Wpisy 1 241 944 – 1 242 043
22 listopada 2012 22:40 → 22 listopada 2012 23:57, 100 wpisów
http://photos.nasza-klasa.pl/49934302/925/main/11b1964405.jpeg
Dla Krzysio 744,żeby udowodnił Maxowi.
Dla Krzysio 744,żeby udowodnił Maxowi.
max nie pintol mnie tu przewaliłam wszystkie kartony jak
ta Hanka Mostowiaczka gdzieś był
lilunia skarbie śpij dobrze ja tez zaraz w mapy idę jak się skupię
to jutro 5z5 będzie
ta Hanka Mostowiaczka gdzieś był
lilunia skarbie śpij dobrze ja tez zaraz w mapy idę jak się skupię
to jutro 5z5 będzie
Lila a co ty sie tak szybko zmywasz
1 241 742. stasia12 2012-11-22 (22:04) Kosmos
A mnie osobiście nie podoba się to że z mojej kasy idzie na Muzeum Ż Y D O W S K I E a nie np. POLSKIE - przecież ż y d z i są bogaci jak lila stwierdziła to tym bardziej nie jestem w stanie pojąć dlaczego mam wspierać obcą mi kulturę z moich pieniędzy !
..........
stasia12 , widać że jesteś totalną d e b i l ką - skoro piszesz iż "kultura ż y d o w s k a jest Ci obca" , a to ponieważ najwybitniejsi przedstawiciele polskiej kultury byli i są Żydami lub ż y d o w s k i e g oo pochodzenia, z mieszanych małżeństw!
Aby trzymać się tylko gruntu literatury, to: wieszcz narodowy Adam Mickiewicz ( zapewne tego nie wiesz, ale to ten który napisał "Pana Tadeusza" i nie chodzi mi o XIII księgę ) Tuwim , Słonimski, Leśmian ,Brzechwa , Lechoń , Lec , Newerly , Andrzejewski , Miłosz , Szymborska , Hłasko , Stryjkowski , Sztaudynger , Rudnicki , Jastrun , Rusinek , Sandauer , Borowski i wielu innych...
A mnie osobiście nie podoba się to że z mojej kasy idzie na Muzeum Ż Y D O W S K I E a nie np. POLSKIE - przecież ż y d z i są bogaci jak lila stwierdziła to tym bardziej nie jestem w stanie pojąć dlaczego mam wspierać obcą mi kulturę z moich pieniędzy !
..........
stasia12 , widać że jesteś totalną d e b i l ką - skoro piszesz iż "kultura ż y d o w s k a jest Ci obca" , a to ponieważ najwybitniejsi przedstawiciele polskiej kultury byli i są Żydami lub ż y d o w s k i e g oo pochodzenia, z mieszanych małżeństw!
Aby trzymać się tylko gruntu literatury, to: wieszcz narodowy Adam Mickiewicz ( zapewne tego nie wiesz, ale to ten który napisał "Pana Tadeusza" i nie chodzi mi o XIII księgę ) Tuwim , Słonimski, Leśmian ,Brzechwa , Lechoń , Lec , Newerly , Andrzejewski , Miłosz , Szymborska , Hłasko , Stryjkowski , Sztaudynger , Rudnicki , Jastrun , Rusinek , Sandauer , Borowski i wielu innych...
Bella
Jakie to niesprawiedliwe gram e totka juz 15 lat i nawyzsza wygrana to 950zl 4 na systemie 9 duzego i taki znajomy raz zagral i piatka w mini 53000zl kuzwa
hej
Lila
Max
Max 69
Robal taaa
dzodzo59 nie idź tą drogą-nie szukaj sprawiedliwości w TSie oj nie
dzodzo59 nie idź tą drogą-nie szukaj sprawiedliwości w TSie oj nie
zakon13
idę w mapki kufelek w dłoń i burza mózgu
jutro o 14 trafiam 5z5
pewniak-11
dobranocka
jutro o 14 trafiam 5z5
pewniak-11
dobranocka
jano
to jeszcze na szybkiego /zanim cenę podniosą / i spokojnej
to jeszcze na szybkiego /zanim cenę podniosą / i spokojnej
Bella. dobranoc i
w tajemnicy Wam powiem - mm mnie już od dawna, ale / i nawet po tej obniżce przez podwyżkę/ jak mnie zaczęło lotto, to nawet najstarsze robaki nie zgadną...
e46
po tym swoim wpisie z 2010 / co dzisiaj przypomniałem/ miałaś jakiś konkretniejszy sukces w mm ?
po tym swoim wpisie z 2010 / co dzisiaj przypomniałem/ miałaś jakiś konkretniejszy sukces w mm ?
edi debilu totalny...................................stasia12 , widać że jesteś totalną d e b i l ką - skoro piszesz iż "kultura ż y d o w s k a jest Ci obca" , a to ponieważ najwybitniejsi przedstawiciele polskiej kultury byli i są Żydami lub ż y d o w s k i e g oo pochodzenia, z mieszanych małżeństw!
