Wpisy 1 241 844 – 1 241 943
22 listopada 2012 22:24 → 22 listopada 2012 22:40, 100 wpisów
żeby zdrapke wygrac to za niedługo trzeba będzie miec ponad 3000 pkt
stasia12 , widać że jesteś totalną d e b i l ką - skoro piszesz iż "kultura ***owska jest Ci obca" , a to ponieważ najwybitniejsi przedstawiciele polskiej kultury byli i są Żydami lub ***owskiego pochodzenia z mieszanych małżeństw!
Aby trzymać się tylko gruntu literatury, to: wieszcz narodowy Adam Mickiewicz ( zapewne tego nie wiesz, ale to ten który napisał "Pana Tadeusza" i nie chodzi mi o XIII księgę ) Tuwim , Słonimski, Leśmian ,Brzechwa , Lechoń , Lec , Newerly , Andrzejewski , Miłosz , Szymborska , Hłasko , Stryjkowski , Sztaudynger , Rudnicki , Jastrun , Rusinek , Sandauer , Borowski itd.
Aby trzymać się tylko gruntu literatury, to: wieszcz narodowy Adam Mickiewicz ( zapewne tego nie wiesz, ale to ten który napisał "Pana Tadeusza" i nie chodzi mi o XIII księgę ) Tuwim , Słonimski, Leśmian ,Brzechwa , Lechoń , Lec , Newerly , Andrzejewski , Miłosz , Szymborska , Hłasko , Stryjkowski , Sztaudynger , Rudnicki , Jastrun , Rusinek , Sandauer , Borowski itd.
Robal_36 cos w mini a moze w pozostalcyh grach?
Bronson a co zagrales w nia?
jano312
Lilacos tam wpadlo ?
Lilacos tam wpadlo ?
ale szajs
w mm 0/10
w mini 1/5
w lotto+ 2/6
dno i wodorosty i muł
w mm 0/10
w mini 1/5
w lotto+ 2/6
dno i wodorosty i muł
Lila na 3 gralass?
albinlotto
wydaje mi się, na pierwszy rzut oka - nie za bardzo ...
cóż - od każdej wydanej złotówki dołożyłem do budżetu 19 groszy na sport i kulturę
tak więc /miejmy nadzieję/ - wóda szybko nie zdrożeje
wydaje mi się, na pierwszy rzut oka - nie za bardzo ...
cóż - od każdej wydanej złotówki dołożyłem do budżetu 19 groszy na sport i kulturę
tak więc /miejmy nadzieję/ - wóda szybko nie zdrożeje
Bronson i kaskada i joker
Bronson
profesor dzisiaj w jakiejś knajpie t a m wpintalał ślimaki
profesor dzisiaj w jakiejś knajpie t a m wpintalał ślimaki
Lila
bry wieczór
nie umiem się karwwa złozyć noooo
2z5 i 3z10 i tak karwaaaa non stop
normalnie dzień świra
a czyja to wina-Tuska
komu gratulować
kto stawia
co pijemy?
Lila
senna
i wiatam wszystkich oczywista
i...lekcja historii w wykonaniu edi-bezcenna
i...lekcja historii w wykonaniu edi-bezcenna
bella34
mala1438
puściłem na ch/trafił mini na 8 zakładów 5 skreśleń i w sumie było 24 różne liczby a trafiłem 0/5
Bronson maksowi pasko zabral 13 z przodu bo mial za duzo wpisow
wiesiek77