Wpisy 1 246 331 – 1 246 430
26 listopada 2012 19:13 → 26 listopada 2012 20:53, 100 wpisów
Drapek.Dzisiaj wejdzie w doborowym towarzystwie.
drapek
Czas Byka rozpoczyna się 5 grudnia niestety to dzień dzielony z innym znakiem czyli dopiero od 13-stej, 6 grudnia cały dzień, 7 grudnia do 19.35 a potem Bliźnięta szaleją
Czas Byka rozpoczyna się 5 grudnia niestety to dzień dzielony z innym znakiem czyli dopiero od 13-stej, 6 grudnia cały dzień, 7 grudnia do 19.35 a potem Bliźnięta szaleją
drapek to raczej ty jemu blankiety do wyslania zaniesiesz
Drapek.To błąd
drapek
Znając Twoje szczęście rozbijesz bank w którejś z zdrapek
Znając Twoje szczęście rozbijesz bank w którejś z zdrapek
niektóre liczby są trochę jakby hmmm - zmanierowane ? żeby nie powiedzieć, że, być może nawet jakby wypstrykane ? ??
Drapek.Wlaśnie,święty czas,żeby znowu poleciało.
drapek
To robimy ściepę na wyjazd do Finlandii i jak dopadniemy pewnego gościa za drewutnią przy saunie w czasie nocy polarnej to będzie na przyszłośc wiedział o co chodzi w prezentach dla multipaskowiczów
To robimy ściepę na wyjazd do Finlandii i jak dopadniemy pewnego gościa za drewutnią przy saunie w czasie nocy polarnej to będzie na przyszłośc wiedział o co chodzi w prezentach dla multipaskowiczów
Drapek
O
ostatnio to 36 ostro pstrykało 11/25
średnia powyżej przeciętnej.
ostatnio to 36 ostro pstrykało 11/25
średnia powyżej przeciętnej.
Monet.
36 ma kondycję.Mam nadzieję.
36 ma kondycję.Mam nadzieję.
Na mnie też czas.Piesek patrzy miłosiernie.
....ta piesek gazetkę tak się to teraz nazywa hi hi
Dobry wieczór
Dobry wieczór
medea76 zbliża się dobry czas dla rybek i skorpionów bo ja ryba a mój syn skorpion
m.dorotka
Rzeczywiście od piątku do niedzieli możesz z synkiem poszaleć
Rzeczywiście od piątku do niedzieli możesz z synkiem poszaleć
stara sprawa, ale mam w zwiazku z nia dwa pytania: http://polska.newsweek.pl/los-malo-prawdopodobny,27904,1,1.html
1) czy kiedys faktycznie w zdrapkach mozna bylo wygrac 500 tys.?
2) co pan kordian zielinski robi jeszcze w ts-ie? z cytowanego tutaj maila http://www.forumlotto.pl/1744,375.htm?sid=6af50c6ffc8a6e1056c2af26def11985 wynika, ze w 2012 nadal pracuje w ts-ie...
2) co pan kordian zielinski robi jeszcze w ts-ie? z cytowanego tutaj maila http://www.forumlotto.pl/1744,375.htm?sid=6af50c6ffc8a6e1056c2af26def11985 wynika, ze w 2012 nadal pracuje w ts-ie...
