Wpisy 1 240 577 – 1 240 676
22 listopada 2012 10:18 → 22 listopada 2012 11:38, 100 wpisów
drapek? slowacja od nas biedniejsza?
pkb per capita (2011) na slowacji: 17,6 tys. USD, w polsce: 13,5 tys. USD...
wg parytetu sily nabywczej: 23,3 tys. USD vs 20,2 tys. USD dla polski
mamy nieco nizsze ceny, stad w ujeciu ppp ta relacja ulega niewielkiemu splaszczeniu, ale generalnie slowacja wyprzedza nas co najmniej o 10-15%
pkb per capita (2011) na slowacji: 17,6 tys. USD, w polsce: 13,5 tys. USD...
wg parytetu sily nabywczej: 23,3 tys. USD vs 20,2 tys. USD dla polski
mamy nieco nizsze ceny, stad w ujeciu ppp ta relacja ulega niewielkiemu splaszczeniu, ale generalnie slowacja wyprzedza nas co najmniej o 10-15%
10 zl za zdrapke to DUZO, a juz zwlaszcza gdy wezmie sie pod uwage alternatywe w postaci mini lotto oraz kaskade...
3 dziesiątki na dziś
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62,64, 66, 68,70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62,64, 66, 68,70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
witajcie wszyscy, ktorych wczesniej nie witalem i do zobaczenia pozniej
unhappy
w mm trafiłem wczoraj 5/10, a we wtorek 4/10, więc nie najgorzej
w mm trafiłem wczoraj 5/10, a we wtorek 4/10, więc nie najgorzej
senna to w sumie 9 na 10
emeryt>> podaj kod do tego wygranego kupona.
Jako że mnie marnie idzie niech chociaż oko nacieszę.
Bo to jest jest się czym pochwalić .
Jako że mnie marnie idzie niech chociaż oko nacieszę.
Bo to jest jest się czym pochwalić .
no no senna
za 9 z 10 he he
to jakies 10000
to jakies 10000
Witam !Ide po całości!Dziś będzie siedem licz z pierwszej dziesiątki!Ale jakie?
wasyl
moje trafienia o 14 podały, więc dzisiaj teoretycznie powinno być 6/10
moje trafienia o 14 podały, więc dzisiaj teoretycznie powinno być 6/10
pylcek
maksymalnie 3 w 10
maksymalnie 3 w 10
ja narazie w kennooo
walcze
walcze
senna
kenno
kenno
pylcek ale na 10 losowan
i na 7 a 8 skreslen max
keno 7/7
1000
ale już troche roz pie prz y łem
wiesiek
pylcek
kondi1
Jestem, ale z doskoku bo piszę bardzo trudny pozew
pylcek
kondi1
Jestem, ale z doskoku bo piszę bardzo trudny pozew
uuuu medea
rozwodowy
kondi1
Podłość ludzka nie zna granic. Dziewczynie w krótkim okresie zmarli oboje rodzice. Mieszkała w mieszkaniu komunalnym z dziadkiem głównym najemcą tego lokalu,ale gdy ten zrobił się niedołężny i sam wymagał opieki sąd rodzinny umieścił ją w rodzinie zastępczej u takiej dalszej krewnej. Niestety kobieta nie mieszka w tej samej miejscowości, więc dziewczyna musiała się do niej przenieść. Dwa miesiące temu jej dziadek zmarł. Niestety dziewczyna kończy 18 lat dopiero w lutym przyszłego roku i nadal musi mieszkać z opiekunami prawnymi. No i teraz gmina odmówiła jej wstąpienia w stosunek najmu mieszkania po dziadku, ponieważ w chwili jego śmierci stale z nim nie zamieszkiwała. Najgorsze, że ten przepis naprawdę stawia taki warunek a ona go nie spełnia a szefa gminy jak można się domyślać jej trudna sytuacja życiowa obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg skoro za nieźle utrzymanym, dużym i ładnym mieszkaniem pewnie już krewni i znajomi królika chodzą
