Wpisy 1 248 040 – 1 248 139
27 listopada 2012 21:00 → 27 listopada 2012 21:27, 100 wpisów
unhappy... ten RANDOM to dla Mnie jak na razie straszny badziew, wykorzystałem go do KENO od 1 do 10 liczb i lipa straszna
13max..pachniesz zajebiście żeby każdy tak pachniał to by lilcia w sklepie nie musiała tak często pawia ***ąć
wilku, to jest generator liczb losowych, a nie wygranych teoretycznie do keno nadaje sie najlepiej, bo tam wyniki tez generuje komputer, a nie maszyna pneumatyczna
jesli wybralbys ten sam generator, okres i ziarno (plus ew. inne parametry) moglbys generowac sobie wszystkie wyniki keno
unhappy.. to proszę podaj mi stronę gdzie jest generator liczb wygranych... plisss
gdzie ja=est maja michellex
(scolsa niema to moge troche pobrykac
(scolsa niema to moge troche pobrykac
wilku, jak zdobedziesz ww. informacje od ts-a, napisze ci generator, dzieki ktoremu co 5 min rozbijesz bank
Lili musze sobie tak sztanki do latania kupic http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=jqpn2oyEaX8&feature=endscreen
MAX...ja takie mam ale sie niestety już nie mieszczę,może POteraz takie są w modzie
japtan:
02-06-07-09-38-45
08-15-21-25-34-47
01-14-21-22-25-29
biore tantieme 30% od 6/6... nizsze mozesz zachowac w calosci
02-06-07-09-38-45
08-15-21-25-34-47
01-14-21-22-25-29
biore tantieme 30% od 6/6... nizsze mozesz zachowac w calosci
unhappy.. tak rozbijałbym bank co 5 minut - ale przez 1 dzień tylko - następnego dnia ukazałby się taki komunikat: ...Totalizator Sportowy informuje, że nastąpiła awaria systemu zarządzającego grami losowymi, w związku z czym następuje przerwa w zawieraniu zakładów w kolekturach do odwołania...
MAX....niechby ktoś się próbował śmiechać jakbyśmy w takich majtach we dwójkę wyskoczyli
wilku, najprostsze sa tzw. generatory lcg... liniowe kongruentne... http://www.algorytm.org/liczby-pseudolosowe/generator-lcg-liniowy-generator-kongruentny.html
masz tam wzor... pobaw sie w excelu dla niewielkich m i zobacz, na jakiej zasadzie to dziala... takie komputerowe generowanie liczb jak w keno
masz tam wzor... pobaw sie w excelu dla niewielkich m i zobacz, na jakiej zasadzie to dziala... takie komputerowe generowanie liczb jak w keno
unhappy.. gdzieś kilka lat temu w sieci czytałem, ale nie wiem, czy to była prawda - ale niektórych graczy podobno już nie chcieli obsługiwać w kolekturach, za 'regularnie' im szło wiec każda nasza znacząca przewaga od razu byłaby jakoś 'skontrowana'
gdy wezmiesz ten sam seed/ziarno, dostaniesz zawsze ten sam ciag liczb... dlatego zwykle losuje sie najpierw samo ziarno
13max..możemy wylądować w czubaczkowie byle tylko w jednym pokoju a reszta to pikuś,ja bez Ciebie żyć nie mogę
unhappy wymysliłes te numery czy wygenerowałes w jakimś programie. bo nie wie mczy mam pojs puscic
ze wzgledu wlasnie na te powtarzalnosc i skonczony okres generatorow nazywa sie je generatorami liczb pseudo-losowych... oczywiscie w tak prostych zastosowaniach jak keno nie jest to w praktyce wielki problem
unhappy.. wiem o tych ziarnach... TS dużo płaci za utrzymanie tych amerykańskich magazynów zbożowych
japtan, w lotto nie ma sensu wysylac innych zestawow niz losowe
w losowe to ja gram i nic. patrze na mapy i nic nie mogę wymyśleć