Wpisy 1 240 777 – 1 240 876
22 listopada 2012 12:25 → 22 listopada 2012 13:45, 100 wpisów
hey ntd
a szczemu
wy***zieliłby wszystko w trypizduu
no lili
karwa twarz
szkoda ze nie zrobił tego wczesniej
szkoda ze nie zrobił tego wczesniej
jakby to wyjebałłł
to byłbym jego adwokatem gratissss
to byłbym jego adwokatem gratissss
wasyl...to gdzie Ty w końcu pracujesz? W kancelarii czy w kopalni ?
dobra uciekam na obiad i do pracy pa wszystkim zamachowcą swiata do 22giej
kopalnia lili
ale brat sedziną jest
Lila
Dobra, dobra ale zapisz sobie numer wpisu by mieć dowód, żeś do moich zbrodni nawet palca nie przyłożyła
Dobra, dobra ale zapisz sobie numer wpisu by mieć dowód, żeś do moich zbrodni nawet palca nie przyłożyła
witam
medea
Lilka
Liluś niestety dopiero w grudniu i to krótko bo 13-15 z tym, ze tylko 14 dzień jest tylko dla Panien no i jeszcze ewentualnie Byków
pylcek
coś czuję,że o 14tej bonus padnie
Lilka-mam na 10 i na 7 skreśleń,wczoraj wieczorem 4/7 i oboki
Lilka-a Ty tradycyjnie trójeczki wysłałaś??
barczewo ? dobrego browara tam robią. Barkas się zwie
browara już nie robią!Ale widok jeszcze jest!Widać Lila że siedziałaś!
pylcek....teraz też siedzę,w foteluWidziałam w googlach to całe Barczewo i kryminał też tam widać
Lila
Moi klienci lepiej znają przybytek na Fiołkowej niż na Kleczkowskiej więc nie mam kogo spytać
Moi klienci lepiej znają przybytek na Fiołkowej niż na Kleczkowskiej więc nie mam kogo spytać
lila
u nas w więźniu to luksusów nie ma, ale w takiej Norwegii czy Austrii to jak kiedyś pokazywali to aż było to niesmaczne gdy pomyślałam o warunkach w jakich żyją nasi klienci z rodzinami
u nas w więźniu to luksusów nie ma, ale w takiej Norwegii czy Austrii to jak kiedyś pokazywali to aż było to niesmaczne gdy pomyślałam o warunkach w jakich żyją nasi klienci z rodzinami
medea..nom ci w Austrii najnowocześniejsze więzienie ae to byli akurat drobni złodziejaszki ,ci za zabójstwo nie mają takich luxusów
aywen
lila
Wiem, ale to tym bardziej przykre, że ktoś za drobne przestępstwa dostaje nagrodę w postaci warunków o jakich uczciwi obywatele nie mają co marzyć, ale jak wiadomo punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia a dla takich Austriaków takie miejsca to miejsce straszliwych męczarni w ledwo co cywilizowanych warunkach
lila
Wiem, ale to tym bardziej przykre, że ktoś za drobne przestępstwa dostaje nagrodę w postaci warunków o jakich uczciwi obywatele nie mają co marzyć, ale jak wiadomo punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia a dla takich Austriaków takie miejsca to miejsce straszliwych męczarni w ledwo co cywilizowanych warunkach
To tylko test czy chat chodzi bo cóś się przed chwilą mi zacięło i ze strony mnie wyrzuciło
medea...ja nie chciałabym się znaleźć w tych iCH luxusach.Dziękuję,wole swoje w domciu
aywen...a kij ich wie,na co napad zrobili.Wymiotło dokładnie wszystkich
nie wiem czy to był sen czy przemęczenie liczbami ale widziałem liczbe 36 zobacze czy bedzie
aywen46
Cicho sza, bo ściany mają uszy a mi zostało jeszcze jakieś 100 km podkopu do studia w celu pomajsterkowania przy maszynie. A tak ABW wyłowi słowo skok i będzie nas śledzić
Cicho sza, bo ściany mają uszy a mi zostało jeszcze jakieś 100 km podkopu do studia w celu pomajsterkowania przy maszynie. A tak ABW wyłowi słowo skok i będzie nas śledzić
Lila
Bo będzie 35-37 o 14-stej dlatego mamy obsesję na punkcie 36
Bo będzie 35-37 o 14-stej dlatego mamy obsesję na punkcie 36
Lila
No zaufania to ja nie mam od kiedy na chacie niektóre niewinne słowa mi ***** to skąd mogę wiedzieć czy dobrze maszyna odczyta co piszemy
No zaufania to ja nie mam od kiedy na chacie niektóre niewinne słowa mi ***** to skąd mogę wiedzieć czy dobrze maszyna odczyta co piszemy
lila, wiesz musi cos być na rzeczy bo to maszyna dała tą 36 hehe
A tak przy okazji szukam kogoś kto się zna na elektronice, mile widziane znajomość geologii i górnictwa. Jak mnie lila złapią to przynajmniej mój pipidówek będzie miał tunel pod budowę linii metra do Wrocka a jak się postaram to może do Warszawy zdążę się dokopać
a Łysy w stringach
Lila
Ty się nie śmiej. Jak pod koniec lat 90-tych robili strategię rozwoju naszej gminy czyli miasta Jawor to jednym z wpisanych tam problemów był brak linii metra między rynkiem a najwiekszym osiedlem mieszkaniowym .... z którego najbardziej odległego miejsca do rynku jest jakieś 30 minut bardzo wolnego spacerku. Nie ma to jak prowincjonalne sny o potędze
Ty się nie śmiej. Jak pod koniec lat 90-tych robili strategię rozwoju naszej gminy czyli miasta Jawor to jednym z wpisanych tam problemów był brak linii metra między rynkiem a najwiekszym osiedlem mieszkaniowym .... z którego najbardziej odległego miejsca do rynku jest jakieś 30 minut bardzo wolnego spacerku. Nie ma to jak prowincjonalne sny o potędze