Wpisy 1 241 979 – 1 242 078
22 listopada 2012 22:46 → 23 listopada 2012 08:21, 100 wpisów
Lila
Max
Max 69
Robal taaa
dzodzo59 nie idź tą drogą-nie szukaj sprawiedliwości w TSie oj nie
dzodzo59 nie idź tą drogą-nie szukaj sprawiedliwości w TSie oj nie
zakon13
idę w mapki kufelek w dłoń i burza mózgu
jutro o 14 trafiam 5z5
pewniak-11
dobranocka
jutro o 14 trafiam 5z5
pewniak-11
dobranocka
jano
to jeszcze na szybkiego /zanim cenę podniosą / i spokojnej
to jeszcze na szybkiego /zanim cenę podniosą / i spokojnej
Bella. dobranoc i
w tajemnicy Wam powiem - mm mnie już od dawna, ale / i nawet po tej obniżce przez podwyżkę/ jak mnie zaczęło lotto, to nawet najstarsze robaki nie zgadną...
e46
po tym swoim wpisie z 2010 / co dzisiaj przypomniałem/ miałaś jakiś konkretniejszy sukces w mm ?
po tym swoim wpisie z 2010 / co dzisiaj przypomniałem/ miałaś jakiś konkretniejszy sukces w mm ?
edi debilu totalny...................................stasia12 , widać że jesteś totalną d e b i l ką - skoro piszesz iż "kultura ż y d o w s k a jest Ci obca" , a to ponieważ najwybitniejsi przedstawiciele polskiej kultury byli i są Żydami lub ż y d o w s k i e g oo pochodzenia, z mieszanych małżeństw!
Kultura ***owska może być jej obca ponieważ twórczość TYCH przez ciebie wymienionych przedstawicieli "POLSKIEJ (jednak) KULTURY" albo w żaden albo w śladowy sposób powiązana jest z kulturą ***owską.
Kultura ***owska może być jej obca ponieważ twórczość TYCH przez ciebie wymienionych przedstawicieli "POLSKIEJ (jednak) KULTURY" albo w żaden albo w śladowy sposób powiązana jest z kulturą ***owską.
Robal.
Różnie bywało.Czasem a czasem
Różnie bywało.Czasem a czasem
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 200 000 zł
A śliczna dopięła swego.
e46
taaaaa - c o ś jednak potrafi
a te to jak byś określiła ? - w skali - 3/3, 7/10 ?
taaaaa - c o ś jednak potrafi
a te to jak byś określiła ? - w skali - 3/3, 7/10 ?
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
przepraszam - ten na końcu - - zaplątał się niechcący, od podwyżki i dwóch losowań dzienie - w żaden sposób nie wyśmiewałbym się z 7/10
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - padło 2x 1 000 000 zł
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Robal.
Były takie i takie i były jeszcze 5/5.I wlaśnie 5/5 to
Były takie i takie i były jeszcze 5/5.I wlaśnie 5/5 to
Zmykam do łóżeczka .Dobranoc.
Wybieram to trzecie.
emerytka 46
Albin
iprzybylo nam 2 nowych milionerow na liste
witam ponownie wszystkich
co sie stało kto trafił dopiero weszlem
63 piątki w Lotto ale ludzie musza sobie pluc w brode jak 6 byla obok ich liczb : D
holewa jest tu kto
1. / z netu /
Administrator strony nie odpowie za komentarze, ale nie dlatego, że z zasady jego odpowiedzialność jest wykluczona...
i
Generalnie za umieszczenie wpisu /.../ odpowiada przede wszystkim autor tego wpisu...
2.
za http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=111&page=6
wpis numer 91 157
/.../ Lotto nie oszukuje,oszukanczy jest regulamin (zabieraja 50%)
i szczytem oszukanstwa jest doplata./.../
i dodajmy - dopłata nie 'idzie' na fundusz celowy
dobranoc
spokojnych
/a niektórym wyjątkowo mocno/ zdrówka
Administrator strony nie odpowie za komentarze, ale nie dlatego, że z zasady jego odpowiedzialność jest wykluczona...
i
Generalnie za umieszczenie wpisu /.../ odpowiada przede wszystkim autor tego wpisu...
2.
za http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=111&page=6
wpis numer 91 157
/.../ Lotto nie oszukuje,oszukanczy jest regulamin (zabieraja 50%)
i szczytem oszukanstwa jest doplata./.../
i dodajmy - dopłata nie 'idzie' na fundusz celowy
dobranoc
spokojnych
/a niektórym wyjątkowo mocno/ zdrówka
no hej gonzi
ja tez oboki
czekaj zerkne w notatki
gonzi ja obstawiam 54
ty 66 ja 54 to pewniaki na parkę
suma 120
anzu - nie wypowiadaj się dzieciaku w sprawach wymagających myślenia, bo masz z tym duże problemy...
Kontekst wpisu "stasia12" odnosił się przecież do Muzeum Historii Żydów Polskich , więc także tych , którzy tworzyli polską kulturę.
I na tym tle - przytaczając kilku przedstawicieli tej mniejszości naszego narodu z obszaru literatury - wskazałem absurd tamtej jej wypowiedzi , gdy napisała ( powtarzam: w kontekście Muzeum Historii Żydów Polskich ) że to jest obca jej kultura.
Kontekst wpisu "stasia12" odnosił się przecież do Muzeum Historii Żydów Polskich , więc także tych , którzy tworzyli polską kulturę.
I na tym tle - przytaczając kilku przedstawicieli tej mniejszości naszego narodu z obszaru literatury - wskazałem absurd tamtej jej wypowiedzi , gdy napisała ( powtarzam: w kontekście Muzeum Historii Żydów Polskich ) że to jest obca jej kultura.
ja dzis totalna lipa 4w10w mm
ide spac dobranoc wszystkim
Edi8-daj spokój,szkoda się kłócić z ciemniakami
WasylDobranoc.
A'propos Stos.polsko-żydowskich:
W wojnie 6-cio dniowej cały sztab Izraela składał się z byłych oficerów W.P.
WasylDobranoc.
A'propos Stos.polsko-żydowskich:
W wojnie 6-cio dniowej cały sztab Izraela składał się z byłych oficerów W.P.

gonzaga, niejaki Kisiel powiedział już kiedyś o "dyktaturze ciemniaków" - więc czyżby antycypował te ich wpisy na multipasko.pl ???
Dzien dobry
Jak tam po wczorajszych wygranych
witajcie komputer mi siada i nie wiem czy dam rade do was zaglądac...
senna
senna dziura w płot...