Wpisy 1 247 994 – 1 248 093
27 listopada 2012 20:47 → 27 listopada 2012 21:12, 100 wpisów
ciekawe czy tak samo jest z mm - ml?
unhappy...dzien wolny i sie w glowce poprzewracaloale juz pisze wypowiedzenie
to może wytypujemy numerki w D. lotto i się podzielimy. Juz kilka stówek wydałem w osatni m czasie a wygranej 0
a w czym ja mam pomóc - jak sam szukam pomocy
unhappy...juz zaczynam szukac ludzi co bede u mnie(na mnie)pracwac....
sielaw oby Ci się udało tak jak TS-owi, pracuje na niego 1/4 polski przy dużych kumulacjach!
sielaw... to 5 to troche malo na rozwiniecie sensownego biznesu
grałem juz aż za dużo i nic zawsze mam 2 cyfry barkuje mi 4 zwykle
unhappy... do tego dolicz mini i MM no i lott.de....to juz raczej wystarczy na jakis maly biznes
jaltan ile czasu potrzebujesz aby dostac sie do najblizszej kolektury?
* japtan
japtan skreslałes juz w multi na podstawie map tutaj na stronie multipasko?
japtan: http://www.random.org/quick-pick/?tickets=1&lottery=6x49.0x0
jesli chcesz wiecej zestawow, w miejsce tickets=1 wpisz inna liczbe
jesli chcesz wiecej zestawow, w miejsce tickets=1 wpisz inna liczbe
japtan nie mam żadnych systemów,
wejdz sobie w : typowania>multi>sortuj po dziesiątkach i kliknij posortowane skreśl sobie z 2 i 3 rzędu jakieś zestawy do MULTI, nie skreślaj z najwyższego rzedu, tego najbardziej popularnego gdzie sa najczesciej obstawiane typy na multipasko - moze tutaj bedzie metoda.
wejdz sobie w : typowania>multi>sortuj po dziesiątkach i kliknij posortowane skreśl sobie z 2 i 3 rzędu jakieś zestawy do MULTI, nie skreślaj z najwyższego rzedu, tego najbardziej popularnego gdzie sa najczesciej obstawiane typy na multipasko - moze tutaj bedzie metoda.
unhappy... ten RANDOM to dla Mnie jak na razie straszny badziew, wykorzystałem go do KENO od 1 do 10 liczb i lipa straszna
13max..pachniesz zajebiście żeby każdy tak pachniał to by lilcia w sklepie nie musiała tak często pawia ***ąć
wilku, to jest generator liczb losowych, a nie wygranych teoretycznie do keno nadaje sie najlepiej, bo tam wyniki tez generuje komputer, a nie maszyna pneumatyczna
jesli wybralbys ten sam generator, okres i ziarno (plus ew. inne parametry) moglbys generowac sobie wszystkie wyniki keno
unhappy.. to proszę podaj mi stronę gdzie jest generator liczb wygranych... plisss
gdzie ja=est maja michellex
(scolsa niema to moge troche pobrykac
(scolsa niema to moge troche pobrykac
wilku, jak zdobedziesz ww. informacje od ts-a, napisze ci generator, dzieki ktoremu co 5 min rozbijesz bank
Lili musze sobie tak sztanki do latania kupic http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=jqpn2oyEaX8&feature=endscreen
MAX...ja takie mam ale sie niestety już nie mieszczę,może POteraz takie są w modzie
japtan:
02-06-07-09-38-45
08-15-21-25-34-47
01-14-21-22-25-29
biore tantieme 30% od 6/6... nizsze mozesz zachowac w calosci
02-06-07-09-38-45
08-15-21-25-34-47
01-14-21-22-25-29
biore tantieme 30% od 6/6... nizsze mozesz zachowac w calosci