Podłość ludzka nie zna granic. Dziewczynie w krótkim okresie zmarli oboje rodzice. Mieszkała w mieszkaniu komunalnym z dziadkiem głównym najemcą tego lokalu,ale gdy ten zrobił się niedołężny i sam wymagał opieki sąd rodzinny umieścił ją w rodzinie zastępczej u takiej dalszej krewnej. Niestety kobieta nie mieszka w tej samej miejscowości, więc dziewczyna musiała się do niej przenieść. Dwa miesiące temu jej dziadek zmarł. Niestety dziewczyna kończy 18 lat dopiero w lutym przyszłego roku i nadal musi mieszkać z opiekunami prawnymi. No i teraz gmina odmówiła jej wstąpienia w stosunek najmu mieszkania po dziadku, ponieważ w chwili jego śmierci stale z nim nie zamieszkiwała. Najgorsze, że ten przepis naprawdę stawia taki warunek a ona go nie spełnia a szefa gminy jak można się domyślać jej trudna sytuacja życiowa obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg skoro za nieźle utrzymanym, dużym i ładnym mieszkaniem pewnie już krewni i znajomi królika chodzą
viesio
acha, no to nie zabieram czsu, za to zabieram sie za II sniadanie
kondi1
Chętnie zrobię sobie przerwę bo ta sprawa mnie przygnębia a to utrudnia mi pisanie
Chętnie zrobię sobie przerwę bo ta sprawa mnie przygnębia a to utrudnia mi pisanie
medea strzel
relaks
relaks
medea76
wiesiek77
senna
senna
kondi1
Przeczytałam i pomysł wydaje mi się ciekawy, ale wymaga dłuższej chwili na przemyślenie a przede wszystkim testy.
Jeden z chatowiczów bodajże Louis rzucił sugestię, że liczby zwiazane z liczbą numeroliczną kolejnego dnia lubią wypadać dzień wcześniej w sporej ilości, ale nie miałam jeszcze czasu by to sprawdzić
albin
lila
Przeczytałam i pomysł wydaje mi się ciekawy, ale wymaga dłuższej chwili na przemyślenie a przede wszystkim testy.
Jeden z chatowiczów bodajże Louis rzucił sugestię, że liczby zwiazane z liczbą numeroliczną kolejnego dnia lubią wypadać dzień wcześniej w sporej ilości, ale nie miałam jeszcze czasu by to sprawdzić
albin
lila
ja pieprze.Wczoraj wieczorem z 9 na nie weszło 6 liczb a przedwczoraj wieczorem na 7 na nie weszło 7
lila, ja zawsze sie dobrze czuje, poza dniami, gdzie czuje sie nie najlepiej
kondi1
Lila
Lila
jade po małą do przedszkola, a kiedy ją ululam, potańcuję sobie z mopem, bo ta podłogówka lubi przyciągać wszystko, co sie da
medea lila
tańczący
jesteś ?
ile Ci płacą za keno ? może, jak poopowiadam taka niezłą bajerę o kaskadzie, to dadzą mi /choć/ samemu skreślić ?
tańczący
jesteś ?
ile Ci płacą za keno ? może, jak poopowiadam taka niezłą bajerę o kaskadzie, to dadzą mi /choć/ samemu skreślić ?
kondi1
No coś na rzeczy chyba jest bo przyjmując, że numerologiczną dwójkę reprezentują 11,29,38,47,56,65,74 oraz wielokrotności liczby 2 to wczoraj wpadło o 22.15 dziewięć liczb spełniających te kryterium
No coś na rzeczy chyba jest bo przyjmując, że numerologiczną dwójkę reprezentują 11,29,38,47,56,65,74 oraz wielokrotności liczby 2 to wczoraj wpadło o 22.15 dziewięć liczb spełniających te kryterium
Piękny gol.
Z wczoraj.
http://www.youtube.com/watch?v=aKLD6V8ompc
Z wczoraj.
http://www.youtube.com/watch?v=aKLD6V8ompc