poprosimy o dementi
bo lottomat jeszcze podobno na wywczasach
bo lottomat jeszcze podobno na wywczasach
Szczecin odpada - Lottomat jeszcze chyba nie wrócił z Urlopu, a kogo innego byłby stać na wykupienie wszystkich kalendarzy?
Unhappy napisać Panu Maćkowi w profilu żeby już się szykował na KSW 22?
Ja też mam 25 w Mini w jednym z 18 zakładów
Lejdis and Dżentelmen: dzisiaj przeciwnikiem Tańczącego w Zwilkami jest... Paaaaaannnnn Maaaacccciieeeeekkk z Loottttttoooooooooooooo!!
wilku, jak mu tak napiszesz, to juz tu wiecej nie zagosci choc ostatnio i tak go nie ma... a podobno jakies plecaki i dlugopisy od ts-a obiecal
mala, usmiech to polowa pocalunku, jak pisal kornel makuszynski
temeperówki i ołówki do skreślania lepie by sie przydały
Haa... kilka chwil temu dostałem Kamień szczęścia (szczęśliwy kamień: ONYKS dla Koziorożca) w tym temacie może P. Medea76 coś by mi powiedziała?
mala, w lotto wysylam zestawy prawie losowe, takze nie chce nic sugerowac
unahppy co do zaskoczenia w ilości wysłanych mini na dzisiaj...
wylosowałem 8 zestawów pod rząd z Random.org
poźniej jeszcze 1 zakład i 1 zakład ułozyłem z map i te 2 zakłady wymieszałem ze sobą w pozostałych 6.
a 2-3 zakłady pozostałe to jakieś stare kupony się przewalały - to przed ich spaleniem jeszcze dałem je do puszczenia
wylosowałem 8 zestawów pod rząd z Random.org
poźniej jeszcze 1 zakład i 1 zakład ułozyłem z map i te 2 zakłady wymieszałem ze sobą w pozostałych 6.
a 2-3 zakłady pozostałe to jakieś stare kupony się przewalały - to przed ich spaleniem jeszcze dałem je do puszczenia