Wpisy 1 240 677 – 1 240 776
22 listopada 2012 11:38 → 22 listopada 2012 12:24, 100 wpisów
witam patrzcie tyle wpisów i dopiero 1 milion 240 tyś - jkaby bylo 10 razy tyle to teraz nalezaloby wybrac odpowiedni - to jest tak jak z wygrana w lotto
Jeśli mój szurnięty pomysł na temat wpływu liczby dnia na losowanie wieczorne w dniu poprzedzającym miałby podstawy to dzisiaj wieczorem powinien być wysyp liczb z takiego zbioru:
3,12,21,30,48,57,66,75 oraz 6,9,15,18,24,27,33,36,39,42,45 i pozostałe wielokrotności trójki czyli i tak o wiele za dużo by trafić 10/10 w jednym zakładzie
3,12,21,30,48,57,66,75 oraz 6,9,15,18,24,27,33,36,39,42,45 i pozostałe wielokrotności trójki czyli i tak o wiele za dużo by trafić 10/10 w jednym zakładzie
lili
byłem znikłem jestem
co tam jak tam
zara tez nikne bo trrza w keno popykac
gram gram i
huja
z tego mam
dalej oboki
huja
z tego mam
dalej oboki
lili dalej oboki choc zwiekszyłem kase i kuponów dorzuciłem
dzis ram w mini na 9 skreslen
ram tylko gram
lili
głupi ma ponoc szczescie he he
głupi ma ponoc szczescie he he
e lili nie
ulala..stawiałabym bardziej na 14 ale nie byłam jej pewna i poleciała na nie
monet nie martw sie ja tez gram
w oboki
w oboki
to nie powinno sie nazywac multi lotto
tylko
obokilotto
tylko
obokilotto
Monet..łysa pała miała być dawno zwolniona.Miałeś go zwwolnić i co?
Powinniśmy robić tak najpierw jedna grupa ustala pewniaki i puszcza je na chat a potem druga grupa obstawia oboki a trzecia grupa oboki oboków. Potem podział kasy z wygranych i zmiana
no lili jak nie jak tak
medea....myślisz że ktoś by się podzielił? Ja szczerze w to wątpię
ja podpisze z lottem kontrakt na oboki
podaje na dzis oboki pewniaki oboki
1,2,
9,10,
17,18,
26,27
33,34
uwaga to oboki na dzis
a wiecie skąd to wiem bo takie
ide puscic
1,2,
9,10,
17,18,
26,27
33,34
uwaga to oboki na dzis
a wiecie skąd to wiem bo takie
ide puscic
wasyl...to tańczysz czy się wkurzasz? Tanczysz wkurzająco czy wkurzony tańczysz?
lili to zalezy od
ja nie piju lili
zara do pracy jade
zara do pracy jade
ullala ile latek ma to twoje jabłko
e nic lekarz zabronił
220 ale chyba w pasie
no smaki były jak te 7/7 zaliczyłem
ja tez nie
Lila
Ostatnio czytałam taką fajną powieść takie fantasy ? horror ? osadzone w XVII wiecznej Polsce. Woźny sądowy ucinał delikwentowi palec przy wręczaniu pozwu a potem robił wycieczkę do miejsca po pogańskim chramie by tam ów palec dać diabłu w zastaw. Jak koleś się w sądzie nie stawił to diabeł przychodził po niego i zabierał do piekła. Facet miał niespotykaną skuteczność w zmuszaniu obywateli do stawania przed sądem W naszej spółce też byśmy coś takiego wymyślili tylko nie mam pojęcia skad takiego Rokitę lub Borutę wziąć
Ostatnio czytałam taką fajną powieść takie fantasy ? horror ? osadzone w XVII wiecznej Polsce. Woźny sądowy ucinał delikwentowi palec przy wręczaniu pozwu a potem robił wycieczkę do miejsca po pogańskim chramie by tam ów palec dać diabłu w zastaw. Jak koleś się w sądzie nie stawił to diabeł przychodził po niego i zabierał do piekła. Facet miał niespotykaną skuteczność w zmuszaniu obywateli do stawania przed sądem W naszej spółce też byśmy coś takiego wymyślili tylko nie mam pojęcia skad takiego Rokitę lub Borutę wziąć
ulala
ja wale z grubej rury
ja wale z grubej rury
lili ulala
szkoda ze temu gosciowi nie udało sie ten zamach na nasz sejm
szkoda ze temu gosciowi nie udało sie ten zamach na nasz sejm