Kultura ***owska może być jej obca ponieważ twórczość TYCH przez ciebie wymienionych przedstawicieli "POLSKIEJ (jednak) KULTURY" albo w żaden albo w śladowy sposób powiązana jest z kulturą ***owską.
Kultura ***owska może być jej obca ponieważ twórczość TYCH przez ciebie wymienionych przedstawicieli "POLSKIEJ (jednak) KULTURY" albo w żaden albo w śladowy sposób powiązana jest z kulturą ***owską.
Robal.
Różnie bywało.Czasem a czasem
Różnie bywało.Czasem a czasem
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 200 000 zł
A śliczna dopięła swego.
e46
taaaaa - c o ś jednak potrafi
a te to jak byś określiła ? - w skali - 3/3, 7/10 ?
taaaaa - c o ś jednak potrafi
a te to jak byś określiła ? - w skali - 3/3, 7/10 ?
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
przepraszam - ten na końcu - - zaplątał się niechcący, od podwyżki i dwóch losowań dzienie - w żaden sposób nie wyśmiewałbym się z 7/10
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - padło 2x 1 000 000 zł
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Robal.
Były takie i takie i były jeszcze 5/5.I wlaśnie 5/5 to
Były takie i takie i były jeszcze 5/5.I wlaśnie 5/5 to
Zmykam do łóżeczka .Dobranoc.
Wybieram to trzecie.
emerytka 46
Albin
iprzybylo nam 2 nowych milionerow na liste
witam ponownie wszystkich
co sie stało kto trafił dopiero weszlem
63 piątki w Lotto ale ludzie musza sobie pluc w brode jak 6 byla obok ich liczb : D
holewa jest tu kto
1. / z netu /
Administrator strony nie odpowie za komentarze, ale nie dlatego, że z zasady jego odpowiedzialność jest wykluczona...
i
Generalnie za umieszczenie wpisu /.../ odpowiada przede wszystkim autor tego wpisu...
2.
za http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=111&page=6
wpis numer 91 157
/.../ Lotto nie oszukuje,oszukanczy jest regulamin (zabieraja 50%)
i szczytem oszukanstwa jest doplata./.../
i dodajmy - dopłata nie 'idzie' na fundusz celowy
dobranoc
spokojnych
/a niektórym wyjątkowo mocno/ zdrówka
Administrator strony nie odpowie za komentarze, ale nie dlatego, że z zasady jego odpowiedzialność jest wykluczona...
i
Generalnie za umieszczenie wpisu /.../ odpowiada przede wszystkim autor tego wpisu...
2.
za http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=111&page=6
wpis numer 91 157
/.../ Lotto nie oszukuje,oszukanczy jest regulamin (zabieraja 50%)
i szczytem oszukanstwa jest doplata./.../
i dodajmy - dopłata nie 'idzie' na fundusz celowy
dobranoc
spokojnych
/a niektórym wyjątkowo mocno/ zdrówka
no hej gonzi
ja tez oboki
czekaj zerkne w notatki
gonzi ja obstawiam 54
ty 66 ja 54 to pewniaki na parkę
suma 120
anzu - nie wypowiadaj się dzieciaku w sprawach wymagających myślenia, bo masz z tym duże problemy...
Kontekst wpisu "stasia12" odnosił się przecież do Muzeum Historii Żydów Polskich , więc także tych , którzy tworzyli polską kulturę.
I na tym tle - przytaczając kilku przedstawicieli tej mniejszości naszego narodu z obszaru literatury - wskazałem absurd tamtej jej wypowiedzi , gdy napisała ( powtarzam: w kontekście Muzeum Historii Żydów Polskich ) że to jest obca jej kultura.
Kontekst wpisu "stasia12" odnosił się przecież do Muzeum Historii Żydów Polskich , więc także tych , którzy tworzyli polską kulturę.
I na tym tle - przytaczając kilku przedstawicieli tej mniejszości naszego narodu z obszaru literatury - wskazałem absurd tamtej jej wypowiedzi , gdy napisała ( powtarzam: w kontekście Muzeum Historii Żydów Polskich ) że to jest obca jej kultura.
ja dzis totalna lipa 4w10w mm
ide spac dobranoc wszystkim