torsan do środy Panna szanse ma całkiem całkiem , ale taki naprawdę dobry czas dla Panien to 14 -15 grudnia gdy dodatkowo ksieżyc jest w Koziorożcu w nowiu czyli powinny Panny miec szczególne szczęście
swoja droga na tej stronie forumlotto jest ciekawa dyskusja poswiecona numerom paczek zdrapek... drapek, cos dla ciebie
jesli w zdrapkach mozna bylo upolowac 500 tys., to regres jest wiekszy niz sadzilem
Dzisiaj według położenia ksiezyca tudzież innych metod astrologicznych powinna wpasc dziesiątka :
3,15,17,39,41,42,56,57,78,22
3,15,17,39,41,42,56,57,78,22
Witam. Z dużym opóźnieniem ale w końcu udało mi się znaleźć trochę czasu, żeby podjechać na pocztę i zakupić/rozdzielić zdrapki za ligę typujących miesiąca październik. Tak więc dla zainteresowanych zdrapki powinno przyjść wkrótce
Pasko
Multuś
Chyba czas zacząć sobie budować schron i gdzieś się ukryć jakby mnie zawiodły moje zdolności do typowania
Multuś
Chyba czas zacząć sobie budować schron i gdzieś się ukryć jakby mnie zawiodły moje zdolności do typowania
medea w koncu raz sie zyje a bycie nr 1 w dziesiatkach do czegos zobowiazuje , moze to wlasnie dzisiaj
agatkaa
Niestety nie, bo zrobiłam sobie odwyk Jutro pewnie się złamię
Niestety nie, bo zrobiłam sobie odwyk Jutro pewnie się złamię
greg
Rozsądnie puszczam co najwyżej jeden-dwa zakłady w realu. Plus minus w miesięcznych przedziałach wychodzę na zero no i można bawić się dalej
Rozsądnie puszczam co najwyżej jeden-dwa zakłady w realu. Plus minus w miesięcznych przedziałach wychodzę na zero no i można bawić się dalej
Medusia jestem zla nic sie nie uklada palec urzniety po okulary
nie zdazylam jedyna dobra wiadomosc to, ze corka zdala mature
probna j.angielski pr.rozszerzony na 98%
nie zdazylam jedyna dobra wiadomosc to, ze corka zdala mature
probna j.angielski pr.rozszerzony na 98%
No i jednak w końcu mój przyjaciel mnie namówił, tak merdał tylną końcówką i nie chciał odejść od żb - nie miałem sumienia
moze zapytaj, jakie zdrapki lubimy: za 1, 2, 3, 5 zl albo bez znaczenia
unhappy,moze niech pasko da do sondy wszystkie nazwy zdrapek a my zaglosujemy,ktore najczesciej kupujemy.
agatkaa dla córki na pocieszenie powiem Ci, że ten dzień też nie należy do najlepszych w moim życiu. Głupi wrośnięty paznokiec w paluchu prawej stopy a stan zapalny taki, że nafaszerowana jestem antybiotykami i przeciwbólowymi pigułami a zabieg mam umówiony dopiero na czwartek
jednym słowem i witam w klubie pokrzywdzonych dzisiaj przez los
jednym słowem i witam w klubie pokrzywdzonych dzisiaj przez los
greg
W dni sprzyjające Bliźniętom oraz innych korzystnych dla mnie osobiście jest całkiem fajnie, choć bez szaleństw. Niestety w pozostałe dni wyniki są średnie
W dni sprzyjające Bliźniętom oraz innych korzystnych dla mnie osobiście jest całkiem fajnie, choć bez szaleństw. Niestety w pozostałe dni wyniki są średnie
medea
jak jutro się też faszerujesz, to możesz mi /po cichu/ zapodać jakieś sześć od 1-49 ?
jak jutro się też faszerujesz, to możesz mi /po cichu/ zapodać jakieś sześć od 1-49 ?
ricardos, myslalem o tym, ale troche duzo tych zdrapek jest, dlatego zaproponowalem ceny
Dorotka
Monet.
Monet.
ricardos
Maksymalnie będzie 85 szóstek czyli tyle ile śledzących
Maksymalnie będzie 85 szóstek czyli tyle ile śledzących
Medusia ale mnie rozbawilas /85 szostek/ ale minus mnie ja nie gram
Witam i wychodze ,
Medea
Agatka
Unhappy
To wcale nie glupie z tymi szostkami Meduasiu , moja mama jak byl Maly Lotek wygrala glowna wygrana i wlasnie tyle bylo wygranych
Do losowania
Medea
Agatka
Unhappy
To wcale nie glupie z tymi szostkami Meduasiu , moja mama jak byl Maly Lotek wygrala glowna wygrana i wlasnie tyle bylo wygranych
Do losowania
jak typy na22