Wpisy 1 246 431 – 1 246 530
26 listopada 2012 20:53 → 26 listopada 2012 21:44, 100 wpisów
najlepszy na wkurzenie to sen jest, spisz i masz wszystko glęboko
medea..jeszcze jak za oknem słoneczko to ujdzie ale jak pochmurno to spanie mam non stop
Ja sobie oglądam na przemian Dolores Clainbore Kinga oraz Terminatora na Polsacie. Nie ma to byc wszechstronnym w zainteresowaniach
A do kompletu czytam książkę i zagladam na chat. Wszystko po to by nie usnąc przed losowaniem jak mam w planie
medea....a ja na MP i deluxemusic lukam,do tego rozmawiam przez telefon i lukam też w TV
Ania70
Błagam wszystko tylko nie Kevin to nie krasnoludzkie puszczac to przed świętami
Błagam wszystko tylko nie Kevin to nie krasnoludzkie puszczac to przed świętami
medea...to leci albo przed albo w trakcie świąt Kevin ma 300 lat a oni dalej to puszczają
Ania70
Kiepscy mają przynajmniej kilkaset odcinków więc coś się zmienia w tym co oglądam
Kiepscy mają przynajmniej kilkaset odcinków więc coś się zmienia w tym co oglądam
Ania.Kiepskich jeszcze z braku laku luknę a szczególnie fragment jak się Halinka pyta Ferdka czy w pośredniaku był bo jak nie to spotkają się u adwokata
13max..jak się tu karwa zaraz nie pojawisz to spotkamy się u adwokata
ania70
Bo to taki typ komedii rodem z USA. Rechoczesz a nie wiesz z czego
Bo to taki typ komedii rodem z USA. Rechoczesz a nie wiesz z czego
albo i wiesz bo tekst Gogola "Z kogo się śmiejecie ? Z siebie się śmiejecie." jest nieśmiertelny
medea..ostatnio ogldałam z nudów rodzinka .pl Karolak do syna serialowego:"syny mój Ty debilu"
lila dzis nic nie ogladalam, do 16 w pracy o 17 w domu i tak zlecial dzionek
Jeśli robimy ranking badziewia telewizyjnego to proponuję sztandarową produkcję BBC czyli ludkowie pokonujący tor przeszkód dając się walic, podtapiac, taplac w błocie itp. atrakcje
Lila
Tylko nie Moreno błagam. Nie grałam a on mi przynosi szczęście
Tylko nie Moreno błagam. Nie grałam a on mi przynosi szczęście
Lila
A najlepsze są te rzekomo śmieszne komentarze prowadzących robiące z tych ludzi debili do kwadratu.
A najlepsze są te rzekomo śmieszne komentarze prowadzących robiące z tych ludzi debili do kwadratu.
Poza tym oni ich tam walą zgodnie z zasadami BHP czyli rękawicami bokserskimi
lila..teraz nie śmiej sie ..typuj typuj najpierw jak wszystko ..mozna zaczynać wygłupkuu na chataa...i teraz znikam..
panie bronsonie ..no ty masz zdejmiej majtek i załóz papmersek
lila //no teraz widzę widzę ok i znikam..