Wpisy 1 247 940 – 1 248 039
27 listopada 2012 19:38 → 27 listopada 2012 21:00, 100 wpisów
od dzisiaj juz zaczyna rozsna pula w lotto na swieta - czy dopiero od soboty?
torsan tańczącyzwilkami
Chyab wróce d ogrania na 7 skreslen. Jakos najlepiej mi wychodzi.
Zelus miales juz 6/7 lub 7/7 ?
drapek ja w mini wogole nie gram jak juz to rpedzej w lotto zagram
kreslone 40-80 1 zaklad na 14 nic i za chwile powtorzone na 22
Pamietam ten dzien jak dzis. Wstaje rano do kosciola. Sprawdzam na komie wyniki z soboty z 22:15...i wszystko siada. Oprocz ostatniej liczby...albo przedostatniej na kuponie.
a tam pałac - okienko w palacu - z dyrektorem [iatki nie przybiłem
Ajajaj. Sprawdzalem w testerze liczb moja siodemke na 22:15 i ostatnie 6/7 padło ... 19.11.2012. Zerowe szanse na powtorke 6/7 w tak krotkim czasie.
a trafił ktoś z was 5/6 w lotto i oboka, lub 4/5 w mini i oboka?
ja na ch-t koncze grac z koncem listopada, dopoki lotto nie bedzie podawalo ile wygranych jest z ch-t a ile z kreslonych zagram na ch-t od wielkiego swieta
na multipasko chyba ktoras dziewczyna sie chwalila (skarzyla ) ze miala 5/6 w lotto a ostatnia liczbe zmienila w ostatniej chwlili na inna - gdyby nie zmiana siadloby 6/6
to była albo 12 albo 13 liczba chyba ta ostatnia
drapek ale ogolnie we wszystkich grach ts'a?
ja to swego czasu w trójce słyszałem - chyba przy pierwszej wielkiej kumulacji, że ok. 60% zakłądów w lotto jest zawieranych cht; a do tego czasu mogło się zmienić
przy tej ostatniej kumulacji to pewnie z 70% zakładów było z cht
drapek ale zawieranych a zwycieskich 3-6 lotto to roznica. Mi chodzi o dane ile jest wygranych z ch-t a ile kreslonych.
ale jakie by to nie byly dane to i tak swoim graniu widzę ze czesiej zwroci mi sie za kupon jesli sam skresle niz zagram w ch-t i tyle w temacie
wilku
niższy stopień myślę że proporcjonalnie, zaś 6/6 chyba przewaga znaczna z cht
niższy stopień myślę że proporcjonalnie, zaś 6/6 chyba przewaga znaczna z cht
ciekawe, czy dzis szostka padnie, czy rozpoczynamy tradycyjne nabijanie kumulacji na dni wyplaty... teraz dodatkowo mamy barborke... gorny slask znow wiec sypnie groszem
no 6/6 lotto to tak ch-t - ale to tak tylko podaje TS, może prawda, a moze przez to zacheca do ch-t bo wie ze lottomaty generuja sporo beznadziejnych kombinacji.
wilku, udzial wygranych ch-t vs kreslone powinien w dlugim okresie odpowiadac udzialowi ch-t w zakladach... na moje oko jest to 2:1 dla ch-t... czyli 2/3 zakladow to ch-t... oczywiscie przecietnie...
wilku, to nie lottomaty generuja ch-t, tylko jeden komputer w centrali... juz on wie, co ma generowac
wsjo rawno czy lottomat czy centrala
wsjo rawno na jakim odcinku oszukują i jakim sposobem
Czyli jak zagram 10 zakładów np. 10/10
To w ch-t wygrana będzie na 66% kuponach
A w skresleniu samodzielnym wygrana tylko w 33% kuponach
Nie wiem czy przypadkiem nie jest odwrotnie
To w ch-t wygrana będzie na 66% kuponach
A w skresleniu samodzielnym wygrana tylko w 33% kuponach
Nie wiem czy przypadkiem nie jest odwrotnie
dzis znow zaoszczedzilem 5 zl niech ten bonus wreszcie padnie ja go juz nie chce... co za duzo, to niezdrowo
wilku, nie... ale nie chce mi sie tlumaczyc, bo troche zmeczony jestem
pawlak sie odgrazal, ze przejdzie do biznesu... kto wie, moze zostanie naszym prezesem
no tak ale drapek powiedzial ze udzial wyslanych ch-t w lotto to 60%, ty piszesz za chwile ze udzial wyslanych i wygranych powinien sie pokryc - wiec wygrane beda na cht w okolo 60% zawartych zakladach
sielaw premie dostales? ja mam 1 lotto (w zastepstwie mm; nie zebym postanowil bardziej sponsorowac ts ) i 2 mini
wilku... no mniej wiecej... wg mnie 50-70 proc. to ch-t... przy bardzo duzych kumulacjach moze nawet wiecej
ciekawe czy tak samo jest z mm - ml?
unhappy...dzien wolny i sie w glowce poprzewracaloale juz pisze wypowiedzenie
to może wytypujemy numerki w D. lotto i się podzielimy. Juz kilka stówek wydałem w osatni m czasie a wygranej 0
a w czym ja mam pomóc - jak sam szukam pomocy
unhappy...juz zaczynam szukac ludzi co bede u mnie(na mnie)pracwac....
sielaw oby Ci się udało tak jak TS-owi, pracuje na niego 1/4 polski przy dużych kumulacjach!
sielaw... to 5 to troche malo na rozwiniecie sensownego biznesu
grałem juz aż za dużo i nic zawsze mam 2 cyfry barkuje mi 4 zwykle
unhappy... do tego dolicz mini i MM no i lott.de....to juz raczej wystarczy na jakis maly biznes
jaltan ile czasu potrzebujesz aby dostac sie do najblizszej kolektury?
* japtan
japtan skreslałes juz w multi na podstawie map tutaj na stronie multipasko?
japtan: http://www.random.org/quick-pick/?tickets=1&lottery=6x49.0x0
jesli chcesz wiecej zestawow, w miejsce tickets=1 wpisz inna liczbe
jesli chcesz wiecej zestawow, w miejsce tickets=1 wpisz inna liczbe
japtan nie mam żadnych systemów,
wejdz sobie w : typowania>multi>sortuj po dziesiątkach i kliknij posortowane skreśl sobie z 2 i 3 rzędu jakieś zestawy do MULTI, nie skreślaj z najwyższego rzedu, tego najbardziej popularnego gdzie sa najczesciej obstawiane typy na multipasko - moze tutaj bedzie metoda.
wejdz sobie w : typowania>multi>sortuj po dziesiątkach i kliknij posortowane skreśl sobie z 2 i 3 rzędu jakieś zestawy do MULTI, nie skreślaj z najwyższego rzedu, tego najbardziej popularnego gdzie sa najczesciej obstawiane typy na multipasko - moze tutaj bedzie metoda.