Wpisy 1 241 879 – 1 241 978
22 listopada 2012 22:33 → 22 listopada 2012 22:46, 100 wpisów
albinlotto
wydaje mi się, na pierwszy rzut oka - nie za bardzo ...
cóż - od każdej wydanej złotówki dołożyłem do budżetu 19 groszy na sport i kulturę
tak więc /miejmy nadzieję/ - wóda szybko nie zdrożeje
wydaje mi się, na pierwszy rzut oka - nie za bardzo ...
cóż - od każdej wydanej złotówki dołożyłem do budżetu 19 groszy na sport i kulturę
tak więc /miejmy nadzieję/ - wóda szybko nie zdrożeje
Bronson i kaskada i joker
Bronson
profesor dzisiaj w jakiejś knajpie t a m wpintalał ślimaki
profesor dzisiaj w jakiejś knajpie t a m wpintalał ślimaki
Lila
bry wieczór
nie umiem się karwwa złozyć noooo
2z5 i 3z10 i tak karwaaaa non stop
normalnie dzień świra
a czyja to wina-Tuska
komu gratulować
kto stawia
co pijemy?
Lila
senna
i wiatam wszystkich oczywista
i...lekcja historii w wykonaniu edi-bezcenna
i...lekcja historii w wykonaniu edi-bezcenna
bella34
mala1438
puściłem na ch/trafił mini na 8 zakładów 5 skreśleń i w sumie było 24 różne liczby a trafiłem 0/5
Bronson maksowi pasko zabral 13 z przodu bo mial za duzo wpisow
wiesiek77
http://photos.nasza-klasa.pl/49934302/925/main/11b1964405.jpeg
Dla Krzysio 744,żeby udowodnił Maxowi.
Dla Krzysio 744,żeby udowodnił Maxowi.
max nie pintol mnie tu przewaliłam wszystkie kartony jak
ta Hanka Mostowiaczka gdzieś był
lilunia skarbie śpij dobrze ja tez zaraz w mapy idę jak się skupię
to jutro 5z5 będzie
ta Hanka Mostowiaczka gdzieś był
lilunia skarbie śpij dobrze ja tez zaraz w mapy idę jak się skupię
to jutro 5z5 będzie
Lila a co ty sie tak szybko zmywasz
1 241 742. stasia12 2012-11-22 (22:04) Kosmos
A mnie osobiście nie podoba się to że z mojej kasy idzie na Muzeum Ż Y D O W S K I E a nie np. POLSKIE - przecież ż y d z i są bogaci jak lila stwierdziła to tym bardziej nie jestem w stanie pojąć dlaczego mam wspierać obcą mi kulturę z moich pieniędzy !
..........
stasia12 , widać że jesteś totalną d e b i l ką - skoro piszesz iż "kultura ż y d o w s k a jest Ci obca" , a to ponieważ najwybitniejsi przedstawiciele polskiej kultury byli i są Żydami lub ż y d o w s k i e g oo pochodzenia, z mieszanych małżeństw!
Aby trzymać się tylko gruntu literatury, to: wieszcz narodowy Adam Mickiewicz ( zapewne tego nie wiesz, ale to ten który napisał "Pana Tadeusza" i nie chodzi mi o XIII księgę ) Tuwim , Słonimski, Leśmian ,Brzechwa , Lechoń , Lec , Newerly , Andrzejewski , Miłosz , Szymborska , Hłasko , Stryjkowski , Sztaudynger , Rudnicki , Jastrun , Rusinek , Sandauer , Borowski i wielu innych...
A mnie osobiście nie podoba się to że z mojej kasy idzie na Muzeum Ż Y D O W S K I E a nie np. POLSKIE - przecież ż y d z i są bogaci jak lila stwierdziła to tym bardziej nie jestem w stanie pojąć dlaczego mam wspierać obcą mi kulturę z moich pieniędzy !
..........
stasia12 , widać że jesteś totalną d e b i l ką - skoro piszesz iż "kultura ż y d o w s k a jest Ci obca" , a to ponieważ najwybitniejsi przedstawiciele polskiej kultury byli i są Żydami lub ż y d o w s k i e g oo pochodzenia, z mieszanych małżeństw!
Aby trzymać się tylko gruntu literatury, to: wieszcz narodowy Adam Mickiewicz ( zapewne tego nie wiesz, ale to ten który napisał "Pana Tadeusza" i nie chodzi mi o XIII księgę ) Tuwim , Słonimski, Leśmian ,Brzechwa , Lechoń , Lec , Newerly , Andrzejewski , Miłosz , Szymborska , Hłasko , Stryjkowski , Sztaudynger , Rudnicki , Jastrun , Rusinek , Sandauer , Borowski i wielu innych...
Bella
Jakie to niesprawiedliwe gram e totka juz 15 lat i nawyzsza wygrana to 950zl 4 na systemie 9 duzego i taki znajomy raz zagral i piatka w mini 53000zl kuzwa
hej